Şimdi Ara

eGPU Başlığı - Notebook'a masaüstü ekran kartı bağlamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
18
Favori
18.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    R3DLIN3Syoutube
    Disable Integrated Onboard Gaphics Card
    https://www.youtube.com/watch?v=BtDkczrf5fI
    işe yararmı bilmiyorum

birde nvdia sürücüsü silinince optimus devre dışı kalacaktır yani harici monitöre görüntü geliyorsa siz radeon sürücüsü yükleyip bir uygulamada test edin.Amd ile çalıştır seçeneği gelecektir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Nisan 2015; 13:26:03 >

• neyse zaman daha değerli arkadaşın dediği gibi.
    25 dolar bayılacağım artık. gelişmeleri yazarım.
  • kartı gösteremiyorum ya. çok uğraştım ama hiç yol gösteren de yok, yabancı forumlarda da birkaç öneri geldi, yazılımı yapan adam da kart görünmeden satmıyor setup ı galiba.
    başka bir notebook deneyeceğim.
  • Kardeaim hala deniyorsan sey var
    Nvidia denetim masasina gir 3d ayarlar olmasi gerek ordan secebiliyosun hangi kartlari kullanabilicegini suan gec ama anlamadiysan yarin bi foto atarim anlatima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metilus

Kardeaim hala deniyorsan sey var
    Nvidia denetim masasina gir 3d ayarlar olmasi gerek ordan secebiliyosun hangi kartlari kullanabilicegini suan gec ama anlamadiysan yarin bi foto atarim anlatima

bakıyorum şimdi anladım dediğinizi ancak aygıt yöneticisinde bile görünmeyince hiç bakmadım oraya.
    ayrıca benim aldığım dock ile ilgili bir bilgi buldum beynime kan sıçradı desem yeridir.

dock un uymadığı cihazların arasında şu modeller var

Asus A53XI241SV-SL,X8dij,K53SD,N55SF,N75
    hepsi neredeyse aynı dönemde çıkmış notebooklar, yüksek özellikli alsam yine asus alırdım. şans işte

• Keske daha iyi arastirsaydiniz
    Ama yaparsaniz sansa bile olsa ilke ayak basmis olursunuz.
    Nedemisler azimli sican duvari deler

Kardesim bide ekran kartinin driverlarini yukle oyle deneyebilirsin

• quote:

Keske daha iyi arastirsaydiniz

a53 ve k53 yazanlar aynı model. bir tek hdd, ram vs değişik anakartından ekran kartına modeller aynı. onlara uymamışsa cihaz ben hiç uyduramam zaman kaybı. büyük olasılıkla notebook u değişirim veya projeyi bitiririm. bakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Keske daha iyi arastirsaydiniz

a53 ve k53 yazanlar aynı model. bir tek hdd, ram vs değişik anakartından ekran kartına modeller aynı. onlara uymamışsa cihaz ben hiç uyduramam zaman kaybı. büyük olasılıkla notebook u değişirim veya projeyi bitiririm. bakacağız.

Olmadi bana satarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metilus -- 13 Nisan 2015; 1:39:24 >
  • Hocam kart hariç ne kadar masrafınız oldu ? Ve hangi girişten bağladınız ? Ben de bu işe girişmeyi düşünüyorum sizin bilgileriniz ışığında Dell inspiron 5520 var bende. Acaba herhangi bir giriş bulabilir miyiz bu işlemler ile ilgili ? Hatta kesin yapmaya karar verirsem birlikte yapmayı bile düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Hocam kart hariç ne kadar masrafınız oldu ? Ve hangi girişten bağladınız ? Ben de bu işe girişmeyi düşünüyorum sizin bilgileriniz ışığında Dell inspiron 5520 var bende. Acaba herhangi bir giriş bulabilir miyiz bu işlemler ile ilgili ? Hatta kesin yapmaya karar verirsem birlikte yapmayı bile düşünebilirim

kart hariç

mpci-e girişindine bağladım ben.

dock 130 TL
    usb wi-fi alıcı 20 TL
    güç kaynağı 25 TL

başka bir masrafım olmadı galiba :)

ben kesinlikle başka notebookta deneyeceğim ama bir hp bir sony notebook var ikisininde şarj aleti yok, çok yakınlarımın notebookları ama gidipte onlara şarj aleti alasım da yok :D vizelerim de var bu sıralar. bu işe girişirseniz yardım ederim elimden geldiğince ancak kendim daha beceremedim :)

sizin notebook un parçalara ayırma videosuna baktım göz ucuyla. wi-fi card ın takıldığı yeri göremedim. gömülüyse işiniz çok zor.
    express card girişi yoksa da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 13 Nisan 2015; 2:06:48 >

Peki bahsettiginiz giris neredeyse tum notebooklarda bulunuyor mu ? Ve sanirim bazi kapaklari acik birakmak zorunda kaliyoruz dimi hocam ?

Hocam bu videodaki giriş uygun mudur ?

Parts-People.Com, Incyoutube
    Dell Inspiron 15R (5520 / 7520) WLAN Wireless Wi-Fi Card Replacement Video Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=JGDOHZXASpA&feature=youtu.be&t=197

• quote:

Peki bahsettiginiz giris neredeyse tum notebooklarda bulunuyor mu ? Ve sanirim bazi kapaklari acik birakmak zorunda kaliyoruz dimi hocam ?

evet, sizin açılıp kapanabilen kapağınızın altında ben o girişi göremedim. belki de kasanın kapağının altındadır.
  • quote:

Hocam bu videodaki giriş uygun mudur ?

https://www.youtube.com/watch?v=JGDOHZXASpA&feature=youtu.be&t=197

evet giriş budur.
    Hocam detaylarla ilgili özele mi geçelim buradan mı devam edelim ?

Ne gibi şeyler gerekiyor temel olarak ? Bios'un whitelist'i veya bunu engelleyecek bir yolu var mıdır bunları araştırmam gerekecek. Ve önemli olan bu modelde bu işlemi başaran birileri var mı öğrenmem gerekecek. Takip ettiğiniz bir forum var mı bununla ilgili ? Ve siz bu modelle hiç karşılaştınız mı oralarda ?
    Hocam hw monitör görmüştü en son değilmi yanılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Hocam hw monitör görmüştü en son değilmi yanılmıyorum

Gördü evet, ondan ileri gidemedim.

• quote:

Hocam detaylarla ilgili özele mi geçelim buradan mı devam edelim ?

Ne gibi şeyler gerekiyor temel olarak ? Bios'un whitelist'i veya bunu engelleyecek bir yolu var mıdır bunları araştırmam gerekecek. Ve önemli olan bu modelde bu işlemi başaran birileri var mı öğrenmem gerekecek. Takip ettiğiniz bir forum var mı bununla ilgili ? Ve siz bu modelle hiç karşılaştınız mı oralarda ?

Techinferno diy egpu yazın. Orada listeler var.
    Implementation list diy egpu yazın bulursunuz.
    Whitelist olayı cihaza bağlı varsa sıkıntı çıkarıyor genelde yazilimla çözülüyor. Sizin model listelerde yok ama dell cihazlar var, hatta en yuksek puani alan bir üye dell kullanıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.