doğru anlamışsın m34a yı a110 yapacaksın sorunların çoğu düzelecek
bu haber iyi oldu yapalım bakalım işden fırsat bulamıyorum bir türlü çökecek m34a sonunda elimizde kalacak. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Ben M34A'ya A110 yükledim bir çok problem düzeldi. Şimdi 3D Half SBS filmleri de oynatıyor ancak altyazılarda problem var. Egreat kullanıp 3D altyazı görebileniniz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ocen76
http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/406681772/EG-M34A.zip ( 1.yazılım ) ( Linkteki boşlukları birleştirin ) http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/438892434/EG-M34A_2.zip ( 2.yazılım ) ( Linkteki boşlukları birleştirin )
Modlu yazılım kullanmayanlar önce 1.yazılımı indirim kurmaları gerekiyor. Daha sonra 2.yazılımı kursunlar. Daha önce modlu yazılımı kurmuş olanlar ise direkt 2.yazılımı kurabilirler.
Değişiklikler : ------------------------------------------------------------------------------------- Release Date : 23 December 2010 Firmware Version : 01-17-101217-15-POP-403-000 Release Note : 1. Still same NMT apps 00-17-091216-15-POP-403 2. NTFS driver update, now supporting NTFS write 3. Added support for mkv prepend compression for h264 tracks 4. Extended unicode string support for Hebrew Right-To-Left. 5. Fixes for music Now Playing screen - Cover art image now is up to 2MB. Otherwise default image is shown - Fixed issue with image containing EXIF - Scale down large image when necessary for proper display. 6. Fixed ID3 parser byte-skipping error that caused long delay when music playback. 7. Added shuffle feature on music playback (all types of audio files). - Use Repeat key to toggle - only for music playback - does not work on UPnP or myiHome, works for SMB/NFS 8. Fixed issue where Infobar is cleared when play next file in a playlist. 9. Fix for WiFi issue: WPA-PSK / WPA2PSK[TKIP+AES] connection failure 10. Reset subtitle settings when doing factory reset. 11. Minor modification to IDX/SUB rendering 12. Minor tweak for MKV DTS drop out issue. NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403 Release Note : 1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000 2. New Transmission BT client version 1.75
Note : Unzip into the root of your USB thumbdrive. Browse to usbupdate.html to update. Please DO NOT power off the unit during firmware update, as it will render your unit inoperational.
Benden Bir Not : Yukarıdaki yazılımlar modlu ve resmi olmayan yazılımlardır ve bende sorunsuzca çalışıyorlar. Sorumluluk kabul etmem
Ben cihazı 2009 yazında aldım. Hiç bir upgrade ya da nmt falan da kurmadım. Şimdi sırayla bunları kursam header compression sorunundan kurtulabilir miyim acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ariaven
quote:
Ben M34A'ya A110 yükledim bir çok problem düzeldi. Şimdi 3D Half SBS filmleri de oynatıyor ancak altyazılarda problem var. Egreat kullanıp 3D altyazı görebileniniz var mı?
A110 yükledikten sonra m34a 3D h-sbs leri nasıl oynatabiliyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: mydonnoz
quote:
Orijinalden alıntı: ariaven
quote:
A110 yükledikten sonra m34a 3D h-sbs leri nasıl oynatabiliyorsunuz?
cihaz kendisi ekranı ikiye bölerek oynatıyor.
TV''de 3D seçeneğinde "Yan Yana" seçiyorum. TV 3D görüntü şeklinde birleştiriyor. Ancak altyazı için çözüm bulamadım. Bu yüzden 3D filmleri genelde DUAL olarak alıyorum.
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bana egreat m34 a yazılımı lazım, daha önce popcorn yazılımı yüklemiştim şu an donmalar mevcut stok yazılımı elinde olan varsa bana gönderebilirmi ? teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme