Şimdi Ara

EĞER 10.SINIF OLSAYDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğer şuan 10.sınıf olsaydınız... 11.sınfa geçiş yazında yatar mıydınız yoksa şuan pişman mısınız 10.sınıf yazın da çalışmadığınız için ?
    10.sınıf olsaydınız yazın nelere çalışırdınız ?
    Herkese iyi çalışmalar. Başarılar dilerim

[[[ İlk konum sürç-i lisan ettiysek affola ]]]

• trigonometri çalışır , çok boş vaktim varsa mat 1 çalışırdım
  • YATARDIM ULAN YATAR PS3 E GİDERDİM HALISAHAYAA GİDERDİMM
  • Yatardim bende 10 da ne caliscan.1 yil boyunca zaten calismistik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yılki konuları ve 9.sınıftakileri çok detaya inmeden baştan başlayarak tekrar ederdim özellikle matematikte.Her konu birbiriyle alakalı çünkü birini bilmesen diğerini de kaçırıyosun.9,10 çok önemli matematikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedayıldız -- 7 Mayıs 2014; 18:43:24 >
  • Fena yatardım
  • Kesinlikle hiç çalışmazdım.Koskoca 12. Sınıf var ygs lys için ne gerek var o kadar erken başlamaya .Süreci uzatınca daha çok ıstırap çekersin.Bir yıl yetiyor da artıyor zaten.

• Ders çalışırdım.

Edit: Ne kadar erken o kadar rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 7 Mayıs 2014; 18:54:45 >
  • elektrik trigonometri çözeltiler mol gibi bi kaç konuyu hallet 11 de lazım oluyor
  • Hoslandigim kiza acilirdim 😀😀😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordion_56 -- 7 Mayıs 2014; 19:36:45 >
  • Yine yatardim mis gibi. Pişman değilim.

• 12. sınıf yazı da yattım
    pişman da değilim.
  • Cevaplar için sağolun Ben fazla sıkılmamak adına çerez şeylerle takılmak istiyorum.
    Coğrafya, Tarih , Türkçe belki Felsefe(?) halletsem diyorum Konu anlatımlarını okuyarak 1'er soru bankası bitirsem yararlı olur mu ?
  • türkçeden dilbilgisini hallet.(konuyu çalıştıktan sonra test çöz)
    tarih i okuyarak çalışsan yeterli belli bir süre sonra her şey öğreniliyor.test çözmene hiç gerek yok
    9. sınıf coğrafyasını sıkı çalış .ardından test çöz.10.sınıf coğrafyasınıda çalış ama test çözmene hiç gerek yok.
    ayrıca bunları çalışıp mat ve geo çalışmaman sen için iyi olmaz.sonra üzülürsün.mat geo şart.
  • rmurats R kullanıcısına yanıt
    Evet mat geo da koymayı düşünüyorum arada sayısal olsun maksat
    Mat ve geo için ygs kitabı mı almalıyım ? Hangi yayın ?
    Tarih,coğrafya ygs mi yoksa ara sınıf mı .. önerebileceğin konu anlatım ve soru bankası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteriasu

Evet mat geo da koymayı düşünüyorum arada sayısal olsun maksat
    Mat ve geo için ygs kitabı mı almalıyım ? Hangi yayın ?
    Tarih,coğrafya ygs mi yoksa ara sınıf mı .. önerebileceğin konu anlatım ve soru bankası var mı ?

matematik ve geometri için;
    -karekök yayınlarının mps kitapları var.0 lar şimdilik senin içi yeterli olacaktır
    http://www.karekok.com.tr/yayincilik/?p=yayinlar&id=117&kat= ygs mateamtik konularını içerir
    http://www.karekok.com.tr/yayincilik/?p=yayinlar&id=140&kat= ygs lys geometri nin hepsini içerir sayılır

fakat 10 . sınıf matematiğide tekrar etmeni öneririm
    onuda karekök yayınlarının 0 konu kitapçıkları var .oradan halletsen olur

matematik ve geometri de karekökten ve fem den başka almana gerek yok(ilerde bu iki yayını çöz tamamdır)

• Yatarsan başarılı olursun arada mat2 çalış bide fizik ya da geometri.

• Henry Moseley kullanıcısına yanıt
    Gayet gerçeğim.
    Çalışan insan görün biraz
  • Yat ama hep yatma. Ders de çalış arada. 10'u tekrar etsen yeter.
  • Bence yat, istediğini yap dinlen, 11den itibaren istesen de istemesen de çalışıyorsun. Hiç keşke demedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.