Bu Baroni geldiğinde Xabi Alonso'nun aynısı sadece biraz tecrübesizi denmiyormuydu
Mehmet Topal, M.Sarp ikilisinden 10 kat daha iyi olduğu aşikar
Cıvıttınız haa Burda Fenerbahçenin Geleceği söz konusu yeter artık kimler transfer edilmeli sizce birşeyler söyleyin sizde
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
quote:
Orijinalden alıntı: 17.05.2000
Bu Baroni geldiğinde Xabi Alonso'nun aynısı sadece biraz tecrübesizi denmiyormuydu
Mehmet Topal, M.Sarp ikilisinden 10 kat daha iyi olduğu aşikar
Sarp'tan iyi ona bişey demem de Topal kesinlikle iyi değil
Bu gönderilmesi gerekiyor dediğin adamların hepsinin sözleşmesi devam edıyor.Gelecek dediklerinde hayal boşuna hayal kurma.
quote:
Orijinalden alıntı: Junior.qL
Bu gönderilmesi gerekiyor dediğin adamların hepsinin sözleşmesi devam edıyor.Gelecek dediklerinde hayal boşuna hayal kurma.
Evet ben hiç hayal kurmayım siz yeterince kuruyorsunuz bizim yerimize de. Geçen sene Şükrü Saraçoğlu'nda Final oynuyordunuz. Şampiyon oluyordunuz. Keza bu sene de öyleydi... Neyse konumuza dönelim.
Quaresma hayal mi? Dalga geçme neredeyse Bjk alıyordu geçen sene. Veloso ve Cardozo mu hayal ? Parayı verince valla hayal mayal dinlemezler sadece parayı ver kapında koşarlar
Tamam ben başka takım taraftarı olarak yazmamıştım.Şu anda gitsin dediğin adamların 2-3 yıllık sözleşmeleri var bir anda nasıl göndereceksin bunların hepsini.Ve yazdığın adamlar menajerlik oynarken yapacağın transferler fenerbahçe transfer politikası şu anda belli o yüzden boşuna hayal kurma diyorum.
Bize başarıya aç, amatör 20-25 yaşlarında, futbola doymamış futbolcular lazım, şimdi R.carlos Kasımpaşa maçında oynamaz ama Galatasaray maçında oynar ama amatör futbolcu, başarıya aç futbolcu her iki maçtada deli gibi oynar hata yapar boş kaleye kaçırır vs. ama bize böyle oyuncular lazım.Ama malesef yönetimimiz 30-35 yaşlarında futbolcuları aldığı için bu laflar boş...Ve böyleden başarı gelmez tabi ki...
nokta
Deniz'den verim almak istiyorsan sol bek oynatacaksın.... Selçuk 4 savunmanın önünde başarılı olur ancak... Bilica kendisi ile aynı dili konuşan savunmacı ile daha mantıklı işler yapacağı kaanatindeyim. Ali BİLGİN ne kadar şanş tanıdında bu yarıya vardın... Güiza bu sistemde oynamaz.Hangi sistemde oynar sende kendini avutuyorsun diyenler için.İspanya maçlarına baklarını öneririm.Bu adamın değerini herkesden çok anlayan Mustang'dır... Dievid çok ağır olmasına karşın son vuruşları etkili bi futbolcu o kadar berbat değil...İyi bir yedek...Emreciksinin altına porşe çekip ipini koparmışl gibi gece hayattına salarsan bu adama muhtaçsın.Dönem sonu gider...
Güiza zaten sezon sonu gider diğerleri de bizim ileriye dönük işimizi görmeyeceği için göndermeliyiz dedim
şu adamı alsın fener başka bişi istemiyom.Tek forvet oynayacak takımın forveti böyle olmalı.
bonservisi 13.350.000 £ transfmarkt da.
Lugano nun yanina cok iyi bir partner (brezilyali olmasin) Cristian gönderilsin POULSEN veya baska bir alternatif aransin GÖKHAN iNLER de olabilir Tuncay Sanli alinabiliyorsa tekrar kadroya dahil edilsin en azindan 1 veya 2 yilligina kiralanin Forvete SERCAN + birde yabanci FORVET, PAVLUYCHENKO ( güiza gönderilecek tabi)