Şimdi Ara

Eğer arda dönerse[Olacaklar] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda dönecek kaptanlığıda alacak aslanlar gibide oynayacak.burda bıdı bıdı edenleri o zaman görecez
    Zamanında yetti bu çocuğa çektirdikleriniz artık yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sadece şunun cevabını ver amrabat hızlı iyi hoş ama topu çekip ayak hizasına kaç kere orta yaptı? kaç kere gol olmayacak yerlerden vurdu? kaç pozisyon harcadı? gerçekten amrabat kesilecek diye arda gelmesin diye laf ediyorsun sonra insanlar okumayın diyince tavır yapıyorsun.arda>2xamrabat.üstelik yerli adam belki alınacak sol bekin sinyali olabilir bu transfer
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

bana sadece şunun cevabını ver amrabat hızlı iyi hoş ama topu çekip ayak hizasına kaç kere orta yaptı? kaç kere gol olmayacak yerlerden vurdu? kaç pozisyon harcadı? gerçekten amrabat kesilecek diye arda gelmesin diye laf ediyorsun sonra insanlar okumayın diyince tavır yapıyorsun.arda>2xamrabat.üstelik yerli adam belki alınacak sol bekin sinyali olabilir bu transfer

YA SİZ NEREYİ OKUYORSUNUZ YA BEN ADAMIN YETENEĞİNE BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM AMA BU HERİF ÇOK DÜZENBAZ VE ÇENESİ CAK CAK AĞIZLI BİR İNSAN HAL VE HAREKETLERİNDEN BAHSEDİYORUM BEN.ARDANIN OYUN ANLAYIŞINI BEĞENMESEM FORMASINI ALMAZDIM HERHALDE.
  • Butwhoan kullanıcısına yanıt
    ^^yok işte sol kanat kötüymüşte yerli lazımmışta sanki koşmak yerine yürümeyi tercih eden arda bunları gerçekleştirebilecek sanki arda bizi amrabat kadar hızlı atağa çıkarabilecek?^^
    bu lafının üzerine bu yazıyı yazdım kardeş tam olarak burayı okudum.düzenbaz lafına katılmıyorum ama bırakmaması gereken bir zamanda gitti o konuda sonuna kadar haklısın
  • Arda 5 tane Amrabat eder. Keşke dönse ama zor. Sadece lig de tek başına 34 maçın en az 7-8 tanesini Arda "yürüyerek" kazandırır.

• Bu sıcakta da hiç okunmuyor yauvBiraz okuyayım dedim, dayanamadım; okumayın...
  • Butwhoan son derece hakli. 2 senedir Arda yok takimda huzur var. Formaya küfreden, Elano, Dos Santos gibi oyunculara pas atmayan, takimi sabote eden, Mayis ayinda kaliyorum deyip, transferin bitmesine günler kala, gidiyorum deyip,(üstelik Fatih Hoca hazirlik döneminde tüm planlarini o ve Selcuk İnanin üzerine yaptiğini söylemesine ragmen) Rierayi cok büyük maaliyetle almamiza neden olan Ardaydi. O dönemde kalmasi istenince, 4milyon euro istediği cok konusuldu.

Taraftara küsen, maca gidip, trübünde güvenlik görevlisiyle kavga eden bir oyuncuydu. Antremanda kavga eder, yerli ve yabancilari ayristirir, oyuncularin paralarina ve helikopterlerine kafayi takar, sahada eli belinde gezdiği dönemleride unutmadik. Ayaklarindan cok cenesi calisiyordu. Böyle bir oyuncuya kaptanlik verirsen, Drogbanin Sneijderin Selcuk İnanin Burak Yilmazin üzerine koyarsan, takimdaki huzur ve aile ortamindan eser kalmaz. Galatasarayin lideri Selcuk, Sneijder ve Drogba olmali. Arda degil. Arda lider bir oyuncuda degil.

Lefter öldüğünde bize laf caktiğinida unutmadim. Gerci firsatini bulduğunda laf cakiyordu.

66 numarali Arda gelirse, kimse hayir demez fakat 10 numarali Arda tekrar gelirse, olduğu yerde kalsin.

• Bu Arda benim gözümde nöbetten kaçan asker pozisyonundadır
    Hırvatistan deplasmanına gitmemek için bilerek kart gördü mü? Evet gördü
    Bitti.

• Arda gelmesin diyenler, nasıl bir lükslükte yaşıyor acaba? Daha doğrusu kulübü öyle mi zannediyorlar? Arda gibi bir Türk oyuncu varken hemde İspanyada kendini bu kadar geliştirmişken gelmesin demek mantığa sığmıyor maalesef. He illa Amrabat kesilecekse, bal gibi de kesilecek.
  • Gelsin 66 numarayı alsın kaptanlık diye tutturmasın ki hakkı yok Sabri Selçuk Drogba varken ayıp eder.

• 1. Arda'nın tekrar GS'ye alınma isteğinin en önemlisi yabancı sınırlaması. kaliteli+yerli oyuncu çok az.
    2. Arda'nın oyun iq'sü 110-119 (parlak zeka) iken, amrabat'ın 50-59 (düşük zeka)dır. Amrabat'ın yetenekleri bu düşük zekanın dezavantajlarını karşılamaz. arda>amrabattır. Bunu tartışmaya bile gerek duymuyorum.
    3. arda bu takıma giderken 12 milyon euro kazandırmıştır. Yaptığı duygusal demeçler onu bir hain yapamaz. O hala bu takıma gönül vermektedir, zaten avrupada bile GS ile ilgili verdiği iyi/kötü demeçler bunun kanıtıdır. Arda şu an GS'de oynayan oyuncuların birçoğundan daha GS'lıdır.
    4. Dönerse arda'nın tekrar kaptan yapılması/yapılmaması tartışılabilir. Bu konuda haklı olabilirsin.
    5. Arda takıma dönerse mutlaka faydalı olur, takımı bir basamak yukarı çıkarır. Bunu da tartışmaya gerek duymuyorum.

