Egea vs Golf
-
-
7 yıl = 2.556 gün
arada da 110.000km fark var. tercih meselesi tabiki ama ben olsam yeni model aracı tercih ederdim.
golf her nekadar ezici şekilde konforlu vs olsa da diğer her konuda yeni model araç ( egea olsa bile ) tercih sebebim olurdu.
-
düşük km ve yüksek model sebebiyle egea -
Sıfır Egea 800 bin kampanya var. Niye 2022 modelini alıyorsun?
-
Yeni yenidir. -
bu ikisi arasında Golf alırdım. aradaki 7 yıl ve 110 bin km çok değil benim için. Egea'nın en dolusu olsaydı ve arada 10 sene, 150 bin km filan olsaydı durumu tekrar gözden geçirebilirim ancak şu anki tercihim Golf olur.
-
O kampanya 1.4 fire easy için geçerli hocam benzinli fiat almayı düşünmem açıkcası 1.3 multijet benim için daha atik ve ekonomik olucağı için o seçeneği ekledim -
7 yaş az değil . Km si de yüksek . Az para vermiyorsunuz o yüzden olabildiğince yeni ve düşük km olanı tercih etmeniz de fayda var. -
Hepinize hak veriyorum bende elbette 7 yıl daha fazla yol yapmış bir araç yerine yeni almak isterim ama şu düşünceyle bu ikisi arasında kaldım
•Golf otomatik vites (DSG problem çıkarırsa kabusa döner)
•Golf konfor ve dinamik özellikleri olarak daha üstün
•Egea daha yeni, daha ekonomik, daha sorunsuz
•Genel maliyet ve masraf çıkarma konusunda tabiki yeni olan Egea daha az üzecektir
Mantık Egea gönül Golf diyor anlayacağınız :) -
Mantık ne diyorsa o..... -
2013 Astram varken yeni model düşük km diye 2016 Egea hb tjet aldım. Astrayı satarım diye plan yaptım. 3 ay sonra Egea'yı sattım. Opelle devam ettim.
Otomobil kullanmaktan biraz bile keyif alıyorsanız. Sürüş hissi, altyapı, yol tutuş, güven hissi vs. konularda Egea çok zayıf bir otomobil.
Yok araba benim için a dan b ye götürecek bir araç. Yeni olsun masrafsız olsun derseniz Egea alınabilir. Tamamen beklenti meselesi.
-
DSG olayı eski araçlar da çok büyük risk. olmasaydı golf derdim. ayrıca araçlar söylendiği gibi olmalabilir.
-
Golf ama dsg ye dikkat,
-
Eğer gönlünden golf geçiyorsa al gitsin.
Ama dsg şanzıman sürpriz çıkarabilir, kenarda birikmiş paran olsun.
Yok ben sürprizlere alışkın değilim diyorsan egea'yı al.
-
ikisini de öncelikli olarak tercih etmezdim, o paraya gerekirse düşük km temiz b hatch alırdım ibiza, fabia, polo, yaris vs gibi. Zaten egea herhangi bir versusta kolay kolay tercih edeceğim bir araç değil. Taliant mı egea mı deseniz anca belki derim.
-
Bence gönlünü dinle al golf bir daha mı gelicez dünyaya
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mantık ne diyorsa o.....
|
7 yıl = 2.556 gün arada da 110.000km fark var. tercih meselesi tabiki ama ben olsam yeni model aracı tercih ederdim. golf her nekadar ezici şekilde konforlu vs olsa da diğer her konuda yeni model araç ( egea olsa bile ) tercih sebebim olurdu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X