Diğer dediklerine katılıyorum ama daha büyük revizyon yapılmalı artık
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
Cıvıttınız haa Burda Fenerbahçenin Geleceği söz konusu yeter artık kimler transfer edilmeli sizce birşeyler söyleyin sizde
Dostum biz yazacağızda ne olacak.Ne geleceğinden söz ediyorsun transfer edilecek oylamalar artık halk oylamasınamı sunuluyor ?
Aslında bu takımın başına bela 2 tane büyük gizli bela var.. 1.si Aziz yıldırım : Takımı o kuruyor sadece 2.Alex.: takımın kaderi tamamen onun elinde
Schwainsteiger gelsin, orta saha oyuncusu nasıl olurmuş göstersin. Emre+Schwainsteiger+Alex
quote:
Orijinalden alıntı: courtstar
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
Cıvıttınız haa Burda Fenerbahçenin Geleceği söz konusu yeter artık kimler transfer edilmeli sizce birşeyler söyleyin sizde
Dostum biz yazacağızda ne olacak.Ne geleceğinden söz ediyorsun transfer edilecek oylamalar artık halk oylamasınamı sunuluyor ?
İyi misin dostum sağ alta dikkat
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Aslında bu takımın başına bela 2 tane büyük gizli bela var.. 1.si Aziz yıldırım : Takımı o kuruyor sadece 2.Alex.: takımın kaderi tamamen onun elinde
Alexe yapılan bu nankörlükler nedir anlamadım. Sanki adam zorla daumun kafasına silah dayayıp oyunu benim üzerime kur diyo. Savaşan bi takım kursunlar. Herşeyi alexe yüklemeden böylece onunda sorumlulukları azalsın daha az markaj yesin daha rahat oynasın. Adamın yaptıkları ortada bu nankörlükten hayır gelmez öyle bilesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
quote:
Alexe yapılan bu nankörlükler nedir anlamadım. Sanki adam zorla daumun kafasına silah dayayıp oyunu benim üzerime kur diyo. Savaşan bi takım kursunlar. Herşeyi alexe yüklemeden böylece onunda sorumlulukları azalsın daha az markaj yesin daha rahat oynasın. Adamın yaptıkları ortada bu nankörlükten hayır gelmez öyle bilesin.
Bunun nankörlükle alakası yok artık futbolda orta sahada durup top dağıtan adam olayı bitti. Orta sahada beyin görevindeki futbolcu koşacak ve mücadele edecek rakip üstüne geldim ondan kurtulacak ama Alex'te bunlar yok. Rakip takımın hocası işi biliyorsa Alex o maç bitiyor çünkü futbolcusuna Alex'e yapış devamlı bas diyor ve Alex resmen o maç kitleniyor.
Fener gidip Alex yerine mücadeleci birini alacak öyle "ben dururum top dağıtırım" dönemi bitti. Şimdiye kadar yaptıkları için teşekkürler ama bundan sonrası için Alex bu takımda olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
quote:
Bunun nankörlükle alakası yok artık futbolda orta sahada durup top dağıtan adam olayı bitti. Orta sahada beyin görevindeki futbolcu koşacak ve mücadele edecek rakip üstüne geldim ondan kurtulacak ama Alex'te bunlar yok. Rakip takımın hocası işi biliyorsa Alex o maç bitiyor çünkü futbolcusuna Alex'e yapış devamlı bas diyor ve Alex resmen o maç kitleniyor.
Fener gidip Alex yerine mücadeleci birini alacak öyle "ben dururum top dağıtırım" dönemi bitti. Şimdiye kadar yaptıkları için teşekkürler ama bundan sonrası için Alex bu takımda olmamalı.
