Forum kültürünün bitiyor oluşu mu yoksa başka sebepler mi? |
Eğitim ve sınavlar bölümünün ölme sebebi nedir?

-
-
her konu açıldığında parazitlik yapmanız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reels izleyip saçma sapan konular açarsan uygun cevap verilir.
O reels’i paylaşanların hepsi loser, sosyal medyadan para kazanılıyormuş yav, sigara param çıksın diye uğraşan tipler. Demem o ki kelin ilacı olsa başına sürermiş. Sen de onlardan gaza gelip tribe giriyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 25 Aralık 2023; 10:36:44 > -
legolas
yks2023hedef
ebobekok
stem v4(5?)
olmasa kaliteli muhabbet döner
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlarla benim ne alakam var la?
Ara sıra troll konulara boş yaptığım oluyor da ciddi konuları baltalamam, bilgim varsa millete yardımcı olmaya çalışırım.
-
ben ne alaka olm herkes beni seviyo
valla aynısı. ebobekokla aynı listede olmak bile gayet sıkıntı.
hiç çalışmadan girsem 1 hafta not okusam 200kdan iyi yapardım rezil herif git şerefinle sanayide falan çalış motivasyon videoları izleyip giriyorsun foruma boş boş konular açıyosun
ne alaka? ne konuşalım eğitim ve sınavlar genel sohbette beyfendi söyle onu konuşalım
say
-
Dayı memurlar.net daha uygun onun için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden insanların sınavla ilgili kafasında çok fazla soru işareti vardı, şimdi millet hem sınav sistemine alıştı hem pek araştıracak bir şeyleri kalmadı, burasının bilgilendirme dışında ortam ve eğlencesi de vardı ama burayı eğlenceli kılan tayfa ya kazandıktan sonra bıraktı ya da okuyanlar bitirip iş hayatına atıldı, kendimden örnek verecek olursam eğlenceliyken bütün günüm burada geçerdi, ortamın soğumasıyla az girmeye başladım muhtemelen üni bittikten sonra da daha girmem
-
Dayı adama sayayım mı diye sormuşsun o da say demiş. Saysana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Reels izleyip saçma sapan konular açarsan uygun cevap verilir. O reels’i paylaşanların hepsi loser, sosyal medyadan para kazanılıyormuş yav, sigara param çıksın diye uğraşan tipler. Demem o ki kelin ilacı olsa başına sürermiş. Sen de onlardan gaza gelip tribe giriyorsun. |
hiç çalışmadan girsem 1 hafta not okusam 200kdan iyi yapardım rezil herif git şerefinle sanayide falan çalış motivasyon videoları izleyip giriyorsun foruma boş boş konular açıyosun
|
say
|
Dayı memurlar.net daha uygun onun için |
Benzer içerikler
- 70 tyt 30 ayt kaç bin sayısal
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- deneme kulübü fiyatları
- obp ne kadar geri atar
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X