Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı oynatıcılar ntfs fat32 seçer buna baktın mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: ercument76

Teşekkür ederim,

Dosya endeksleme yapmak için ekstre bir şey yapmak gerekiyormu, ben sadece usb taktım ve usb yazılım yüklendi yazısı gözüktü ama bayağı bir süre bekledikten sonra işleminiz yapılamadı mesajı çıktı.Cevap için teşekkürler..
  • Teşekkürler ilginiz için,

Alet her iki formatıda destekliyor, bu arada seagate 1tb lık diski tekrar formatladım ve nihayet alet gördü diskimi.Biraz uğraştırdı ama sonunda yüzümüz güldü.
  • Herkeze Merhaba ;

Sancak Bilgisayar & Hepsiburada iş birliği ile ürünlerimizin Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesinde satışına başlanmıştır.
    Sizden ricamız herkez ürün hakkında gerek olumlu gerekse olumsuz görüşlerini samimi bir şekilde yorum bölümünde paylaşabilirler.
    Hepsiburada'ya kayıtlı olmayan arkadaşlarında 1 dakikadan az bir sürede kayıt olup görüşlerini oradaki yorum bölümünde paylaşması.
    Biz Sancak Bilgisayar olarak bu ürünü almak isteyen insanların buradaki yorumlar sayesinde ürünü almalarının daha da kolaylaşacağını düşünüyoruz.

http://www.hepsiburada.com/popcorn-hour-a-110-nmt-iptv-media-player/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd84518

http://www.hepsiburada.com/egreat-eg-m34a-media-player/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd84517

Saygılar ..

Sancak Bilgisayar
    Popcorn Hour Türkiye
    www.popcornhour.com.tr

• arkadaslar bu urunle beraber kullanabılecegım esata ozellıklı hangı usb hard dıskı onerırsınız..??en makul fıyatlı ve uyum sorunu yasatmayacak cıhazı arıyorum...tesekkurler...
  • sayın popcornhour
    sanırım firma yetkilisisiniz bir sorum olucak
    acaba m34, dts hd-ma,dts hd-hr ve dolby true hd sesleri çözebiliyormu?
    merakımı giderirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendor

sayın popcornhour

sevgili wendor bu soru bana sorulmamış ama yinede cevap vereyim.dts ok çözüyor.
    ama diğer saydığınız sesleri çüzmez.eğer ayrıca amfiniz varsa hd-ma,dts hd-hr ve dolby true hd anfinizde destekliyorsa o zaman çözer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

quote:

Orijinalden alıntı: wendor

sayın popcornhour

sevgili wendor bu soru bana sorulmamış ama yinede cevap vereyim.dts ok çözüyor.
    ama diğer saydığınız sesleri çüzmez.eğer ayrıca amfiniz varsa hd-ma,dts hd-hr ve dolby true hd anfinizde destekliyorsa o zaman çözer.

peki bu sesleri logitech z2300 den alabilirmiyiz ekstra amfi ye mi ihtiyaç duyuluyor?

• alırsın ama stereo olarak
  • yani ucuz olması nedeniyle egreat daha mı mantıklı
  • bütçe meselesi donanım ve şekil olarak m34 nmtler gibi değil sata bağlantısı var ancak dahili diski koyacak yer yok arkaya saklayacaksın veya üstüde duracak cihazın o zaman da zaten ısınan cihaz iyice ısınacaktır

onun dışında 1080plerde takılıyor nadir olarak bazı filmlerde filan deniyor ama ben inanmıyorum bu tip şeylere

bütçeniz müsait değilse m34'ün yazılım olarak eksiği yok diğer nmtlerin yaptığı herşeyi yapıyor
  • Cihaz EW de satılmaya başlamış... 315 TL civarında
  • en ucuz deveyükünde yoruldum yaza
  • sadays niye yoruyon kendini bu kadar , yoksa deveyuku nun sahibi sen misin
  • ortağa söyledim o kadar böyle saçma site ismimi olur diye ama dinletemedim ama işler iyi m34 satışlarından bir villa bir mercedes çektim altıma
  • Hocam M34 e o dediğin şekilde HDD yi bağlamayıp(sanırım SATA yada E.SATA mı her neyse);direk Harici bir HDD alıp takabiliyormuyuz??
    yani dediğin gibi çıplak olarak HDD yi nereye koyacaksın v.s üstüne koysan ısınır v.s;dolayısıyla Ext.HDD ler var onu alıp bağlamak hemde daha şık+

M34 aklıma yattı gibi,fiyatta güzel sayılır,ancak 32/33 ile 34 ün fiyat farkını pek anlıyamadım doğrusu!!

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hocam M34 e o dediğin şekilde HDD yi bağlamayıp(sanırım SATA yada E.SATA mı her neyse);direk Harici bir HDD alıp takabiliyormuyuz??
    yani dediğin gibi çıplak olarak HDD yi nereye koyacaksın v.s üstüne koysan ısınır v.s;dolayısıyla Ext.HDD ler var onu alıp bağlamak hemde daha şık+

M34 aklıma yattı gibi,fiyatta güzel sayılır,ancak 32/33 ile 34 ün fiyat farkını pek anlıyamadım doğrusu!!

Selamlar

M32/M33 ile M34 arasında yazılım olarak pek fark yoktur. Ama donanım olarak ciddi fark vardır.

- Öncelikle M34A'da disk monte edecek yer yoktur. SATA diski dışarıdan bağlamanız gerekir. NMT uygulamaları SADECE Sata disk üstünden çalışır. Eğer sadece harici disk bağlayıp video izleyecekseniz bu önemli değil. Ama NMT uygulamaları için Sata disk takılmadı gerekiyor. Diğer modellerde kutu içinde Diskin takıldığı kızak mevcuttur.

- M34A basit alum bir kasaya sahiptir. Diğer modellerde daha şık bir kasa, ışıklandırma ve fan vardır. M34A önünde sadece disk ve güç için led ışık vardır. Diğer modellerde cihazın VFD veya LCD ekranı vardır.. Giriş/çıkış bilgisi, oynayan video bilgisi, süre gibi bilgileri verir.

- M34A kumandası basitleştirilmiştir, bazı fonksiyonlar yoktur, diğer modellerin kumandası tam fonksiyonludur.

- M34A sadece 2 USB girişine sahiptir. Diğer modellerde 4 USB giriş, 1 USB çıkış, 1 Esata giriş, 1 Esata çıkış vardır. Bu haliyle PC gibi cihazlara harici bir disk gibi doğrudan bağlanabilir.

- M34A'da bekleme (STANDBY) modu yoktur. YA sürekli açıktır, ya da kapalı. Diğer modellerde standby'da cihaz kapalı olmasına rağmen dosya indirme vs. gibi işlemlere devam edebilir.

- M32B'de DAHİLİ DVD sürücü takılabilecek yer vardır.

Kısacası, M34A donanım olarak diğer modellerin çeşitli özellikleri kırpılmış ve ekonomik hale getirilmiş şeklidir. Hani araba almaya gidiyorsunuz ve aynı arabanın 20.000TL den 35.000TL'ye kadar farklı fiyatı oluyor.. Neden? Otomatik vites, klima, çelik jant, metalık boya, xenon far vs. gibi özellikler eklendiği için.. Yoksa araba aynı.. Bu da o hesap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metepe -- 15 Eylül 2009; 1:39:54 >

• 2 aydır EGREAT EG-M34A kullanıyorum. Torrentleri EGREAT ile çekiyorum. Son hızda çekiyor torrentleri. Memnunum baya.

WD HD Media Player'da var elimde ama EGREAT'den sonra pek açmıyor beni. WD'nin açamadığı tüm videoları EGREAT açtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hocam M34 e o dediğin şekilde HDD yi bağlamayıp(sanırım SATA yada E.SATA mı her neyse);direk Harici bir HDD alıp takabiliyormuyuz??

Selamlar

abi torrentle işin olmayacaksa yani torrent indirmeyeckesen diğer internet servisleri hikaye m34 sana yeter usb hdd üzerinden oynatırsın
  • bende hem popcorn hem M34 var , aslında pek farkınıda göremedim.
    evet M34 ün kumandasında stand-by yok ama onda da popcornun kumandasını kullanıyorum

stand-by oluyor , inanmayacaksınız ama ben torrentleri M34 ten indiriyorum çünkü disk dışarda olduğu için cihaz daha az ısınıyor ..
    wd yi de bizim bi arkadaşa kakaladım

32 , 33 ve 34 arasında da ben pek bir fark olacağını zannetmiyorum ..
    olsa olsa e-sata çıkışı ve içlerine hdd bağlanması bence sata diskin dışarıda olması daha iyi çünkü cihaz daha az ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 15 Eylül 2009; 13:42:18 >
  • arkadaşlar ben de bu veya benzeri bir ürün almak istiyorum. bilgisi olan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum. ben de 250 gb normal 2.5 inch harici hdd var ve bütün filmlerim bunun içinde. eğer 34a alırsam bunları usb'den direk oynatıyor mu, ikincisi 34a modeli mkv oynatıyor mu, üçüncü olarak ta kumandasının minimal olduğu söyleniyor. acaba bir filmi durdurma, yavaşlatma, zumlama ve kapatıp açtığında kaldığı yerden başlama gibi özellikler kumandayla yapılamıyor mu? bir de bu sata disk olayı nedir. benim harici hdd sata haline gelebilir mi? bu soruları cevaplandırırsanız çok memnun olurum. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyavuz -- 15 Eylül 2009; 13:54:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.