Şimdi Ara

EĞER 10.SINIF OLSAYDINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çok yat diyen var ya :) Ben o zaman hedefi söyliyim de ona göre konuşalım dimi
    9 da ve 10 da maalesef kasmadım 9 zaten hiç yok diyebilirim 10 Allaha şükür daha iyi. 10.sınıfım İst. da oturuyorum Yüzde 2 ' lik dilimde olan bir okuldayım, kapasite var Allaha şükür.
    Hedefim tıp ama ilk 1000 den Tıp hani Ben 10 da yatarsam 11 de okul derslerinden fırsat bulup nasıl toparlarım ki, Yazın çalışmak istememin sebebi benden 1 yaş büyük ablamın oluşu
    Ee birde aynı okuldayız kapasite aynı olunca o çalışırken hem ona yardımcı olmak amacıyla hem de diğer sene yalnız kalırsam olayı sıkı tutamam
    Velhasıl anladınız umarım demek istediğimi tekrar alalım başa gençleer

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Moseley

quote:

Orijinalden alıntı: ilteriasu

Cevaplar için sağolun Ben fazla sıkılmamak adına çerez şeylerle takılmak istiyorum.
    Coğrafya, Tarih , Türkçe belki Felsefe(?) halletsem diyorum Konu anlatımlarını okuyarak 1'er soru bankası bitirsem yararlı olur mu ?

saka misin lan sen

• Knk burada yat denilen sozler seni sasirtmasin oyle diyorlar cunku suan deli gibi calisiyorlar yatmaya vakitleri yok ve o anlarini ozluyorlar o anin tadini cikarmak istiyorlar onlar oyle isteyince sana yat diyorlar yani pisikolojik bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteriasu

Arkadaşlar eğer şuan 10.sınıf olsaydınız... 11.sınfa geçiş yazında yatar mıydınız yoksa şuan pişman mısınız 10.sınıf yazın da çalışmadığınız için ?
    10.sınıf olsaydınız yazın nelere çalışırdınız ?
    Herkese iyi çalışmalar. Başarılar dilerim

[[[ İlk konum sürç-i lisan ettiysek affola ]]]

11. SINIFIN YAZI ÇOK ÖNEMLİ
  • Hobi olarak yine çalış :)))

• Tamam da benim de amacım şu o zaman deli gibi çalışacağıma düzenli çalışıp o zamana konuları yığmamak, psikolojimi bozmamak anlatabildim mi hocam
  • Zaten oyle yap

• Bak sana bir şey söyliyim dostum katılan katılmayan beni ilgilendirmiyor.Bu yaz yatıp moral,enerji depolamazsan bir dahaki yaz ve 1 sene boyunca çalışacağın için bir de 10.sınıf yazında çalışırsan beynin patlar ve ruh sağlığının bozulma ihtimali büyük.Kitap oku 10.sınıf konularını unutmamak için arada bir test çöz tekrar yap ama şu dersi bitireyim şunu yapayım falan bence deme
  • ayberk95 kullanıcısına yanıt
    Görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Kişiden kişiye değişir tabii bu dediğin
  • Femin ilk adım serisi var, matematigini ve geometrisini çözer kenara koyardım en azından tüm konular hakkında temel bilgim olurdu. Bide varsa sene icinde cozmedigin soru bankasini cozup çöpe atarsın eglenceli olur ama ilk adim mat geo 11 icin onemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece mat1 hallederdim.
  • dinlenebildiğin kadar dinlen 11 ve sonrasında bitcen zaten
  • Ben kendimi çok sıkmadan
    mat geo fizik kimya biyolojiyi 9-10 tekrar edip test çözücem.Yani eksiklerimi kapatacağım
  • Bende 10. sınıfa gidiyorum ve yaz tatilinde eksiklerimi kapatmayı düşünüyorum.
  • Yattım pişman değilim.
  • Sözel dersler unutulur, yolun başındasın. Matematik ve geometriden çok pratik yapmalısın. Fem ilk adımla başlayabilirsin matematiğe. Ygs fkb adına sayısalcılar daha yardımcı olacaktır. Dil bilgisinde de pratik gerekir aynı matematik gibi. 10.sınıf özellikle matematik!mutlaka tekrar! trigonometriyi sular seller gibi bilmelisin.
  • 9.sınıf ve 10.snıf matı ve geoyu en baştan bitirirdim.
  • Ben de 10. sınıftayım yazın sayısal dersleri (10. sınıfın) baştan sonra bir daha bitireceğim. Çok zorlanmam herhalde yeni bitmiş olacak okul ve bilgilerim taze olacak.
  • fail-i.mechul.domates kullanıcısına yanıt
    ''Sözel dersler unutulur'' düşüncenize katılmıyorum. Ben 11.sınıf boyunca dershaneye gidicem ygs denemeleri olucam dilbigisini halletmezsem şimdiden netlerimi nasıl arttırabilirim ki ?
    Coğrafya-Tarih de keza öyle. Ben yazın bunlara harıl harıl çalışmıycam bir temel oluşturucam 11.sınıfda da ygs denemeleriyle pekişicek zaten.
    Ben şimdi yazın mat-geo yada şöyle bir bakmak taraftarıyım zaten sürekli sözel sıkar insanı önerdiğiniz fem kitabının ygs'sine bakıcam öneri için sağolun.
    Geo için de Birey B aldım güzel sorular var yazın geo ordan halledicem
    10.sınıf da Trigonometri gibi önemli bir konu var haklısınız hala işlemekteyiz dersten sonra evde tekrar yapıp soru çözmeye çalışıyorum zaten inş. trigonometriyi halledicem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.