Şimdi Ara

Egea'da ne buluyorsunuz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lazkopat08

Şirket aracı olarak 1 yıldır kullanıyorum. 1.3 giriş paketi. Bugün 102bin bakımına girdi. Çok fazla beklenti içine girilmezse eğer , özellikle şirketler için mantıklı bir seçim. İkinci elin derdiyle uğraşacağına, sıfır al borcuyla uğraş derler. Kişi bazında bence tercih edilmesi gayet normal.

136 bin km kullandığım punto'dan sonra clio ve c elyse kullandım. Bence egea bunlardan çok da geride kalmaz. Punto egeaya göre biraz daha oturaklıydı. 136bin km tık demedi, ama egea (kronikmiş öyle okudum) sabahları teklemeye başladı ve bir sabah çalışmadı. Beynine format atıp geri gönderdiler. Bugunde z rotları değişti. Şuan başka sorun yok.

Madeni yağ şirketinde çalıştığım için zaman zaman kamyonet gibi kullanırım. Bilen bilir geçenlerde Denizli'den Çameli 'ne 30 teneke (tanesi 16 kg) götürdüm. O dağ yollarında klima açık banamısın demedi 1.3 multijet. Yakıyor mu evet yakıyor, ama kullandığım clio'dan sonra her araç çok yakar bana göre.

Not: Giriş paketinde bluetooth ile sadece konuşulur, müzik dinlenmez. Müzik için aux girişinden dinlenir. Bluetooth'dan müzik açabilen gelsin bağlasın benim arabayı, anahtarı vericem ama bağlayamazsa alırım anahtarlarını 😎😎
    1.3 punto da kullandım, egea da. puntoyu uçuran 1.3 motor egea için çok zayıf kalmış, araba gitmiyor. tek kişiyken nasıl bilmem ama 4 kişiyken sürdüm, gitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.