Şimdi Ara

Egea'da ne buluyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
7.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Otobanda deli gibi gidiyorlar. 170 180 gibi hızlar Egea ile gidilecek hızlar değil.
    170 180 le devamlı hiçbir araba ile gitmemek lazım
    Ama egea hb lounge plus aracım ile conti pc6 225 taban lastikler ile o hızlarda gayet de güven veriyor araç
    Ama tekrarlıyorum
    O hızlar tüm araçlar için risktir gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Otobanda deli gibi gidiyorlar. 170 180 gibi hızlar Egea ile gidilecek hızlar değil.
    Niye degil?Atmosferik Civic,Corolla 125Bg 150 Torklu araclar o suratte gidiyor da ondan cok daha guclu motora sahip 120BG 320 Torklu 1.6Mjet neden gidemesin?
    Cok rahat gider ustune bayırda kesilmez cok fazla vites dusurmez hele de HB ise degme keyfine...
  • blackghostman43 B kullanıcısına yanıt
    Hepsi saçma yorumlar yaptı egeayı savunmadan başka bir şey yaptıkları yok gelin sorunu çözün yok anca savunurlar.
    Sorunu anlatıyorum ama benim aracımda bu sorunlar yok ama bende var nasıl olur olamaz öyle şey alla alla sen yapamamışsındır deyip geçerler bilişim mezunuyum yazılım mühendisliği okuyorum bana bunu diyorlar ne kadar gereksiz savunucu insanlar var yalnız olmadığımı öğrenmek güzel oldu sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ww fanlarından sonra 2. Sıraya egea fanları yerleşti forumda. Nedeni çok açık ucuz olduğu için c segmenti olduğuna inanan herkes aldı. Bu ülkede benim bildiğim araba en iyi arabadır.o yüzden egea çok iyidir lcw ve de facto da çok kalitelidir. Bimin malları da çok iyi.

• adamlar öyle bir araba yapmışlar ki
    ondaki özellikleri Toyota'ya koysan 35-40.000 tl fazla veriyorsun

Aynı özellikleri daha uyguna almak ve işini görmek varken neden daha fazla para veresin?
    1 hafta Dizel EGEA kullandım arabada her işimi görecek donanım vardı. Hİç sıkıntı da yaşamadım
  • İkinci elde milletin içine sıçtığı arabaları almak istemiyor kimse

• milletin bu arabada ne bulduğundan çok, senin bu arabada ne aradığın önemli.
  • 1.3 multijet egea ile iki kez İstanbul Ankara gittim geldim.

İstanbul içi de kullandım.

Gözü fazla lükste olmayan insanlar için gayet güzel bir araç.

Her türlü yolda rahatlıkla kullanılabilecek, ülkemiz şartları için biçilmiş kaftan bir model.

Linea için bir sürü eleştiri yapılabilir ama egea için bence dürüst olunmalı ve hakkı verilmeli.

Hee bu fiyatlara satılmalı mı ? Bence daha uygun fiyatlı olmalı ama maalesef ÖTV KDV derken fiyat olması gerekenin üzerine çıkıyor.
  • atade28 A kullanıcısına yanıt
    Hangi araç olması gereken fiyattan satılıyor ki?
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle.
  • Na kadar luzumsuz bir konu.
    Sadece insanlar arasinda polemik yaratmak,usturupluda olsa kotu laf isitmek bundan beslenmek icin acilmis.
    Baska isiniz yokmu.İnsanlar ne buluyorsa buluyor.Butcesi ona erisiyor aliyor.

• Sebep net belli bu forumda ne hikmetse Fiat ile Renault a karsı inanılmaz bir onyargı var.
    Fiat daki Motor Corolla da yok.Adamlar kalitesini yıllardır ispatlamıs,az yakan,uzun omurlu Mjet motorlar yapmıslar.
    Cesme de birkac sene once sahilde sergileniyordu Egea'lar HB Lounge Plus una bakmıstım.Muhtesem araba,her ozellik mevcut,tip super belki tek eksigi yalıtımı biraz zayıf olabilir.Ki yalıtım Japonlarda da genel olarak zayıf, Atmosferik Corolla dan cok daha ucuz ama Fiat'ı,Egea yı,Reno yu hep bir gomme cabası varken, Fabrika onunde eylem yapılan Civic i ise genel olarak savunan bir kesim var.
    O Civicleri Fiat,Reno yapsaydı yıkılıyordu buralar...Olayların cıkıs noktası "haksız" bir sekilde bu firmalara yuklenilmesi...
  • huso kullanıcısına yanıt
    Hb kasa segmentinde en iyi yalıtım sahip araçlardan golf ile fark yok. Sedan da gayet iyi segmenti içinde.

Yabancı bi dergide karşılaştırmalı testte en iyisi çıkmıştı. Focus, golf, 308, ceed gibi modeller vardı. Ama dergi yazıları İtalyanca idi, belki yanlıdır belki İtalyan versiyonu olan dünya çapında bi dergidir bilemeyiz.

Ama başka bi internet sitesinde 308 ile testi vardı, orda da daha sessiz idi.

Easy paket ile diğer donanımlar arasında yalıtım farkı var tabi. Easy zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Temmuz 2019; 16:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Bu mesaj silindi.
    Yok

• cengizhan66 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, aracım Renault Megane 2 HB. 1.6 motor 16 valf. 2006 model manuel vitesli. LPG takılı. (Atiker). Araç genel anlamda temiz bir araç. Her ikinci el araç alımında genelde masraf yapar insan. satan kişi nasıl olsa satıyorum deyip aracın sorunlarını önemsemediği için. Ufak tefek sorunları hallettik. Sadece 2 büyük sorunum kaldı. Arabayı yeni çalıştırdığım zaman klima kesik kesik çalışıyor. araç çok zorlamalarda stop dahi edebiliyor. Aracı 5 dakika kullandığım zaman klimayı açarsam problem çıkarmıyor. çok nadir kesilme yapıyor. İkinci sorunum ise direksiyon kolon kiliti tam kilitlemiyor. hadi onun sebebi belli en kötü kilit değiştirilir tamir olmazsa ama şu klimanın kesik kesik çalışmasına ne tamirci ne klimacı ne de elektrikçi çözüm bulamadı.
  • Nitronos arabanın fiyatı ve verdiklerine bakarsak 1-2 basit dengesiz durumu mazur görülebilir yeter ki ciddi sorun vermesin. gerçi her markanın saçma sapan dengesiz halleri olabiliyor. çok beklenti içinde olmadan ucuz maliyetle keyifle kullanılacak bir arabadır, Türkiye ekonomik gerçeklerine çok uygun bir arabadır.
  • Bir buçuk yıldır egea kullanıyorum. 1.6 dizel hb loungeplus paket. Önyargılıydım. 1 aya datarım dedim. Satamadım. Egea en iyisi değil. Kimse bunu iddia etmiyor. Bu paralara çoook mantıklı bir araç.

Usb okumadıgı olmadı. Usb nizde problem var.

4 farklı telefon bluetooth listesinde rehberleri ile kayıtlı. Bir kez bile bağlanamadığı olmadı. Bir kez bile sorun yaşamadım. Telefonuzda sıkıntı.

Aux girişi var. Gözlerinizde sıkıntı.

Direksiyon arkası tuşlar son derece kullanışlı, ön tuşlarda oldukça kullanışlı ve kolay kullnaımlı, sıkıntı sizin beklentilerinizde.

Dil ve menü konusunda hiçbir problem yok. Herşey türkçe. Anadilinizde sıkıntı.

Kısacası siz bu araçtan ne beklediniz anlamadım. 007 astonmartini değil bu araç.

Aracım 55binde şuanda trim ses bile yok. Ama ne var. Bence boya kalitesi daha iyi olabilirdi. Bide sunroof olsaydı tadından yenmezdi. Arka kemerlere aktif gergi koysaydılar 5 yıldız alacaktı. Fiat işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Bu mesaj silindi.
    Egeada yok diyebiliyorum. Ama yeni kasa olup bağımsız süspansiyonlu hangi modeller var bilmiyorum. Meganda yada 308 de varmı? Bence vardır. Golfte yok diye biliyorum.

• Artık egea da ucuz araba değil, son fiyatlara bakan oldumu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.