60-70 bin arası bütçem var fiestanın 1.6 otomatiği ile egeanın 1.6 otomatiği hemen hemen aynı fiyatlar almalıyım arabaya tek kişi bineceğim evli değilim sizce hangi arabayı almalıyım ya da sizlerin önerebileceği başka bir araba var mı aradığım özellikler otomatik ,lpg ile uyumlu benzinli motor veya dizel olması
9 yıllık evliyim 3 tane arabam oldu hepside B segmenti oldu kesinlikle C olsun Egea olsun kardeş hanim yüzüne qöt kadar arabalara binmekten biktim
1.6 tdi highline dsg golf 6
quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
1.6 tdi highline dsg golf 6
Hocam 70 bine golf var mı
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkahve1234
Hocam 70 bine golf var mı
Alıntıları Göster
Golf 6 alabilirsin 2011-2012
quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
Golf 6 alabilirsin 2011-2012
Alıntıları Göster
4 yaşından büyük araba istemiyorum kardeş arızasıyla çıkartma ihtimalleri yüksek oluyor
Hocam egea 4+1 fiesta 2+1 ev gibi düşünün bir çocuk arabası bile problem oluyor
Bekar olduğunuz için fiesta mantıklı. Trafikte küçük araç daha rahattır her zaman
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkahve1234
4 yaşından büyük araba istemiyorum kardeş arızasıyla çıkartma ihtimalleri yüksek oluyor
Alıntıları Göster
O zaman 1.4 T + lpg astra bak kafana yatabilir lpg uyumlu motor sübap sorunu var oda 1000 liraya hallediliyor
C sınıfı arabanın nerede ise yarayacağı belli olmuyor bekarım diyorsun da mesela tatile gitmek istedin o arabaya ne bavul sığar ne birşey almışken markasında önemli değil c sınıfı alınması gerektiği kanaatindeyim ama büyük şehirdeysen trafikte problemse o zaman b sınıfı
İki araç arasından egeayı seçerdim ben olsam. O iki motor seçeneğini de tavsiye etmiyorum. İlla benzinli olacaksa egea ve fiestanın 1.4 benzinlilerine bakmanı öneririm.
egea ama hb olanından..
quote:
Orijinalden alıntı: patikliağa
İki araç arasından egeayı seçerdim ben olsam. O iki motor seçeneğini de tavsiye etmiyorum. İlla benzinli olacaksa egea ve fiestanın 1.4 benzinlilerine bakmanı öneririm.
hocam neden tavsiye etmiyorsunuz 1.6 ları kronik arızaları mı var?
fatihkahve1234F
kullanıcısına yanıt
Hocam iki motor da çok fazla tutulmadı o yüzden tavsiye etmedim. O motorları kullanmadım ama fiesta ve egea kullandım. Otomatik şart ise 1.4 benzinli otomatik fiestalar var ama egeada 1.4 benzinli motorda otomatik seçeneği yok diye biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme