Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
274.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın çok bilgim yok ama şuan 970m 6gb i7 4710mq 16 gb lik bir sistemim var 17.3 inç. 1660 ti veya 2060 ile egpu düşünüyorum yakın zamanda. İşlemci darboğaz yapar mı ciddi olarak ve 1660ti-2060 ile sürücü sıkıntısı mı yaşıyoruz yoksa komple mi olmuyor bunlarla? Şimdiden teşekkürler. (Clevo p170sm-a kasam var hangi girişi alacağımı dahi bilmyiroum xD)
  • Gordun Frimen G kullanıcısına yanıt
    benım 7700hq vardı 1060 ucu ucuna yetıyordu.
    4710 bi tık altı bır ıslemcı dıye bılıyorum

muhtemelen darbogaz olur ama ne kadar olur bılemem...

1660 da 2060 da kullanılabılır. en son guncel drıverla kullanabılırsın...

m2 gırısın varsa ve boşsa m2 sata gırıslısını alabılırsın...

wıfıyı söküp ngff olanı alabılırsın buradan yardımcı olabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 28 Eylül 2019; 22:54:20 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Benim modelin girişi sanırsam mini pci-e ondan dolayı sizinki olmayabilir. Yani istediğim 2060 atıyorum 100 fps alıyorsa ben (duyduğum kadarıyla %10 luk bir performans düşüklüğü falan oluyormuş çok bilgim yok) 80-90 arası bir fps alayım ve pc toplayana kadar 2-3 sene idare etsin ondan dolayı 1660 ti ve 2060 dedim ancak bir sürü kişi driver sorunu demişti ondan dolayı sordum. Yani sonuç olarak kullanılabilir bir sıkıntı yok?? Peki harici bir monitöre taksam daha fazla mı verim alınıyor tam olarak??
  • Gordun Frimen G kullanıcısına yanıt
    Evet bi tık daha fazla verim alırsın direkt karttan hariciye baglarsan.

Yeni kartlar için ücretsiz küçük bir yazılım var onunla halledıyorsıun sıkıntısız kullanırsın.

Darboğaz dakı veri kaybın ne olur bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordun Frimen

Arkadaşlar kusura bakmayın çok bilgim yok ama şuan 970m 6gb i7 4710mq 16 gb lik bir sistemim var 17.3 inç. 1660 ti veya 2060 ile egpu düşünüyorum yakın zamanda. İşlemci darboğaz yapar mı ciddi olarak ve 1660ti-2060 ile sürücü sıkıntısı mı yaşıyoruz yoksa komple mi olmuyor bunlarla? Şimdiden teşekkürler. (Clevo p170sm-a kasam var hangi girişi alacağımı dahi bilmyiroum xD)
    Açıkçası bu iste etken çok. Kullandiginiz egpu aparati aralardaki kablolarin uzunlugu kalitesi olayi cok degistirmekte. Ben ekran karti ve psuya ayri bir kasa yaptigim icin pc- egpu adaptoru arasi kabloyu 40 cm uzatmak zorunda kaldım. Kullandigim adaptor 50 tllik ve usb 3.0 baglantili onuda belirteyim. Rx460 da islemcim i5 2450m gta v 10 fps dusus oldu. Hala oynanabilir seviyede ama islemcim de cok dar boğaz yapmakta. Yani bir 1660 vs alarak 970m ustunde performans almaniz zor. Ustelik monitor kullanmayacaksaniz hayal bile olabilir.

Sahsi kanaatim laptopun ekran karti bozulmadikca bu ise cok girilmemeli. Ama laptopta 7700hq vardir ekran karti 940m falandir o zaman denenebilir.

• Lenovo L450
    i7 5500u işlemcili
    8 GB RAM
    AMD Radeon R5 M420 - Intel HD 5500 Ekran kartları
    olan bilgisara en son hangi ekran kartı en optimal çalışır. Bilgisayar ekranını kullanmayı düşünüyorum. RX serisi düşünüyorum. U işlemci olduğu için değmez mi dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcayma -- 5 Ekim 2019; 17:17:37 >
  • sametcayma S kullanıcısına yanıt
    keyıf alabılecegın bır sevıyede oyun oynarsın.
    çok eski bir işlemci de değil. u da olsa.1000 serisi ile 900 serisi arasında bir kart bakabılırsın.
    Hocam laptop lenovo g505 benim işlemcide A6-5200 4 çekirdek 2.0 Ghz ve 8 GB RAM var ben maksimum ne kullanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 5 Ekim 2019; 18:4:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Senin işlemcin konusunda bilgim yok malesef:(
    Arkadaşın işlemcisinin bi tık üstü işlemcim var.. fikir yürüttüm sadece.

• Gtx 680 taktim monster notebook risert kart ile karti gordu oyun actim dahilide kasiyodu hariciye bagladim 5-6 saniye rset atti yine actim yine atti sonra hariciyi gormedi bi daha ekran kartida unleme dustu egpu yaziliminin ayarlarindan kaynaklaniyor heralde internetten izledigim bi videodan yaptim save falan goremedim cozumu olan var mi bu konu hakkinda

• Arkadaşlar yakın zamanda Acer E1 571G cihazıma GTX970 takmak istiyorum. Ancak aklımı kurcalayan bir sorun var. 12 Volt girişi üzerinden 150 watt a kadar güç beslenebileceği söylenmiş ancak GTX 970 140 Watt acaba bu kartı 12 voltluk bir trafo ile kullanabilir miyim ?
  • Şu işi lenovo b560'da başaran yok mu? Kartı gösteriyorum ancak oyunlarda kulkanamıyorum. :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Godlessfrog kullanıcısına yanıt
    kendi modlu bios modelini bulup deneyebılırsın.

sorumluluk kabul etmem :) senı daha oncede yazarken gordugum ıcın arastırayım dedım ama en yakın bu var malesef.. ama aynı sekılde olması muhtemel. dogru bıosu bulmalısın ama ...

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

kendi modlu bios modelini bulup deneyebılırsın.

sorumluluk kabul etmem :) senı daha oncede yazarken gordugum ıcın arastırayım dedım ama en yakın bu var malesef.. ama aynı sekılde olması muhtemel. dogru bıosu bulmalısın ama ...

Hay sağolasın bir bakayım hemen. Deli gibi uğraşıyorum umarım olacak.

naptın yapabıldın mı ?
    Yok hocam bugün ilgilenemedim, haftasonuna umuyorum halledecem. Ama seni biraz rahatsız edebilirim bu süreçte :)

valla o konuda bılgım kısıtlı :)
    O zaman gelişmelerden haberdae ederim sadece, sağolasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.hahn91

Gtx 680 taktim monster notebook risert kart ile karti gordu oyun actim dahilide kasiyodu hariciye bagladim 5-6 saniye rset atti yine actim yine atti sonra hariciyi gormedi bi daha ekran kartida unleme dustu egpu yaziliminin ayarlarindan kaynaklaniyor heralde internetten izledigim bi videodan yaptim save falan goremedim cozumu olan var mi bu konu hakkinda
    egpu yazılımını kurcaladım biraz internette ki videolarda bişey bulamadım kendim yaptım dahiliyi iptal ettim açıldı sorunsuz oyunlar reset atmadan bu akşam gtx 1080 bağlayacağım arkadaşın. rx 580 veya 570 almayı düşünüyorum ayrıca wifi soketinin yanında bi soket daha var onu bi türlü aktif edemedim wifiyi oraya takıp en azından wifiyide beraber kullanabilmek için.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.