Şimdi Ara

Egea Sedan da 2 Hava Yastığı olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Rapid gerçi piyasada pek yok, rapid deyince bilmeyenler olabilir, açıklayalım. Skoda'ın 3. dünya ülke insanları için sırf pazar olsun diye çok uğraşmadan, özenmeden ürettiği, eski kasa polo platformundaki, dandik, ucuz, ruhsuz b segment sedan arabası. Rakipleri peugeot 301, citroen c-elysee, renault symbol, accent era vs vs.

hyundai accent mi?

dediğin b segment arabaların içinde amerikada satan sadece hyundai accent var hatırlatayım

kötü olsa amerika accenti pazarına sokmaz, vw poloyu sokmuyor mesela

Kötü demedim hocam. Bence de accent onlardan daha kalite. Ama sonuç olarak b segment sedan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

Egea, rapid gibi dandik, güvenliksiz, kalitesiz, tipsiz araçları alan insanlar olduğu için 2 hava yastığı var. 50 - 60 bin para veriyorsun ama arka frenler kampana.

Kazık fiyata satılan poloda bile 2 hava yastığı var. Comfortline da da 2 tane görünüyor.

Konuda rapid hakkında bir şey yazmıyor.
    Beğenmediğin rapid baz donanım 2012 de 4 hava yastığı ile satılmış 2016 da üretilen egea 2 hava yastığı ile satılıyor

2015 de tekrar teste tabi tutulan Rapid sonuçları değişmemiş

56 bine egea alacağıma 5 yıldızlı 4 hava yastıklı rapid aldım memnunum

2015 de teste falan sokulmamış, hala anlayamadın mı?

Orada yeni bir test yok, 2012 sonuçları devam ediyor diyor, neden anlamak istemiyorsun?

O güvenlik donanımıyla 5 yıldız alamaz yeni kurallara göre, neden anlamıyorsun?

Artık euro ncap güvenlik donanımına da öncelik veriyor. Belirli puanı geçemeyen direk alt yıldızdan değerleniyor. Neden anlamıyorsun?

Gerçekler acı mı geliyor yoksa işine mi gelmiyor? Fanatikliğin de bu kadarı.

Al egeayı vur rapide, sat bizim millete.

Alamaz edemez demekle olmuyor siz istediğiniz kadar inkar edin

biri baz donanım 4 hava yastığı ile geliyor biri 2 hava yastığı ile ve teste hiç girmemiş HB modeli girmiş sedanı ne durumda allah bilir

Megane , corolla da şerit takip vs mi var çok mu donanımlı nasıl 5 yıldız alıyor biraz sorgulayın diğer araçlar alırken egea niye alamıyor diye

@QralCess
    işim gücüm güzel bir hayatım var sorduğun için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 6 Nisan 2017; 14:35:47 >

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Size katılmıyorum. Egea C sınıfı değil, rakipleri Golf, Focus, Astra, 308 değil. Egea Linea'nın revize hali daha çok. B+ bir araba lakin C değil. Egea C ise saydıklarım D, Passat Mondeo SuberB Insignia vb. E sınıfı, BMW 5 Mercedes E Audi A6 ise F sınıfı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

2 sene linea kullandim sahsi aracımdı. Şimdi sirket araci egea sedan. Harbi çok kötü ya. Motor kucagimda gidiyorum resmen. Linea bundan daha iyiydi.

Hangi donanım ve hangi motor hocam ?

Arkadaşımda 1.3 Urban donanım var lineada çok daha iyi hissettiriyor. Hem yalıtım daha iyi hemde yol tutuşu.

Donanıma göre yalıtımıda mı az yapmışlar cidden merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 6 Nisan 2017; 15:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkswagen bunu beğendi

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Arabası sağlam olmadığı için vefat edenlerin sayısı, LPG patladığı için hayatını kaybeden insanların kaç katı ? LPG öyle kolay kolay patlamaz, benzin deposuna göre birkaç kat daha sağlam. Ve ben bugüne kadar sağlam ve düzgün olup da patlayan bir LPG görmedim.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Fluence'ın testi var. 2011 yılında elektrikli modelin testi.

• ula bu egea ne etti size

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Arabası sağlam olmadığı için vefat edenlerin sayısı, LPG patladığı için hayatını kaybeden insanların kaç katı ? LPG öyle kolay kolay patlamaz, benzin deposuna göre birkaç kat daha sağlam. Ve ben bugüne kadar sağlam ve düzgün olup da patlayan bir LPG görmedim.

Bu tarz bu istatistik doğrudur ama mesele istatistikse egeada vefat etmiş ama farklı arabada olsa yaşardı diyebileceğiniz bir örnekde yok maalesef.

Yok hocam ben LPG konusuna değinmek istedim zaten.

• Egea c sınıfiysa benim aveoda c sınıfı arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egea c sınıfıdır kendi kafanıza göre sınıfa ayıramazsınız. şu var, hb olanı avrupa versiyonudur sedanı ise Türkiye şartlarına göre yapılmış bir c sınıfıdır daha ucuz daha pratik daha masrafsız olsun diye imal edilmiştir yani çok beklentiniz olmayacak, zaten sizin istediğiniz şartlarda olsa fiyatı emsallerinden 10-15 bin tl daha ucuz olmazdı. herkes baz golfe,civice 85 bin tl veremez. kabul edelim Türkiye fakir bir ülke ve şartlarına göre egea sedan ideal bir arabadır, caz cuz yapmaya gerek yok. fiat herkesin beğendiği bravoyu çıkardı noldu aldınız mı? satamadı ama daha ucuz egea çatır çatır satıyor millet işini görüyor. eleştiri yapacaksanız kendi şartları içinde eleştirin..
  • Teste giren Tipo yani Avrupada satışı olan.Ayrıca bu araç tamamen filo aracı bana göre.Koltuğu kırılmış aracın 2 hava yastığı olsa ne olacak?
  • Aglayin siz daha egea c sinifi diye :-)

• Yavvv bu arabayi alanlarin %90 emniyet kemerini arkadan bağlıyor ya da susturucu tika takıyor 2 degil 12hava yastigi olsa adamin umrunda mi

• egea da airbege gerek yok.
  • şahin göstergeleri yeter be
  • TENEKE RAPİDe bilen eleman gelmiş konu açmış. çoluk çocukların forumda konu açması engellenmeli. Bedava verseler binilmeyecek teneke rapide biniyor geliyor güvenlik konusu açıyor. değişik kafalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

TENEKE RAPİDe bilen eleman gelmiş konu açmış. çoluk çocukların forumda konu açması engellenmeli. Bedava verseler binilmeyecek teneke rapide biniyor geliyor güvenlik konusu açıyor. değişik kafalar

Babana söyle seni bir skoda bayisine götürsün evladım klavye delikanlısı senin gibi çoluk çocukla muhattap oluyoruz

Rapid de 4 hava yastığı var baz donanımda hiç değilse egea gibi 2 değil

Skoda geçmişi belli Tofaş serisinin geçmişi

Benim rapid seni amma da rahatsız etmiş varsa bir güvenlik sorunu aç bakalım konu forumdakiler ne diyor ?

Seni de engelliyorum çoluk çocukla boşuna muhattap olmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 7 Nisan 2017; 13:5:53 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    ne oldu zoruna mı gitti ? tenekeye biniyorsun birde utanmadan konu açıyorsun. rapide verdiğin paralara yazık. Rapidin satış rakamlarına bakınca zaten ne kadar çöp bir araç olduğunu göreceksin :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.