Şimdi Ara

Egea'da ne buluyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tertemiz sedan bir aile aracı olduğundan.. 1.6 dizel Euro 6 sedan Egea araç sahibiyim bagajı 520 litre herşeyi koyabiliyorum. Lounge paket olduğu için bluetooth, aux, usb bağlantılarının hepsi var dahili geri görüş kamerası, hız sabitleyici 6 hava yastığı, 6 hoparlör, gömülü dahili navigasyon, adaptif sis farları, yokuş kalkış desteği otomatik silecek, otomatik far yanması, 6 ileri vites 120 beygir 320 tork gibi özellikleri var. 70 bin liraya çakal işi olmayan sedan bir aile arabasından beklenen tüm özellikler var, multijet motor zaten uzun ömürlü olduğunu kanıtlamış bir motor seçeneği parçası diğer araçlara nazaran orta halli neden tercih etmeyelim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B segmenti sedanlar arasında en iyi araç bence, B segmenti sedan araç alacak olsam bende kesin Egea alırdım.

Fiyatı makul, tüketim güzel, dizel motor en alt vergi dilimine giriyor, orta paket modeller yeteri dolulukta, yerli malı, servisi ucuz, parçası ucuz vs vs
  • Ucuz etin yahnisi yapacak birşey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Fiat a bayiliyoruz, soyle anlatayim;

Ayni paraya o kadar cok secenek vardi ki buraya yaz yaz bitmez simdi mesela en basiti Civic, Corolla vardi sifir olarak ve inanir misin ayni donanim olmasina ragmen arada 40-50 bin tl oynamiyordu, Egea ile ayni fiyatti.

Hatta ikinci el 3.20i buldum mesela Egea ile arasinda 70-80 bin tl fark yoktu ama biz ozellikle tercih ettik Egea yi.

Egea bizim icin bir yasam stili oldugu icin XC90 verseler tercih etmiyoruz.
    İlla da egea yani.

• - sanırım telefon müzik sistemi arasındaki bağlantıdan pek anlamıyorsunuz. bilen birisinden yardım isteyin. herkes teknolojiden anlayacak diye bir şey yok :)

- kalan menzil o an depodaki benzin ve ortalama tüketime göre bilgisayar tarafından sürekli hesaplanır. ortalama tüketim düşünce menzil artar, ortalama tüketim artınca menzil düşer. kaç tane araç kullandıysam bu böyledir olması gereken de budur. sanırım daha önce hiç yol bilgisayarı ola araç kullanmadınız.

- menü diye nereyi türkçe yaptınız çok merak ediyorum. resim atarsanız yardımcı oluruz. az çok arabadan ve teknolojiden anlıyoruz.

son olarak umarım bir gün dsg li bir audi alırsınız. egea sizden siz de egea dan kurtulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroDisquiet -- 3 Temmuz 2019; 9:16:37 >
  • Konuya ve cevaplara bakınca;

Egea'da ne buluyorsunuz ?
  • Adamlar 67-68 bine baz, 76 bine orta donanım c segment sedan veriyor, bunu yapabilen başka marka var mı? B hb araçlar daha pahalı.

Açık ara f/p lideri araç, o yüzden çıktığı günden beri en çok satan otomobil olması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Temmuz 2019; 10:4:45 >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Bendeki seninkinin aynısı ama easy paket tek farkı bu madem easy insan aux koyar yahu.

• SezerDogan kullanıcısına yanıt
    2019 model easy paketlerde bu sorunlar varmış müşteri hizmetleri söyledi malesef bluetooth ile müzik dinlenmiyormuş 2019 modeli öncesinde aux girişi varmış şimdi sadece usb çevirmişler felan yardımcı olun sorunu çözeyim .

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Valla dostum. Bende geçenlerde ilk aracımı aldım ikinci el. Ve bu senin yaşadıklarını birinci sıradan yaşamaya başladım. Sanayi lafından bile midem bulanmaya başladı artık. hergün hergün aracın bir yerini halletsem başka yerinde sorun çıkıyor. Araçta bir sorun var. Klimacıya gidiyorum sorun klima ile alakalı değil elektrikçiye git diyor. Elektrikçiye gidiyorum sorun elektrikte değil tamirciye git diyor. Tamirci sorun elektirkte diyor. Ama hiçbiri sorunu halledemiyor. Bu aracı kredi ile aldım. Kredisi bitsin ikinci aracım büyük ihtimalle EGEA olacak. Abi en boşu olsun şirket aracı gibi ama sıfır olsun kafam rahat olsun. Kaza, bela, boya, hile-hurda var mı yok mu derdim olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

B segmenti sedanlar arasında en iyi araç bence, B segmenti sedan araç alacak olsam bende kesin Egea alırdım.

Fiyatı makul, tüketim güzel, dizel motor en alt vergi dilimine giriyor, orta paket modeller yeteri dolulukta, yerli malı, servisi ucuz, parçası ucuz vs vs
    B Sedan Albea idi, siz baya geride kalmışsınız.
  • sorunun cevabı
    ucuz fiyat
    düşük tüketim
    ucuz ve bol parça
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Biz Fiat a bayiliyoruz, soyle anlatayim;

Ayni paraya o kadar cok secenek vardi ki buraya yaz yaz bitmez simdi mesela en basiti Civic, Corolla vardi sifir olarak ve inanir misin ayni donanim olmasina ragmen arada 40-50 bin tl oynamiyordu, Egea ile ayni fiyatti.

Hatta ikinci el 3.20i buldum mesela Egea ile arasinda 70-80 bin tl fark yoktu ama biz ozellikle tercih ettik Egea yi.

Egea bizim icin bir yasam stili oldugu icin XC90 verseler tercih etmiyoruz.
    İlla da egea yani.
    İşte bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

B segmenti sedanlar arasında en iyi araç bence, B segmenti sedan araç alacak olsam bende kesin Egea alırdım.

Egea c segmentidir yalnız hocam

• Otobanda deli gibi gidiyorlar. 170 180 gibi hızlar Egea ile gidilecek hızlar değil.
  • 2.el fiyatlarını utanmasalar sıfırından pahalı yapacaklar neredeyse. Hilesi dolandırıcısı kol geziyor zaten piyasada, insanlar doğal olarak sıfır km dacia egea tercih ediyor.

Egea'yı gereksiz övmeye veya yermeye gerek yok.

Gerçek bir fiyat performans aracı günümüz şartlarında.

Tabii C segmentinin standartları nelerdir, bunları netleştirmek lazım :)

Egea C segmentinde ise; o grubun sonlarında olacaktır. Zaten 2 katı fiyatlı araçlarla kıyaslamak da yersiz.
  • egea denen araba benzeri şeyde eleştirecek bir sürü durum varken bunları mı buldun yazacak
  • Egeada bulunan tek şey FİYATI. Başka da birşey yok. Diğer muadilleri aynı fiyata satılsa yine de gidip egea mı alacağımızı sanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 3 Temmuz 2019; 14:34:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.