Sonuç olarak, duygusal bir yazı yazmışsın. Ancak bazı temel gerçekleri kaçırmışsın. Düşüncem budur...

• Arda varken Amrabatin esamesi okunmaz ancak 1 sene once 8.5 milyon euro yatirim yaptigimiz oyuncuyu bu kadar cabuk harcamak ne kadar dogru bilmiyorum. Konuya gelecek olursak ben Arda'nin gelmesini cok isterim ancak 2009 yilindaki gibi 66 numarali formasini giyecek ve Selcuk Drogba abilerinin kaptanliginda oynamayi kabul edecekse. Ancak Amrabat ne olur bilemiyorum..

• Oyunculuguna bir sey diyemeyiz, Arda top teknigi pas bilgisi olan oyunkurucu gibi oynayan bir futbolcuydu bu yuzden Amrabatla kiyaslayamayiz ama bu adama kaptanlik verilirse bu saatten sonra yazik olur.

• Selcuk geldikten sonra daha iyi anladik ardanin ne kadar gs'li oldugunu. Yeteneklerine ihanet eden takimina ihanet eden adami takimimda gormek istemiyorum 7.ligin mimaridir arda efendi illa Turk oyuncu diye taviz verilmemeli koy kadroya ermani engini Turk oyuncu iste riera + 14 ardaya veren 30 35 draxlere verir hadi onu gec nani farfan ikisini birlikte alir. Arda donecek haberler arda sakat arda sakat arda bilmem hangi gece klubunde arda dondukten sonra 12 kilo aldi. Sakat sneijder kayseri deplasmaninda tribundeyken arda gece klubunde goruntulendi. Arda golle dondu. Arda bir gol bir asist arda kirmizi kart cezalisi arda sakat Galatasarayda bu kotu gidisin sorumlusu kim. Sneijderle yonetim arasinda gerginlik. Sneijderle sozlesme karsilikli olarak feshedildi. Arda sakat. Arda asla fener formasi giymem dedi. Arda "kalacagim"

• Hamiti oynaticama gider Sabriyi oynatirim daha iyi Hamit oyunu yavaşlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Selcuk geldikten sonra daha iyi anladik ardanin ne kadar gs'li oldugunu. Yeteneklerine ihanet eden takimina ihanet eden adami takimimda gormek istemiyorum 7.ligin mimaridir arda efendi illa Turk oyuncu diye taviz verilmemeli koy kadroya ermani engini Turk oyuncu iste riera + 14 ardaya veren 30 35 draxlere verir hadi onu gec nani farfan ikisini birlikte alir. Arda donecek haberler arda sakat arda sakat arda bilmem hangi gece klubunde arda dondukten sonra 12 kilo aldi. Sakat sneijder kayseri deplasmaninda tribundeyken arda gece klubunde goruntulendi. Arda golle dondu. Arda bir gol bir asist arda kirmizi kart cezalisi arda sakat Galatasarayda bu kotu gidisin sorumlusu kim. Sneijderle yonetim arasinda gerginlik. Sneijderle sozlesme karsilikli olarak feshedildi. Arda sakat. Arda asla fener formasi giymem dedi. Arda "kalacagim"

Sağlam komplo teorileri üretiyorsun, şu kanald de bi program vardı pazartesi geceleri ona senaryo falan gönderebilirsin

• Her şeyi geçtim Ardayı Amrabatla kıyaslamayın.Ardaya ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Selcuk geldikten sonra daha iyi anladik ardanin ne kadar gs'li oldugunu. Yeteneklerine ihanet eden takimina ihanet eden adami takimimda gormek istemiyorum 7.ligin mimaridir arda efendi illa Turk oyuncu diye taviz verilmemeli koy kadroya ermani engini Turk oyuncu iste riera + 14 ardaya veren 30 35 draxlere verir hadi onu gec nani farfan ikisini birlikte alir. Arda donecek haberler arda sakat arda sakat arda bilmem hangi gece klubunde arda dondukten sonra 12 kilo aldi. Sakat sneijder kayseri deplasmaninda tribundeyken arda gece klubunde goruntulendi. Arda golle dondu. Arda bir gol bir asist arda kirmizi kart cezalisi arda sakat Galatasarayda bu kotu gidisin sorumlusu kim. Sneijderle yonetim arasinda gerginlik. Sneijderle sozlesme karsilikli olarak feshedildi. Arda sakat. Arda asla fener formasi giymem dedi. Arda "kalacagim"

Sağlam komplo teorileri üretiyorsun, şu kanald de bi program vardı pazartesi geceleri ona senaryo falan gönderebilirsin

Arda sabit sadece isimleri degistirdim olanlar bunlardi olacak olan yine bunlar bu hipotez bir kez test edildi

• ne arda sevdalısı adam varmış la forumda herif daha 2 3 ay önce ben mutluyum dönmicem diyordu acaba parayı rakamları görüncemi döneklik yaptı buda para göz çıktı önemli olan parayı duymadan gs nin ihtiyacı varsa gelirim demesiydi malesef onu yapmadı benim gözümde bitti.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.