:D o olayı sen bitirdin galiba oyunu kuran adamla bitmiyor bu iş. Herkez tmm alex mi tmm değil. Bu hafta attı golünü adamım. Gördük denizi volkanı bilicayı. Alex bu takımın en iii oyuncusudur. Aksini söyleyen varsada bence futboldan anlamıyordur. Rakip takımın hocası işi biliyor o yüzden bu adam hersene 10 dan fazla gol 10dan fazla asist yapıyor. Git bi maç izle ya
yahu bırakın bu ayakları fener 2 maç yener herkezi susturur ama ciddi ciddi adam gibi takım oluşturmak istiyorsanız bu brezilya sevdasından vazgeçmelisiniz gelecek sene fener transfer yapacaksa önceliği savunma olmalıdır lugona zaten yerli yerinde yanına adam gibi deneyimli yönetici modunda bir türk alınsa çok daha iyi olurki onuda bulmak imkansız bişe mecbur yabancılara gideceksiniz kanatlarda rıse gibi hırslı ve güçlü bir futbolcuya bu takımın ihtiyacı var bilica Cristian deniz vederson guiza gibi futbolcuların bence bu takımda işi yok arkadaş santos bence çok iyi bir atak futbolcusu yeri kesinlikle orta sahada kanatlardır onu göndermek çok büyük hata olur başdada dediğim gibi fenerbahçenin disiplinli garanti oynayan bir savunma futboluna gerçekden ihtiyacı var.
DAUM VE GUIZAYI GONDERSINLER TRANSFERE GEREK YOK
3 POZISYONDAN 1 I GOL YAPILAMIYO ISE KIMI ALSAN BOŞ
mesajım bulunsun bi ara hortlatırım
Şimdi o maliyet tam olarak öyle olmaz. Transfermarkt daki fiyatlar referans olamaz. Zaten öyle ünlü oyuncuların Türkiyeye gelmesi için çok daha fazla para vermek gerekir. Transfermarkt daki parayı verip quaresmayı fenere getirmen imkansız.
PODOLSKİ GÖKHAN İNLER MUHAMMED SİSOKKO EMANUEL EBOUE MARTİN PETROV OBEFEMİ MARTİNS CHRİSTİAN OBODO MURAT CEYLAN VOLKAN ŞEN MUSTAFA PEKTEMEK ÖMER TOPRAK ORHAN ŞAM ÖZGÜR ÇEK SERDAR TAŞÇI
Hala Alex'i tartışan yorumcular var. Pes diyorum. Adamın kendini kabul ettirebilmek için ne yapması gerek. Bize gel Alex.
[Deleted by Admins]
Kimin sözüydü tam hatırlamıyorum.Şey diyordu "Takımda 3 ten az Brezilyalı olmayacak, 3 ten fazla da Brezilyalı olmayacak". Bunu uygulamalıyız.Bilica-Deivid-Vederson gönderilmeli.Santos-Cristian(sezonun ilk yarısındaki Cristian) ve kaptan kalmalı.Yerlerine italyan yada alman stoper, fransız bir orta saha ve italyan forvet getirilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Kimin sözüydü tam hatırlamıyorum.Şey diyordu "Takımda 3 ten az Brezilyalı olmayacak, 3 ten fazla da Brezilyalı olmayacak". Bunu uygulamalıyız.Bilica-Deivid-Vederson gönderilmeli.Santos-Cristian(sezonun ilk yarısındaki Cristian) ve kaptan kalmalı.Yerlerine italyan yada alman stoper, fransız bir orta saha ve italyan forvet getirilmeli.
wenger demişti o lafı.ama tğrk takımları hiç mi hiç araştırma yapmayı bilmiyor.fb bilicayı yollayıp metzelderi almalı.adam mutsuzluktan ölecek.ver 3milyon euroyu paşa paşa gelir.alexin yerinede van der vaartı al.baroninin yerinede mavuba,alou diarra tipinde bi adam.birde güizanın yerine zigic.
Hayal kurmayın boşuna arkadaşlar . Bir senede bu kadar köklü değişiklik yapılmayacağını biz de biliyoruz . Bu sezon Maximum Bir Stoper , Bir Santrafor , Bir de Kanat oyuncusu alınır şahsen : Pavyluchenko - Quaresma - Bir tane de sağlam stoper , yeterli olur .