arkadaşlar şöyle newton edison al harezmi einstein gibi kişilerin yazdığı okurken beynimi yormayacak bir kitap var mıdır alıp okuyayım geçen newtonun principles diye bir kitabı vardı diferansiyel türev ve fiziğim iyi olmasın rağmen hiç bişey anlamadım ingilizcesi de bir garipti ortalama bir mühendisin anlayacağı şekilde bir kitap istiyorum türkçe olsa iyi olur ve içi formül dolu olmasın olanları da kolay yoldan anlatsın.
Galileo Galilei-İki Büyük Dünya Sistemi Hakkında Diyaloglar
Nicolas Copernicus-Göksel Kürelerin Devinimi Üzerine
Okumadım ama bilindik birilerinin olsun dediğin için yazdım.Bir yerden bulabilirsem ben de okuyacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
Galileo Galilei-İki Büyük Dünya Sistemi Hakkında Diyaloglar
Nicolas Copernicus-Göksel Kürelerin Devinimi Üzerine
Okumadım ama bilindik birilerinin olsun dediğin için yazdım.Bir yerden bulabilirsem ben de okuyacağım
bunlar direk çeviri mi yoksa kitaptan seçmeler olarak mı çeviri?
Tam metin
cevaplar için sağolun heisenberg fizik ve felsefe kitabına başladım.
Evrim nedir adında hoş bir kitap var, hem okuyucu da zorlamaz rahatça okunabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Clutch Fiber38
Evrim nedir adında hoş bir kitap var, hem okuyucu da zorlamaz rahatça okunabilir.
mühendis olduğum için sadece fizik ve matenatikle ilgileniyorum.özellikle quantum fiziği ve calculus.
mühendis olduğum için sadece fizik ve matenatikle ilgileniyorum.özellikle quantum fiziği ve calculus.
O zaman Krauss'un kitaplarını okuyabilirsiniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: javaprof
quote:
o adam şarlatanın teki heisenbergin söylediklerini süsleyerek yeniden söylüyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
o adam şarlatanın teki heisenbergin söylediklerini süsleyerek yeniden söylüyor.
Salt heisenberg'den değil birçok düşünür ve bilim adamından etkilenip ve kendi düşünceleriyle sentez yaparak hazırlamıştır, tek kişiye bağlanamaz diye düşünüyorum. Bir de Heisengerg idealist bir fizikçiydi, Krauss'un idealist olduğunu sanmıyorum, idealizm genelde din ve tanrılara çıkıyor. Ama Krauss şarlatan falan değil fakat fikirleri aykırı görülerek çok eleştirilmişti, bu da doğaldır eleştirel dille yürüyor bu şeyler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme