Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rc4speed , popcorn için yeni yazılım eli kulağında.
    Hele bir çıksın burda paylaşırız.
    Önce bir deneme yapmak gerekiyor.
    Netice itibari ile , bu işlem kullanıcının kendi sorumluluğunda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 22 Aralık 2010; 13:30:25 >
  • M34A için kendine özel yazılım çıkmalı.
    Malum son zamanlarda indirilen mkv filmlerde görüntü göstermeme olayı var. Bunu mkv merge ile tekrar mux yapıp öyle izleyebiliyoruz. Buna gerek kalmamalı.
  • o zor işte biraz syabs ile egreat papaz olduğundan modlu a-110 yazılımına fit olmanız lazım
  • Yeni yazılımı birazdan upload ediyorum , bırakın syabası maybası
  • http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/406681772/EG-M34A.zip ( 1.yazılım ) ( Linkteki boşlukları birleştirin )
    http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/438892434/EG-M34A_2.zip ( 2.yazılım ) ( Linkteki boşlukları birleştirin )

Modlu yazılım kullanmayanlar önce 1.yazılımı indirim kurmaları gerekiyor.
    Daha sonra 2.yazılımı kursunlar.
    Daha önce modlu yazılımı kurmuş olanlar ise direkt 2.yazılımı kurabilirler.

Değişiklikler :
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Release Date : 23 December 2010
    Firmware Version : 01-17-101217-15-POP-403-000
    Release Note :
    1. Still same NMT apps 00-17-091216-15-POP-403
    2. NTFS driver update, now supporting NTFS write
    3. Added support for mkv prepend compression for h264 tracks
    4. Extended unicode string support for Hebrew Right-To-Left.
    5. Fixes for music Now Playing screen
    - Cover art image now is up to 2MB. Otherwise default image is shown
    - Fixed issue with image containing EXIF
    - Scale down large image when necessary for proper display.
    6. Fixed ID3 parser byte-skipping error that caused long delay when music playback.
    7. Added shuffle feature on music playback (all types of audio files).
    - Use Repeat key to toggle
    - only for music playback
    - does not work on UPnP or myiHome, works for SMB/NFS
    8. Fixed issue where Infobar is cleared when play next file in a playlist.
    9. Fix for WiFi issue: WPA-PSK / WPA2PSK[TKIP+AES] connection failure
    10. Reset subtitle settings when doing factory reset.
    11. Minor modification to IDX/SUB rendering
    12. Minor tweak for MKV DTS drop out issue.
    NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403
    Release Note :
    1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000
    2. New Transmission BT client version 1.75

Note : Unzip into the root of your USB thumbdrive. Browse to usbupdate.html to update. Please DO NOT power off the unit during firmware update, as it will render your unit inoperational.

Benden Bir Not : Yukarıdaki yazılımlar modlu ve resmi olmayan yazılımlardır ve bende sorunsuzca çalışıyorlar.
    Sorumluluk kabul etmem

• gözünüz aydın güle güle header compression sorunu
  • evet NTFS write gelmiş artı music shuffle play

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 23 Aralık 2010; 17:20:28 >
  • teşekkür ederim ocen76

önce 1. yazılımı
    sonra 2. yazılımı kurduktan sonra başka birşey yüklememiz gerekmiyor doğru anladıysam

son mkv lerde egreat in problem çıkarması ve okumaması can sıkıcıydı

şu an benim egreat m34 te nmt uygulamaları yüklü
    1,5 tb lık harddisk bağlı nmt uygulamaları için egreat harddiski formatlamıştı ve torrent leri kullanıyorum

1. ve 2. yazılımı kurduktan sonra tekrar harddisk format isteyecekmi malun içi film arşivi ile dolu yoksa yeni yazılımlarla format atılmadanda çalışacakmı
    NFTS write gelmiş deyince harddiski NFTS olrak format atmak gerekecekmi ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
  • SAMSUNG HT-C350/XTR bu cihazı egrat m34a ya optik kablo ile bağlasam dts ses alırmıyıkm kullanan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rc4speed

teşekkür ederim ocen76

önce 1. yazılımı
    sonra 2. yazılımı kurduktan sonra başka birşey yüklememiz gerekmiyor doğru anladıysam

son mkv lerde egreat in problem çıkarması ve okumaması can sıkıcıydı

şu an benim egreat m34 te nmt uygulamaları yüklü
    1,5 tb lık harddisk bağlı nmt uygulamaları için egreat harddiski formatlamıştı ve torrent leri kullanıyorum

