Şimdi Ara

EGEMİ- DOKUZEYLÜLMÜ-GAZİMİ-ANKARA ÜNİVERSİTESİMİ ACİLLL YARDIM:!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ege gazi ankra ü. ve dokuz eylül üniversiteleri elektirk elektronik tutuyor ama hangisini tercih etsem bilmemedimm yardım edin pleaseeeeeeeeeee :*

• gazi yüksek lisedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ege dokuz eylül ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuana lara

peki ege dokuz eylül ?

ben egeye gideceğim kampüsüne büyük diyorlar ee mühendisliği nasıl bilmiyorum ama

• Dokuz Eylül sil kafadan Ege yada Gazi arasında tercih yap.İzmir'de oturuyorum. Ege'nin Kampüsü baya bi büyük ve güzel.Her ikisininde eğitimi hakkında bilgim yok ama yerinde olsam Ege derdim
  • Cok net bir sekilde dokuz eylulu yaz cunku Elektrik-Elektronik muh. de ingilizce egitim onemli. Dediklerinden sadece 9 Eylul de %100 ingilizce var.
    Kampuse bakma egitim onemli.
  • Gaziyi kesinlikle yazma hele ki mühendisliğini. Ankara üninin de geçme notu 70, çok kasıyorlar. Gerisi sana kalmş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bende ege elektirik elektronik yazıcam bingo oluyo gbi . ya ama iyte ve dokuz eylül eğitimi egeden ıyı diyorlar kafam allak bullak oldu
  • kelmüftü kullanıcısına yanıt
    tabikii eğiitm daha önemliii dersten sonra izmirin içindede gezilir icabında çok sıkıntı değil o
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuana lara

ya bende ege elektirik elektronik yazıcam bingo oluyo gbi . ya ama iyte ve dokuz eylül eğitimi egeden ıyı diyorlar kafam allak bullak oldu

belkide düşündüğüm bölüm olmadığı için kampsünü eleştiriyorum eğitimi önemli faktör tabi

• herkes aynısını diyor. gazi ankara ü yazmamaya karar verdim artık
  • ege

• Dokuz Eylülde mühendislik çok fena kasıyorlarmış bilgin olsun diğerleri hakkında bilgim yok ama.
  • üniversiteye girdikten sonra not ortalamanı yükseltir alan değişikliği yaparsın sorun olmaz ooo
  • Quaresma_o3 kullanıcısına yanıt
    üniverstey mesleğimiz öğrenmeye gidiyoruz varsın kassınlarr..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.