Şimdi Ara

Egea'da ne buluyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat egea aracını kullandım direksiyonun arkasına tuşlar yapmışlar saçmalık ayrıca usb takıyorum hata veriyor telefona bağlıyorum hata veriyor aux girişi yok radyo ile takılı kaldım bluetooth bağlantısını yaptım oda sadece telefondaki kişilerle konuşmak için yapılmış yani müzik için değil çözüm bulamadım.
    Araca yakıt atıyorum ibre 1080 km sonra 960 sonra 550 sonra 230 saçma salak bir km sistemi var araç dururken bile saçmalıyor Durduğu yerde bile bu kaç km gidebilirsin ibresi şaşırıyor.
    Tamam diğer araçlara göre ucuz ama hani diğer segment araçları kullandıktan sonra egea'yı bunların yanında son sıraya koyarım.
    Menüyü türkçe yapmama rağmen hız sabitleyici isimleri bile ingilizce yazmaya devam ediyor daha kullandıkça yazmaya devam ederim.Neden kullanıyorsun madem diyenler mecburen kullanıyorum en azından tecrübe oldu bakıyorum egea alan çok insan var sadece tek iyi yanı ucuz olması sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden EGEA kullanıcısıydım, sattım yardımcı olayım.

1- Direksiyonun arkasındaki tuşlar bence işe yarar, senin hoşuna gitmedi diye saçma olmuyor.
    2- Hiç USB hatası almadım.
    3- AUX girişi var.
    4- Bluetooth bağlantısı şu an kullandığım W205 Mercedes'ten daha hızlıydı.
    5- Bluetooth ile gayet güzel müzik dinleniyor sen becerememişsin.
    6- Menzil bilgisinde dediklerinin hiçbirini yaşamadım.
    7- Dil seçeneğinde de hiçbir zaman sorun yaşamadım İngilizce felan olmadı hiç.

Boş konu.
    Hasbinallah... Egea almayıp ne alsın insanlar?
    Göçükline civic mi yoksa şanzımanı elimize veren golf mü?

Söylediklerinize katılmıyorum her araçta ufak tefek sorunlar olabilir.
    Allah korusun anneniz hastalandı, hastaneye götürürken şanzıman yüzünden yolda kaldı bir araç. Ozaman yok multimedyası İngilizce, yok tuşları dandik diyeceğinizi sanmıyorum. Yeterki hastaneue götürsün dersiniz!!!!!

EGEA ülkemiz için biçilmiş kaftandır.!!!

EDİT: İmla
    Parçası bakımı ucuz tüm rakiplerinden daha güçlü ve verimli bir motora sahip konforu kalitesi güvenliği de segmentine göre iyi düzeyde. Varsa bu paraya araba söyle insanlara onu alsınlar. Aynı paraya git 10-15 yaşında Alman al da gör yaşadığın sorunları. 2009 Golf aldık 130 binde en ince ayrıntısına kadar servis kayıtlı diye, araba iki ay sonra DSG patlattı, ne uğraşacağım milletin eskisiyle.
    Biz Fiat a bayiliyoruz, soyle anlatayim;

Ayni paraya o kadar cok secenek vardi ki buraya yaz yaz bitmez simdi mesela en basiti Civic, Corolla vardi sifir olarak ve inanir misin ayni donanim olmasina ragmen arada 40-50 bin tl oynamiyordu, Egea ile ayni fiyatti.

Hatta ikinci el 3.20i buldum mesela Egea ile arasinda 70-80 bin tl fark yoktu ama biz ozellikle tercih ettik Egea yi.

Egea bizim icin bir yasam stili oldugu icin XC90 verseler tercih etmiyoruz.
    İlla da egea yani.
    Tertemiz sedan bir aile aracı olduğundan.. 1.6 dizel Euro 6 sedan Egea araç sahibiyim bagajı 520 litre herşeyi koyabiliyorum. Lounge paket olduğu için bluetooth, aux, usb bağlantılarının hepsi var dahili geri görüş kamerası, hız sabitleyici 6 hava yastığı, 6 hoparlör, gömülü dahili navigasyon, adaptif sis farları, yokuş kalkış desteği otomatik silecek, otomatik far yanması, 6 ileri vites 120 beygir 320 tork gibi özellikleri var. 70 bin liraya çakal işi olmayan sedan bir aile arabasından beklenen tüm özellikler var, multijet motor zaten uzun ömürlü olduğunu kanıtlamış bir motor seçeneği parçası diğer araçlara nazaran orta halli neden tercih etmeyelim ki?
    Ne kadar yanlıs ne kadar gereksiz ne kadar ici bos bir algı calısması var.
    Bir tanesi cıkmıs Egea ya Ferrari muamelesi yapılıyor demis.Kim demis?Abartının da bir sınırı var.
    Bir tanesi insan omru bu kadar ucuz olmaz gibi tamamen yanlıs,ici bos bir icerik kullanmıs.
    Bir tanesi cıkmıs fakir ve orta gelir grubu alır demis.Ama bunu diyen hic dusunmemis belki bos atmosferik yerine Full dolu Mjet ya da Tjet e binmek isteyebilecegini dusunmemis.

Sacmasapan yorumlar...
    Yapay Zekanın Yanıtı

Ege'da Neler Bulunur?

Fiat Egea'nızın Bluetooth'una sorunsuz bir şekilde bağlanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Aracınızın Bluetooth sistemini etkinleştirin.
    2. Mobil cihazınızın Bluetooth ayarlarına gidin ve mevcut cihazları arayın.
    3. "Fiat Egea"yı cihaz listesinde bulun ve üzerine dokunun.
    4. İstenirse bir eşleşme kodu girin (genellikle 0000 veya 1234'tür).

Bu adımları tamamladıktan sonra Fiat Egea'nızın Bluetooth'una başarıyla bağlanmış olacaksınız. Artık eller serbest görüşmelerin, müzik akışının ve daha pek çok özelliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Fiat Egea'da Bulabileceğiniz Diğer Özellikler:

• Geniş iç mekan: Fiat Egea, geniş ve ferah bir iç mekan sunarak yolculara konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatır.
    • Gelişmiş güvenlik özellikleri: Fiat Egea, sürücüleri ve yolcularını korumak için gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bu özellikler arasında hava yastıkları, ABS frenler ve elektronik stabilite kontrolü bulunur.
    • Son teknoloji bilgi-eğlence sistemi: Fiat Egea, Bluetooth bağlantısı, dokunmatik ekran ve sesli komut kontrolü içeren son teknoloji bir bilgi-eğlence sistemi ile donatılmıştır.
    • Verimli motor seçenekleri: Fiat Egea, çeşitli verimli motor seçenekleriyle sunulur. Bu motorlar, yakıt tasarrufu ve güçlü performans dengesi sunar.
    • Şık tasarım: Fiat Egea, hem şık hem de işlevsel bir tasarıma sahiptir. İtalyan tasarımının karakteristik çizgilerini taşıyarak yollarda dikkatleri üzerine çeker.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 elden canı yanmış Sıfır binmek isteyenler egea tercih edebilir.Başlangıç paketi gerçekten çok ucuzdu .

2 el ile uğraşmak gerçekten çok zor sıfır aracın rahatlığı başka oluyor
  • Sıfıra alınabilecek en ucuz araç?

Kimse Egea'ya ölüp bitmiyor
  • Siz böyle müthiş konuları nasıl buluyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Siz böyle müthiş konuları nasıl buluyorsunuz ?

• Hatchback şekli tipi bence gayet hoş.
    Sıfır fiyatı da gayet ideal.
    Basit şeyleri düşünmemeleri gayet normal beklenecek bir tavır klasik fiat olmasından ötürü.
    Basit eksikleri giderebilselerdi zaten fiat olmazdı.
    Ama güzel araç pek tabiki.

• Senin hoşuna gitmeyen şeyler herkesin hoşuna gitmeyecek şeyler olmak zorunda değil. Parası senin cebinden çıkmıyor isteyen alıyor.

