Şimdi Ara

eğlenceli bilim kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle newton edison al harezmi einstein gibi kişilerin yazdığı okurken beynimi yormayacak bir kitap var mıdır alıp okuyayım geçen newtonun principles diye bir kitabı vardı diferansiyel türev ve fiziğim iyi olmasın rağmen hiç bişey anlamadım ingilizcesi de bir garipti ortalama bir mühendisin anlayacağı şekilde bir kitap istiyorum türkçe olsa iyi olur ve içi formül dolu olmasın olanları da kolay yoldan anlatsın.

• Galileo Galilei-İki Büyük Dünya Sistemi Hakkında Diyaloglar

Nicolas Copernicus-Göksel Kürelerin Devinimi Üzerine

Okumadım ama bilindik birilerinin olsun dediğin için yazdım.Bir yerden bulabilirsem ben de okuyacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Galileo Galilei-İki Büyük Dünya Sistemi Hakkında Diyaloglar

Nicolas Copernicus-Göksel Kürelerin Devinimi Üzerine

Okumadım ama bilindik birilerinin olsun dediğin için yazdım.Bir yerden bulabilirsem ben de okuyacağım

bunlar direk çeviri mi yoksa kitaptan seçmeler olarak mı çeviri?
  • Tam metin
  • cevaplar için sağolun heisenberg fizik ve felsefe kitabına başladım.
  • Evrim nedir adında hoş bir kitap var, hem okuyucu da zorlamaz rahatça okunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clutch Fiber38

Evrim nedir adında hoş bir kitap var, hem okuyucu da zorlamaz rahatça okunabilir.

mühendis olduğum için sadece fizik ve matenatikle ilgileniyorum.özellikle quantum fiziği ve calculus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALMANCA HİKAYE KİTABI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Evrim nedir adında hoş bir kitap var, hem okuyucu da zorlamaz rahatça okunabilir.

mühendis olduğum için sadece fizik ve matenatikle ilgileniyorum.özellikle quantum fiziği ve calculus.

O zaman Krauss'un kitaplarını okuyabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

o adam şarlatanın teki heisenbergin söylediklerini süsleyerek yeniden söylüyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o adam şarlatanın teki heisenbergin söylediklerini süsleyerek yeniden söylüyor.

Salt heisenberg'den değil birçok düşünür ve bilim adamından etkilenip ve kendi düşünceleriyle sentez yaparak hazırlamıştır, tek kişiye bağlanamaz diye düşünüyorum. Bir de Heisengerg idealist bir fizikçiydi, Krauss'un idealist olduğunu sanmıyorum, idealizm genelde din ve tanrılara çıkıyor. Ama Krauss şarlatan falan değil fakat fikirleri aykırı görülerek çok eleştirilmişti, bu da doğaldır eleştirel dille yürüyor bu şeyler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.