Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
273.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• exp gdc yi ücretsiz kargo ile buradan aldık. Adaptör ise ebay, amazon gibi sitelerde 10 pound dan başlayıp 25 pound civarına kadar var ama kargo ücreti ne kadar bilgim yok. Ben adaptör almadım pil, batarya, adaptör tarzı malzemeler satan toptancılarda yüksek güçlü adaptörler bulunuyor ama onlarda da giriş uyumsuz olabiliyor ama ben o şekilde tedarik etmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacan93

http://www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External-PCI-E-Graphics-Card-p-934367.html

exp gdc yi ücretsiz kargo ile buradan aldık. Adaptör ise ebay, amazon gibi sitelerde 10 pound dan başlayıp 25 pound civarına kadar var ama kargo ücreti ne kadar bilgim yok. Ben adaptör almadım pil, batarya, adaptör tarzı malzemeler satan toptancılarda yüksek güçlü adaptörler bulunuyor ama onlarda da giriş uyumsuz olabiliyor ama ben o şekilde tedarik etmeyi düşünüyorum.

hayırlı olsun şimdiden. benimki 25 günde gelmişti. isterseniz geçici olarak küçük bir PSU alabilirsiniz.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Kargo takibinde ürün 22 nisanda yurt dışına sevk edilmişti ama dün kargo durumu hakkında yeni bir güncelleme daha yapılmış yine aynı şekilde sevk irsaliyesi düzenlendi tarzı bir bilgi var. Sizin süreç nasıl devam etmişti, bilgi verir misiniz? Bu arada exp gdc için yapılan case ler hoşuma gitti alıcam ama ücretsiz kargo ile gönderi yapan bir yer bulamadım, ücretsiz kargo ile case satan firma görürseniz haber verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk17 -- 1 Mayıs 2015; 18:36:58 >
  • quote:

Kargo takibinde ürün 22 nisanda yurt dışına sevk edilmişti ama dün kargo durumu hakkında yeni bir güncelleme daha yapılmış yine aynı şekilde sevk irsaliyesi düzenlendi tarzı bir bilgi var. Sizin süreç nasıl devam etmişti, bilgi verir misiniz?

Number: RI389062109CN 
    Status: Delivered ( 25 Days )
    Destination: Turkey
    2015-04-08 15:04 KOCAELİ, BASİSKELE/BASİSKELE, BAŞİSKELE, Teslim Edildi
    2015-04-08 11:58 KOCAELİ, BASİSKELE/BASİSKELE, BAŞİSKELE, Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:40070567
    2015-04-08 09:37 KOCAELİ, BASİSKELE/BASİSKELE, BAŞİSKELE, PTT İşyerine Geldi
    2015-04-08 09:35 KOCAELİ, BASİSKELE/BASİSKELE, BAŞİSKELE, PTT İşyerine Girdi, Alıcı Merkez Torbayı Açtı
    2015-04-08 08:22 KOCAELİ, İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ/İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ, İZMİT, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
    2015-04-08 02:12 KOCAELİ, İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ/İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ, İZMİT, PTT İşyerine Geldi
    2015-04-08 00:44 KOCAELİ, İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ/İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ, İZMİT, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    2015-04-07 22:26 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM, ZEYTİNBURNU, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
    2015-04-07 15:38 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM, ZEYTİNBURNU, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    2015-04-07 14:11 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
    2015-04-07 01:12 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2015-03-15 16:26 China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2015-03-14 21:21 China (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)
    Origin: China
    2015-04-08 18:04 Türkiye, postane oy kabul etti
    2015-04-08 14:58 Türkiye, postane atmak
    2015-04-07 04:12 Türkiye, gümrük transferi
    2015-04-07 01:08 Türkiye'de döviz bürosu ulaşma,
    2015-03-17 12:00 Guangzhou *, sevk irsaliyesi
    2015-03-16 20:15 Guangzhou Terminal, sol gezinme
    2015-03-16 20:06 Guangzhou Terminal, varış
    2015-03-15 13:27 Guangzhou, döviz bürosu var.
    2015-03-15 09:41 Guangzhou, Döviz Bürosu açtı
    2015-03-14 23:21 Guangzhou, toplu kabul paket işleme merkezi yaptı, sonraki durak "terminalleri Guangzhou"
    2015-03-14 19:56 Toplu kabul paket işleme merkezi Guangzhou, var.
    2015-03-14 18:21 Guangzhou Uluslararası posta işleme merkezi alma ve gönderme
    ======================================
    Powered by www.17track.net

Benim ürünü aldıktan 10 gün sonra sevk etmiş adamlar böyle şans olamaz. Ürün sevk edildikten sonra 3 hafta süre geçmiş benimki daha dün sevk edildi. Benim kargoda Gebze'ye gidecek büyük ihtimal benimki de 3 haftada gelir. Bu bilgilere göre sistemi kurmam temmuz ayına sarkacak. Vize arası olduğu için sadece 5-10 mayıs tarihlerinde Gebze'de olacaktım.
  • quote:

Benim ürünü aldıktan 10 gün sonra sevk etmiş adamlar böyle şans olamaz. Ürün sevk edildikten sonra 3 hafta süre geçmiş benimki daha dün sevk edildi. Benim kargoda Gebze'ye gidecek büyük ihtimal benimki de 3 haftada gelir. Bu bilgilere göre sistemi kurmam temmuz ayına sarkacak. Vize arası olduğu için sadece 5-10 mayıs tarihlerinde Gebze'de olacaktım.

şöyle söyleyeyim. banggood da stok bilgisi yazısı 5 punto filan. siz onu görmemişsinizdir büyük ihtimalle yoksa stoktaki ürünü direkt çıkarıyorlar.

Ona dikkat etmiştim son 2 ürün var diyordu ama belkide bilgiler karışmıştır bilmiyorum. Babam Kıbrısa kargolar artık bi 50 TL kitlesinler En ufak kargoya 50 TL alıyorlar
  • iyonik İ kullanıcısına yanıt
    kusura bakma bazı günler foruma giremiyorum,

dell da 2 serisi adaptör olarak geçiyor, dell adaptörü ebayden almıştım, 15 dolar ürüne 40 dolar kargo ödemiştim, onu bir araştır istersen, bazı arkadaşlar aliexpress de adaptörü de yanında verdiklerini söylüyorlar oraya da bakabilirsin

• hocam bu aparatları nereden nasıl ve ne kadara temin edebiliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun bir üstteki mesajda mevcut. Konuyu detaylı incelerseniz aklınıza takılan bütün soruların cevabını bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bende i3 2328 li laptop var ben bu sisteme 750 ti almak istiyorum.sorum şunlar:
    1.islemciden yana cok sikinti olur mu?
    2.bildigimiz 90w notebook adaptoru olur mu?
    3.adaptör un ucu 8 pin çıkışlı değil alete nasil bagliyicam?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun bir üstteki mesajda mevcut. Konuyu detaylı incelerseniz aklınıza takılan bütün soruların cevabını bulabilirsiniz.

gördüm hocam sağ olasın ama benim dizüstü bunun için uygun değil içi açıp baktım pci yuvası klavyenin altında kalıyor, hatta 2 tane birisi boşta keşke kasanın altında olsaydı. neyse artık şimdilik gtx 860m ile gittiği yere kadar devam ederim...

çok faydalı konu olmuş umarım faydalanan çok olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 3 Mayıs 2015; 23:01:43 >
  • Bir arkadaşa daha önermiştim, eğer bilgisayarı çok taşıyan biri değilseniz harici bir klavye ile kullanabilirsiniz. Taşımak istediğinizde ise 5 dakikalık bir operasyon ile bilgisayarı tekrar taşınabilir duruma getirebilirsiniz.
  • quote:

Bir arkadaşa daha önermiştim, eğer bilgisayarı çok taşıyan biri değilseniz harici bir klavye ile kullanabilirsiniz. Taşımak istediğinizde ise 5 dakikalık bir operasyon ile bilgisayarı tekrar taşınabilir duruma getirebilirsiniz.

en mantıklısı öyle şimdilik idare edebiliyorum. parçaları alıp bir kenarda durakoysun yine alma aşamasına geçmeden size pm atarım parçalar konusunda yardımcı olursunuz. hocam son bir soru sorayım istediğim ekran kartını bağlayabiliyor muyuz. sınır yoktur umarım.
  • hicbir sinir yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac dc adaptor ucunu ekran kartina degil ekran kartini oturttugumuz aparata bagliyacaksin nette nasil yapildiginin resimlerini bulursam eklerim

• merhaba abi. öncelikle çok faydalı bi konu olmuş. benim merak ettiğim sorular var

1.

bunun gibi bi adaptör ile usb3.0 dan bağlasak oynayabiliyor muyuz. msata ya göre oldukça performans kaybı yaşayacağımı biliyorum ama bu yüzde kaç civarı olur?