Alan neden alıyor : Geçmişteki konulara göz at bi zahmet iki haftada bir egea neden alınır neden alınmaz kötü iyi falan filan diye yazılması bana acayip saçma gelmeye başladı canı sıkılan egea yazıp konu açıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Focus neden bu kadar pahalı !
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 gün önce, 2019 model 1.3 multijet2 Urban paket Egea aldım.

İlk olarak, neden Egea aldım cevabını vereyim;

1) 6-7 ay 2. el araç baktım, öyle sahtekarlıklar gördüm ki, tanıdığım insanlar bile bana kazık atmaya çalıştı, alsatçı olan insan bir noktadan sonra babasını bile tanımıyor. Son kullandığım 2 araç 2. el di, sanayideki arkadaşlarla akraba gibi olduk. Çok masraf yaptım, masrafı geç sanayide adam gibi usta yok, arıza gideriliyor, ya aynı yer arıza veriyor tekrar ya başka yerden patlıyor, herkeste böyle olacak diye birşey yok ama bande hep öyle oldu, belki benim şanssızlığım. 2. El araç alamadım kısa, sıfır araç bakmaya başladım.
    2) İşe araç gidiyorum, eşimle beraber, senede 20bin km civarı yol yapıyoruz, az yakan dizel ve sıfır bir araç bakmaya başladım.
    3) Az yakan, biraz donanımı olsun istiyordum almışken, dizel bir araç bir bakıldığı zaman fiyat ta uygun olsun istiyorsanız, işte neden Egea sorunuzun bendeki cevabı, 93 bine aldım. Gönül daha iyi araçlar almak ister ama bütçeler Egea yı mümkün kılıyor.
    4) Daha önceki aracımla((1.6 HDİ C4) aynı yolda, ev-iş, iş-ev arası ortalama yakıtım 6.7 litre idi, 1.3 Egea ile 4 litre yakıyorum.

Egea ile yaşadığınız sıkıntıya da cevap vereyim, siz hangi modelini kullandınız bilmiyorum ama, benim aldığım 1.3 multijet Urban paket araçta,
    Usb ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım, 10 gündür çalışmadığı olmadı devamlı telefon ve usb takıyorum. Bluetooth la bağladığımda hem telefon hem müzik dinliyorum, sadece telefondaki müzikleri değil Apple music ve Spotify aboneliğim var telefonda mesela spotify telefondan açıtığımda araç multimedia ekrandan şarkıları kontrol edebiliyorum kablosuz olarak bluetooth ile, şarkı isimlerini falan görebiliyorum.
    Hız sabitleyici menüsü bende Türkçe onu da ayrıca belirteyim.
    Km ile ilgili de bir sıkıntı yaşamadım ben, araç bilgisayarı sizin anlık yakıt tüketiminize göre gidebileceğiniz km yi hesaplar, yolda giderken yoğun trafikte iseniz, ortalama hızınız düşükse ortalama yakıt artacaktır bu sırada 800km gösteriyorsa 720km göstermeye başlar, ortalama hızınız artar anlık yakıt ve ortalama yakıt tüketimi düşerse 720 km 780 çıkar devam eden yolda.
    Her araçta böylemidir bilmiyorum ama benim önceki aracım 1-6 hdi Citroen C4 te de aynı şekilde idi, yani bu Egea ya özel bir durum değil. Sizin daha önce kullandığınız araçlarda farklı bir durum varsa bilemem.

10 günlük Egea sahibi olarak naçizane yorumlarım, özetle Egea Türkiye şartlarına uygun, donanımı yeterli, fiyat performans aracı. Orta direğin sıfır alabileceği bir kaç model araçtan biri Türkiye de, özellikle benzinli modelleri.

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Bu tip konularda sizin soylediklerinize muhalif olan arkadaslar kendi 2. El tursu araclarini baskasina kaktiramamalarindandir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ege adalarını.
  • Hasbinallah... Egea almayıp ne alsın insanlar?
    Göçükline civic mi yoksa şanzımanı elimize veren golf mü?

Söylediklerinize katılmıyorum her araçta ufak tefek sorunlar olabilir.
    Allah korusun anneniz hastalandı, hastaneye götürürken şanzıman yüzünden yolda kaldı bir araç. Ozaman yok multimedyası İngilizce, yok tuşları dandik diyeceğinizi sanmıyorum. Yeterki hastaneue götürsün dersiniz!!!!!

EGEA ülkemiz için biçilmiş kaftandır.!!!

EDİT: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperchargerrEgeaa -- 3 Temmuz 2019; 2:16:0 >
  • Eskiden EGEA kullanıcısıydım, sattım yardımcı olayım.

1- Direksiyonun arkasındaki tuşlar bence işe yarar, senin hoşuna gitmedi diye saçma olmuyor.
    3- AUX girişi var.

Boş konu.

• Parçası bakımı ucuz tüm rakiplerinden daha güçlü ve verimli bir motora sahip konforu kalitesi güvenliği de segmentine göre iyi düzeyde. Varsa bu paraya araba söyle insanlara onu alsınlar. Aynı paraya git 10-15 yaşında Alman al da gör yaşadığın sorunları. 2009 Golf aldık 130 binde en ince ayrıntısına kadar servis kayıtlı diye, araba iki ay sonra DSG patlattı, ne uğraşacağım milletin eskisiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerDogan -- 3 Temmuz 2019; 2:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

Eskiden EGEA kullanıcısıydım, sattım yardımcı olayım.

3- AUX girişi var.

Boş konu.
    +1907.
    Egeayı kötülemek için açılmış konu. Çoğu insanın ilk sıfır arabası egea oldu Fiat sayesinde. Bunlar Egeayı kötüleye kötüleye Fiatı soğutacaklar Egeayı satmaktan vazgeçerler diye korkuyorum. Helal olsun size hocam

• SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen kullandım gayet de memnun kaldım. Çok kaliteli bir araba tabiki değil ama 70-80 bin lira bandında düşük kilometreli 1.6 Dizel Otomatik Urban paketine binilebiliyor. Donanımı iyi, motoru güçlü, şanzımanı sorunsuz gayet de Türkiye şartlarına uygun bir araba. Bireysel beceriksizliklerini ve tatminsizlikleri aracın üzerine atıp gülünç duruma düşüyorlar.

Forumun seviyesi gün geçtikçe düşüyor. Artık araba bilgisinden çok araba övme-karalama konuları görüyoruz. Yazık.

• Ülkede bu rezil ekonomik şartlarda bile alınabilecek en mantıklı araçlardan biri.. Bir de otomobil fiyatlarındaki vergilerin normal olduğunu düşünün o zaman nasıl satılır..
    İsteyen beğenmesin ama ben çok seviyorum Egea yı..Bu ülkede orta sınıfın tam cebine göre,tam halk arabası..İşçi, memur, emekli vs vs vs

• Konuyu açan kişi egea yerine başka araç kullanmış ama kendiside bilmiyor ne kullandığını

• Ülkemizdeki araç fiyatlarını ortaya koyduğumuzda nedeni ortada. Bunun yanında ikinci el ile uğraşmak istemeyenler yada canı yanmış olanlarda tercih ediyor. Egea ahım şahım bir araç olmayabilir ama öyle gömülecek bir arabada değil. Herkes gidip en iyisini almak ister ama araba fiyatları dengesiz bir fiyat bandında geziyor.

2014 Golf 1.2 TSI kullanıyorum ve aracım 85 bine dayandı geçenlerde ben bile acaba alsammı diye düşünmedim değil. Sıfır araç kafadan uzun bir süre kafan rahat oluyor bu bile ayrı bir güzellik
  • I-phone varken neden Xiaomi alıyorsunuz diye sormakla aynı şey sizin sorunuz.
    ve bıktık usandık artık, milyon kere anlattık ama anlamıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.