Şimdi Ara

Eğitmen tutulmalimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba. 181 boy 95 kilo 27 yaşındayım. Geçen sene 2-3 ay kendi capimda spora başlamıştım bir salona kaydolup. Lakin hem salonu sevmedim. Hem ortamı sevmedim. Ama 2-3 ay bile olsa vücudumda bir degisim hissettim küçükte olsa. Özellikle kollarda.

Daha sonra biraz maddi problemler biraz hayat yoğunluğu spora ara vermek zorunda kaldım. Ancak şuan maddi durumum iyileşti. Ardından tekrar aldığım kilolardan rahatsız olmaya başladım ve spora tekrar başlama kararı aldım. Gittim etimi tavugumu koftemi vs hazırladım şimdi kaldı salon ve eğitmen konusu.

İnternetten bir egitmene ulastim Ankara'nın lux sayılacak bir semtinde bir spor salonunda salon ücreti + birebir antreman beslenme programı vs vs 2 aylık 1800 lira ücret istedi benden. Aylık 900 e geliyor. Beslenmeyle beraber 1500 liraya mal olucak.

Şuan bu ödemeyi yapabilecek maddi gücüm var. Ama aylık 900 lira karşılığında değecek bir hizmet alacak miyim merak ediyorum. Sizce spora egitmenle baslamalimiyim ?

Başlangıçta tek başıma çalışmaya kıyasla faydası olur mu ?

Diğer spor salonunu sevmeme nedenim hocaların kızların peşinde koşup gölge gibi onları takip edip abaza abaza tavırları ve benim onlardan yeterli yardımı gorememem oldu. Birde salon çok yoğundu. Ucuz bir salon ve acayip yoğundu. Şimdi Ankara'nın lux bir semti. Lux bir salon.

Görüntü aynı olurmu sizce ? Abazalar ve hayata dair tek serveti gogusleri olan başka hiç bir işe yaramayan kizlar ve abartı abuk subuk gülüşleri full+ full yoğunluk ve parayı aldıktan sonra ilgisizlesen bir hoca görüntüsü gorurmuyum sizce ?

Tanışmak için önce antrenmana çağırdı hoca bir antreman beraber calisicaz uyarsa devam edicez uymazsa birakicaz.

Sizce yeni başlayan biri için 2 aylık böyle bir paket alınmalı mı ?

İlk hafta 3 antrenmanla baslicaz sonra 4 sonra 5 e cikicaz 2 ayı böyle bitiricez diyor Instagram sayfasını inceledim öğrencilerindeki değişim fotoğraflarını vs gördüm aynı değişim bendede olur mu merak ediyorum.

Ne dersiniz YouTube dan izleyerek mi yoksa birebir antremanmi ?

Ayrıca bu birebir antreman denilen şey şu şu şu hareketlero yapicaksin deyip dönüp gittiği model mi yoksa benimle beraber antreman boyunca vakit geçirip bana yardımcı olmasimidir

Kafamda deli sorular :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel ve acil

• Ben her zaman bıkmadan usanmadan araştırma yapılması taraftarıyım. Gerçekten hiçbirşey anlamıyorsan, cidden hiçbir metot ve teknik bilmiyorsan, bunlara zaman ayıramam diyorsan tut. Ama okuma yazma bilen, okuduğunu anlayan bir insan isen, sana yardımcı olunması gereken tek konu egzersiz tekniğin, varsa postürel bozukluklarının üzerine çalışılması, genel olarak beslenme ve idman şemaları hakkında bilgi verilmesidir. Geri kalan herşey senin önünde, yani telefonunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba geç olmuş olabilir fakat 3 - 4 yıl boyunca ara ara ptyle çalışmış biri olarak kesinlikle kendiniz araştırıp benim işim bu mu ya demeden öğrenmeniz. Maalesef ptler size hareketleri doğru formda yapmayı öğretmezler veya sürdürülebilir bir beslenme programı vermezler. Hepsinin verdiği antrenman programı benzerdir ve kendiniz araştırdığınızda programın hedefleriniz doğrultusunda olmadığını öğrenirsiniz.
    Ben ilk 4 5 ayım dışında ptden bir sonuç alamadım.
    Hareket formları hep yanlış öğretildi. Maalesef ptlerin çoğu araştırmayan insanlar. Kendiniz araştırıp, kendinizi videoya alıp yaptığınızda hem daha iyi sonuç alacaksınız hem öğreneceksiniz hem de paranız size kalacak
    Bu ara salon hakkındaki soruları özelden yazabilirsin, büyük ihtimal önceden gitmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahlan312 -- 10 Ekim 2020; 13:56:37 >

• hyr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor maaslari düşebilir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.