1. ve 2. yazılımı kurduktan sonra tekrar harddisk format isteyecekmi malun içi film arşivi ile dolu yoksa yeni yazılımlarla format atılmadanda çalışacakmı
    NFTS write gelmiş deyince harddiski NFTS olrak format atmak gerekecekmi ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Evet önce 1. yazılımı daha sonra 2. yazılımı kur.
    Daha sonra 2.yazılım içindeki nmt uzantılı dosyayı flashdiskin ANA ( Kök ) dizinin içine at ve NMT uygulamalarını baştan kur.
    Format atmana gerek yok. ( üzerine kur )
    Evet NTFS write artı ıvır zıvır bir çok şey daha gelmiş.
    Bence M34A için bu yazılımlar biçilmiş kaftan

• benim m33a unutuldu tabiki.kullanıcı sayısı çok az çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesar_

SAMSUNG HT-C350/XTR bu cihazı egrat m34a ya optik kablo ile bağlasam dts ses alırmıyıkm kullanan var mı acaba

fiyatına bakarsan zor alırsın ama samsung bu koymuş işte optik giriş denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

benim m33a unutuldu tabiki.kullanıcı sayısı çok az çok.

sendeki m33 bende olsa şimdiye a-110cular kervanına katılmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

benim m33a unutuldu tabiki.kullanıcı sayısı çok az çok.

sendeki m33 bende olsa şimdiye a-110cular kervanına katılmıştım

bende katılacağım ama biraz temkinli davranıyorum.
    geri dünüş yapılabilirmi.gerek olacakmı.
    1 tb hdd min içindeki filimlere bişi olacakmı.
    lcd ekranı kullanılabilecekmi.
    arkadaki giriş ve çıkışların hepsini kullanabilecekmiyim.

şimdilik artı olarak 1-2 tb ears hdd leri kullanılması güzel bir şey çünkü eads ler artık piyasada yok denecek kadar az.yakında tamamen bitecek.
  • geri dönüş yok gerek te yok

lcd ekran bilemiyorum büyük ihtimal uçacak

filmlere bir şey olmaz nmt kurarken fresh install yapmazsın olur biter sadece nmt kurar formatlamaz

kullanırsın tabii ki niye kullanmayasın ahbecan m31de kullanıyor

ears desteği de cabası zaten
  • m33'ün var mı , derdin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

m33'ün var mı , derdin var

gerçekten öyle bir dertki önce yazılım desteği bitti dedik sonra artık unutuldu dediğimiz anda M31B-M33A-M34A için yeni bir yazılım şansı doğru tabi doğru yazılım ve doğru şekilde

yüklemek gerekiyor.m33a sahipleri ise LCD ekrana veda edebilirler.ama wd 2 tb ears hdd ları kullanabiliriz.
  • Slm arkadaşlar M34A'ı yeni aldım ve Popcorn Hour-A110 nun yazılımını attım cihaz şuan için popcorn oldu güzelde çalışıyor. Benim sorunum NMT yükleyemiyorum seagate 1 tb. harddiskini aldım cihaza taktım ama ne hikmetse NMT yazılım kurma menüsünü göremiyordum biraz araştırma ile harddiski uyumsuz olduğunu öğrendim. dedik bunu bilgisayara takalım bilgisayardaki 500 gb. seagate NMT için cihaza takarız dedik akşam gene aynı. Usb beleke içine sadece "syb8634.nmt" atıyorum ama hiçbirşey olmuyor. Bu NMT nasıl kuruluyor arkadaşlar bilmediğim bir noktamı var 10 gündür bütün işim bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcevik

Slm arkadaşlar M34A'ı yeni aldım ve Popcorn Hour-A110 nun yazılımını attım cihaz şuan için popcorn oldu güzelde çalışıyor. Benim sorunum NMT yükleyemiyorum seagate 1 tb. harddiskini aldım cihaza taktım ama ne hikmetse NMT yazılım kurma menüsünü göremiyordum biraz araştırma ile harddiski uyumsuz olduğunu öğrendim. dedik bunu bilgisayara takalım bilgisayardaki 500 gb. seagate NMT için cihaza takarız dedik akşam gene aynı. Usb beleke içine sadece "syb8634.nmt" atıyorum ama hiçbirşey olmuyor. Bu NMT nasıl kuruluyor arkadaşlar bilmediğim bir noktamı var 10 gündür bütün işim bu oldu.

flaş belleğin fat 32 formatlı olmalı.

NTM yazılımını hiç bir klasörün içine koymayacaksın.direk flaşa atacaksın.

nmt yi kurarkende yeni kurulum seçeneği ile kuracaksın.hdd formatlanır ve içinde ne varsa silinir onun için hdd de hiç bir şey olmasın.

• ben m34a ile harici hdd( e-sata ile bağlı ext3 formatında) kullanıyorum daha önce usb-ntfs hdd kullanırken takılan yerlerde takılma yaşamıyordum ama son izlediğim belgeselde (büyük göçler 1080p) bazı sahnelerde zorlandı ve takılmalar oldu bu normal mi egrerat ın video ayarı 720p de...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.