2. internetin altını üstüne getirdim desem yeridir ama egpu kasası olarak 1 tane buldum o da oldukça büyük şeffaf bi kasaydı. daha küçük boyutlarda kablo karmaşasını içerde tutacak düzgün kasaları nerden bulabilirim.

şimdiden teşekkürler.

• tesekkur ederim, malesef usb 3.0 kullanan herhangi bir giris su an icin kullanilamiyor, sebebi usb3.0 in sistemdeki veri yolunu ekran kartinin kullanacagi veri yoluna cevirmel su an mumkun degil, pci veri yolu ekran karti icin uygun oldugundan zaten notebooktaki mini pci girisini kullaniyoruz, yoksa sorun usb 3.0in hizi yavas oldugu icin degil

• selamlar.
    benim ekran kartı geldi. r9 270x ile daha mutluydum vallaha.
    size soracağım sorular şunlar :

kartı ilk taktığınızda ne yaptınız ? aygıt yöneticisinde 3 kartta göründü mü ?
    ben 3 kartı da görüyorum hepsi düzgün çalışıyor diyor (540m + gtx760 + intel) ancak devamlı sürücü yanıt vermeyi kesti diye hata çıkıyor. dsdt override deniyim dedim gerek yok çünkü hata filan almıyorum. şu an sizden farkım yok sistem olarak, nvidia mobil ve masaüstü gpu + intel ama gelgelelim problem bitmiyor.
    şu diy setup işini nasıl hallettiniz ?
    valla şu görüntü sürücüsü olayına canım sıkıldı, eğer dgpu yu setup ile devre dışı yapınca düzeliyorsa problem olmaz ama sinyal problemi filansa b. yedik demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 5 Mayıs 2015; 0:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

selamlar.
    benim ekran kartı geldi. r9 270x ile daha mutluydum vallaha.
    size soracağım sorular şunlar :

kartı ilk taktığınızda ne yaptınız ? aygıt yöneticisinde 3 kartta göründü mü ?
    ben 3 kartı da görüyorum hepsi düzgün çalışıyor diyor (540m + gtx760 + intel) ancak devamlı sürücü yanıt vermeyi kesti diye hata çıkıyor. dsdt override deniyim dedim gerek yok çünkü hata filan almıyorum. şu an sizden farkım yok sistem olarak, nvidia mobil ve masaüstü gpu + intel ama gelgelelim problem bitmiyor.
    şu diy setup işini nasıl hallettiniz ?
    valla şu görüntü sürücüsü olayına canım sıkıldı, eğer dgpu yu setup ile devre dışı yapınca düzeliyorsa problem olmaz ama sinyal problemi filansa b. yedik demektir.

Galiba çözdüm, 1 saate yakındır gta v oynuyorum high, very high karışık. Hiç donmadan oynattı.
    Nvidia ayarlarindan güç secenegini max performansa aldım, sürücü yanıt vermeyi kesti hatası gitti. Notebook driver ı yüklü, gt540m physix islemine bakiyor, 3d işlemleri gtx760 da yani ikiside çalışıyor. Notebook uyku modundayken takiyorum ekran kartını.
    Gelismeleri yazarım. 6gb Ram yetmedi bu arada gta ya :)

Nfs rivals açtım, r9 270x ile med ayarlarda 23-24 fps lerde gezdigim yerlerde şimdi gtx760 ile ultra ayarlada 30fps çakılı geziyorum ve çok akıcı hiç bir yerde düşmüyor fps.
    Shadow of mordor denedim high ayarlarda ortalama 40 veya 45 fps benchmarkta tam hatirlamiyorum. Normal oyun icindeki takilmalar, fps dususulerinden eser kalmadı. Cok uzun bakamadim ama yarın daha ayrıntılı yazarım.
    Bu arada butun oyunlarda cozunurlukler 1080p.
    Sürücü yanıt vermeme problemi tamamen çözüldü galiba. Tek soru var kafamda, ilk once desktop driver yuklemistim sonra uzerine mobil driver yukledim, şimdi nvidia denetim masasinda sürücü olarak mobil sürücü versiyonu var ama hic sorunum da yok, acaba sistem açılıp kapaninca filan bozulur mu ayarları çok kıllanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 5 Mayıs 2015; 3:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.