Şimdi Ara

Eğer arda dönerse[Olacaklar] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla çok dayandım yazmamak için ama tutamadım kendimi. Bir kaç şey yazacağım..

Şimdi öncelikle Arda yüzünden 8.olduk diyen zekası üst düzey (!) olan arkadaşlara sesleneyim

Koca sezonun suçunu Arda'ya yüklemek ne kadar doğru? Kim ne oynadı o sezonda Arda'ya yükleniyorsunuz. Neymiş efendim takımı satmışmış milli takımda oynarken bizde oynamamış. Ulan adam sakat olduğu dönemde milli takıma gitmedi bile. Neyin kafasındasınız? Hadi onu geçtim oynasa şampiyonduk dimi zaten? Az kafanızı çalıştırında size verilen beyin boşa gitmesin.

Şimdi gelelim zaten oynamıyordu, koca k..ını kaldıramıyordu, hiç istatistiklere etki ettiği yoktu diyenlere.

Arda Turan'ın Galatasaray'daki istatistiklerine hiç baktınız mı? Ya da skora direk etkisini gördünüz mü? Göremediniz. Neden? Çünkü o at gözlükleriniz görmenizi engelledi. 2008 şampiyonluğunun en büyük mimarlarındandır. 2009'da Uefa Son 16, 2010'da Son 32'nin en büyük mimarlarındandır. Nasıl elendiğimizi hatırlarsınız o sezonlar. Arda dediğiniz adam 200 maçta 55 gol atıp 88 asist yapmıştır. 143 gole direk etkisi var. Az mantıklı düşünün çok zor değil bunları görmek.

Bir başka kesim daha var. Arda sevgilisiyle sinemaya gidiyor, seks yapıyor, formalarımıza küfür ediyor vs. diyen

Öncelikle forma konusu.. Ulan o pembe forma çıktığında hepimiz küfretmedik mi sağda solda? Hepiniz demediniz mi bu ne biçim forma lan diye? Siz böyle söyleyince bir şey yok. Arda söyleyince vay efendim küfretti. Hadi lan ordan. Sonrasında gelelim sinema kapatma mevzusuna. Size ne lan sinemasından? Kapatır, açar, isterse sinema satın alır. Size ne oluyor? Siz kimsiniz? Ulan hadi hepsini burada -futbol bölümünde- bulunan üyelerin %95i sevgilisiyle öpüşmek için sinemaya gitmiştir daha önceden ya da sinemaya gidiyordur. Sonra seks yapıyormuş. Ulan kızın biri verse nefessizlikten öleceksiniz, iki delik uğruna kırk takla atarsınız gelmişsiniz adamın seks hayatına karışıyorsunuz. Size ne lan?

Acun, Emre arkadaşı gitsin onlarla takılsın diyenlere..

Şimdi efendim size ne adamın arkadaşlarından? Annesi misiniz, babası mısınız? Hadi her şeyi bir kenara bırakalım. Emre'yi çoğumuz saha içinde sevmez. Hırsını ileriye taşıyıp antipati seviyesine ulaştırır saha içinde. Ama dışarda bu adamın nasıl olduğunu nerden biliyorsunuz? Belki hepimizden iyi kalpli. Belki hepimizden daha samimi. Bu kadar kolay mı bir insanı arkadaşları yüzünden yargılamak?

Gelelim Arda için genel söylemlerime...

Allah aşkına elinizi yüreğinize götürün. Bu adam 2009'da İBB maçında yere yığıldığı anda hanginiz korkmadı? Hanginiz ulan yoksa demedi? Hanginiz ağlamadı? Hanginiz kalk ayağa be olum, kalk ayağa hadi demedi?

Bu adam kulüp tarihine en çok parayı kazandırıp gitmiş adamdır. Belki istemiyordu baştan ama onu siz zorladınız. Siz ve sizin gibilerin baskılarına dayanamadı. Yeter artık dedi. Bu adam kendi gitmedi. Siz gönderdiniz.

En son olarak şunu söylemek istiyorum. Dön be Arda. Dön be Koca Kafa. Seni eleştirenlere inat dön. Seni eleştirenlere parçalıyı giy coştur bizi. Sen bizim evladımızsın.

BuralARDA biri var bizi coşTURAN!

Eğer arda dönerse[Olacaklar]

• quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Arda varken Amrabatin esamesi okunmaz ancak 1 sene once 8.5 milyon euro yatirim yaptigimiz oyuncuyu bu kadar cabuk harcamak ne kadar dogru bilmiyorum. Konuya gelecek olursak ben Arda'nin gelmesini cok isterim ancak 2009 yilindaki gibi 66 numarali formasini giyecek ve Selcuk Drogba abilerinin kaptanliginda oynamayi kabul edecekse. Ancak Amrabat ne olur bilemiyorum..

kardeşim olay bu işte adam gelirse kaptanlığı alacak onun için gelicek zaten. Yıllık 3 milyon euro ve kaptanlık verilecek.Takımı 3 senedir top class yapan oyuncular bu durumu kabullenmez selçuktan kaptanlığı alırsan adamın morali bozulur.Haklı olarak buda oyuna seyir eder.Sneijder drogba melo ardayı kaptan olarak kabul etmez çünkü bu takımın bir parçası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Arda varken Amrabatin esamesi okunmaz ancak 1 sene once 8.5 milyon euro yatirim yaptigimiz oyuncuyu bu kadar cabuk harcamak ne kadar dogru bilmiyorum. Konuya gelecek olursak ben Arda'nin gelmesini cok isterim ancak 2009 yilindaki gibi 66 numarali formasini giyecek ve Selcuk Drogba abilerinin kaptanliginda oynamayi kabul edecekse. Ancak Amrabat ne olur bilemiyorum..

kardeşim olay bu işte adam gelirse kaptanlığı alacak onun için gelicek zaten. Yıllık 3 milyon euro ve kaptanlık verilecek.Takımı 3 senedir top class yapan oyuncular bu durumu kabullenmez selçuktan kaptanlığı alırsan adamın morali bozulur.Haklı olarak buda oyuna seyir eder.Sneijder drogba melo ardayı kaptan olarak kabul etmez çünkü bu takımın bir parçası değil.

Dostum ben Fatih Hocanin buna izin verecegini sanmam. Bu takim artik Selcuk'undur.. Arda gelir afra tafra yaparsa FT sallandirir onu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben Fatih Hocanin buna izin verecegini sanmam. Bu takim artik Selcuk'undur.. Arda gelir afra tafra yaparsa FT sallandirir onu bence

dostum fatih terim tanıdığı bildiği adamlara hiçbirşey yapmaz o senin dediklerin başka oyunculara yapar.Hamiti sallandırabiliyor mu ?Sessiz sakin türkçe bilmeyen hamit sallandırılamıyor Arda gelirse ki fatih terimn en sevdiği adam bu adam varya ne isterse onu yapar.

• size bir sorum var,
    arda giderken 30-40milyon değer biçiyordunuz şimdi geri gelirse kaça gelmesini istiyorsunuz? 14milyona gelecek deniyor,değeri bu mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

size bir sorum var,
    arda giderken 30-40milyon değer biçiyordunuz şimdi geri gelirse kaça gelmesini istiyorsunuz? 14milyona gelecek deniyor,değeri bu mu sizce?

ardanın değeri 20 milyon eurodan fazladır ama atletico bize olan parasını ödemiyor ve fifaya verirsek süründürürüz bu yüzden arda 13-14'e gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: whatısnext

SAKIN OKUMAYIN BANA GÜVENİN

Vallahi okumadım.sağol kardeş.

saol kardeşim okumadım sayende ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum fatih terim tanıdığı bildiği adamlara hiçbirşey yapmaz o senin dediklerin başka oyunculara yapar.Hamiti sallandırabiliyor mu ?Sessiz sakin türkçe bilmeyen hamit sallandırılamıyor Arda gelirse ki fatih terimn en sevdiği adam bu adam varya ne isterse onu yapar.

Dedigin ornek ayni degilki. Hamit takimi karistirsa ipini cekmez mi sence

• Okudum
  • gelir gelmez ona birşey dememde GS kaptanı SELÇUK İNANDIR arda ancak onun yanında önünü ilikler Selçuğun gs kazandırdığını son yıllarda arda dahil kim yaptı hagi sonra selçuk derim kaptanımız selçuk gerisi kim geliyorsa gelsinBence arda gelmesin solda eli belinde yürürken ve her topu kendine isteyen babasının takımı gibi oynamasını kabul edemem gerek yok
  • Ardanin gelmesini istemeyenler var adami siz gonderdiniz zaten

• Arda yakın zamanda Türkiye'ye dönmeyecek. En azından evlenmeden dönmeyecektir. Adam Türk basınının baskılarından koşa koşa kaçtı.

Birde olayın maddi yanı da var. Umarım 13 milyona satılan oyuncuyu 15 civarına alabileceğinizi düşünmüyorsunuzdur? Atletico'daki başarıları herkesin malumu. Takım içinde seviliyor. Takımın önemli bir oyuncusu. Sırf hatır için yönetimin komik rakamlara Arda'yı Galatasaray'a satacağını düşünmüyorum. Şu anda herhangi bir takımın Arda'yı transfer edebilmesi için en az 20 milyonu gözden çıkartması gerekiyor.
  • Ben okudum siz okumayın , laf salatasından ibaret.
  • forum kapansın Arda jübile yapsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda kendisine saygısı varsa gelmez.adama yapılanları ben bile unutmadım,ki arda nasıl unutsun...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay vay vay başlığa bak, tüm gs bölümü celebrityleri burada ve ardayı övüyorlar
  • utanç konusu
  • Neyin utanç konusu utanmadan haklı çıkmışlar gibi uplamışlar

2013 yılındaki arda dan bahsetmiş adamlar 2018 yılındaki Arda’dan değil.

Şuan a.madridde antrenmana çıkamaz belki ama o dönemlerde A.madridin en önemli oyuncularından oldu adam

Tam tersi arda kötü topçu diyenler fail olmuş konuda

İyi o zaman 2011 2012 de de Selçuk İnan’ı epey öven vardır onlar da mı fail oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 22 Ekim 2018; 14:48:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.