Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Bende m34a var.Aldığıma bin pişmanım keşke dark mini media alsaymışım diyorum.Yok sata disk alacaksın ext3 formatlayacaksın ağ ayarları yapacaksın bir sürü iş.Yani anlaşıldığı gibi kullanışlı bir cihaz değil.Ama dark mini media ölyle değil.İçinde dahili hdd var.her türlü uygulamayı daha basitçe yapabiliyorssun ve pratik aynı zamandada sanırım fiyat avantajıda var.E niye düşüneceksinzi arkadaşlar.Burada aksini söyleyen varsa söylesin.Yoksa bende cihazımı satıp dark mini media yada wd alacağım.

niye aksini söyleyelim ki hep söyledik m34ler öyle takayım kullanayım cihazlar değildir biraz bu işlerle uğraşmayı sevenlerin makinesi ama bir kere de optimize ettin mi tadından yenmez ben görüntü kalitesini WD'den bile daha iyi buluyorum realteklilerle mukayese dahi etmem

video kalitesi olarak attan inip eşeğe binmek gibi olur ama kullanım olarak dark daha kolay kullanılır işlemci olarak ta Wd üstün karar senin

M34A forever

• Başlığı baştan sona okuduktan sonra 15 gün kadar önce kendime aldım Egreat M34a.. 500 gb lık içinde 45 gb lık True HD M2TS dosyası olan Avatarı ve diğer tüm 1080p mkv leri sorunsuz ve süper kalitede oynattı..Çok memnunum..

Cihazdan bir tane de abim için istedik..Ancak abimde bazen HDD yi görmemezlik yaptı..Canı sıkıldı al götür bunu dedi..Eve geldim kendi sistemime bağladım hiç bir problem yok..Deveyükü nden almıştım geri gönderecektim ancak cihaz benim evde çalışıyor..

Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir..?

Adaptör,usb kablo ya da HDD..?

Bu arada abim cihazı fabrika ayarlarına döndürmüş..Bu durumda güncelleme gerekecek mi..Yoksa bu ayarlar sadece ses ve görüntü ayarlarıyla mı ilgilidir..

Full HD LED tv sahibiyim..Samsung 8 serisi.. Abimin de aynı seri..Özellikle görüntü ve ses ayarlarında hangi ayarlarda tutmam gerekiyor..1080p 24Hz mi 1080p 60Hz mi mesela..?

Paylaşımlarıyla kafamdaki birçok sorunun giderilmesini sağlayan cihazı almamda pay sahibi olan paylaşımcı arkadaşlarıma teşekkür ediyor mümkünse yukarıdaki sorularıma da cevap bekliyorum..

• Ürünü alalı 3 gün oluyor
    gerçekten beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir oldu
    denediğim bütün videoları sorunsuz oynattı

hatta şöyle söyleyeyim thx m2ts formatında full hd tanıtım videosunu oynattım
    wd tc live da takılarak oynayan video egreat m34a da tık bile demeden oynadı
    işin gerçeği bu performansı hiç beklemiyordum

sanırım ürün flv oynatmıyor

ayrıca ağa bağlanmayı denemedim. pek ihtiyacım olan bir özelliği değil.

şu an alette hangi sürüm yüklü bilemiyorum
    sürümün tarihi yazmıyor çünkü
    egreat in türkiye sayfasında haziran 2009 tarihli bir güncelleme var
    en son çıkan aralık 2009 güncellemesinin sorunlu olduğu söyleniyor

bundan sora başka güncellemesi var mı?
    varsa adresi nedir?

egreat in indirebileceğimiz temaları varmıdır?

şu iki soruma da yanıt alırsam başka sorunum kalmayacak =)

• Arkdaşlar başlıklar ayrı ayrı olduğu için birkaç yere yazdım. Dark mini& Smart vision& Wd live ve bu alet arasındayım. Üç aşağı beş yukarı oynattıkları formatlar aynı. ancak aşağıdaki konulara netlik getirebilen olursa çok sevinirim.

1-Doğru firmware kullanırsak, bu alette altyazı rengi, yeri, boyutu, okunurluğu ve türkçe karakter açısından sıkıntı var mı?

2-Kablosuz aparatlı veya kablolu internet bağladığımızda youtube ve torrent'ten verim alınabiliyor mu? bilgisayar kapalıyken verimli torrent indirebilmesi bence güzel olur. Youtube'u dns ayarı vs ile izelemek de bence bir artı.

3-Formatlar açısından bir sıkıntısı var mı? Bazı arkadaşlar, tüm bu aletlerde mkv animeleri seçtiğini , flv yada mov formatlarında sıkıntı yaşadıklarını iletmişler, bu formatlarında büyük kısmını sorunsuz açabiliyor mu? Özellikle youtube videoları.

4-Son olarak bu aletteki çipsetin, IP TV özelliği var olarak gözüküyor, bu konuyla ilgili görüşü olan var mıdır? IPTV ttnet in de yatırım yaptığı bir konu, o yüzden verimli kullanan arkadaşlar varsa IPTV ve radyo özelliği ile ilgili ek bilgi verebilir misiniz?

• 1- altyazılar konusunda syabas yazılımlı nmtlerin eline su dökecek oynatıcı yoktur o.k.

2- youtube olayı nmtlerde yasaklandığından beri sorun var realteklilerde oynuyor ama nasıl bilen yok youtube hayır
    ama torrent ext3 formatlı sata disk olmak şartıyla o.k.

3- mkv animeleri tüm aletler seçer çünkü envai çeşit rip var hangi birini oynatsın bu konuda işlemci hızına bakarak live'in sorun çıkarmayacağı var sayılabilir diğerleri sorunludur m34 de dahil

flv ve mov benim bildiğim tüm cihazlarda oynamıyor ama yanılıyor olabilirim bin çeşit chip bin çeşit cihaz çıktı neredeyse

4-interent radyo ile alakalı fazla bir radyo kanalı yok m34ün yazılımında iptv ise hiç denemedim
  • Az önce bir adet M34A aldım. Amacım sadece film falan seyretmek. İlk önce yapacağım ne olmalıdır. Güncellememi yapmam gerekiyor... Sadece harici hard disk alıp takıp seyretsem olur mu? mkv leri falan sorunsuz izleyebilir miyim? Ayrıca ilerde 5+1 sistem alıcam bu makineye uyum sağlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 4 Kasım 2010; 17:00:03 >
  • Amacınız sadece film izlemek ise harici hdd takıp film leri seyredebilirsiniz. Makinanın sürümü eski ise güncelleme yapsanız daha iyi olur. En son güncelleme sanırım haziran 2009 yazılımıdır. Zaten cihaz hd filmler için olduğundan mkv lerde sorun çıkarmaz. Ama değişik şekilde rip yapılmış ise sorun çıkarabilir. 5+1 ses sistemine bağlayabilmeniz için ses sisteminin optik girişinin olması gereklidir. Eğer optik girişi yoksa 5+1 ses alamassınız yada aşağıdaki linkteki gibi optik girişi analog girişe çeviren decoderler ile de bağlayabilirsiniz.

http://cgi.ebay.com/AC3-DTS-DD-5-1-Audio-Gear-decoder-aka-HD-Audio-Rush-/160492157524?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255e13fa54

• arkadaşlar bu egreat m34a dan bende aldım tv olarak da sony kdl-37v4000 var hd ready hdmi dan bağladım 720 p olarak açtı video ayarlarından 1080p yaptım kapandı ve bir daha ne yaptıysam açılmadı electroworld den almıştım götürdüm ordaki arkadaşla 1080p projeksiyona taktık denedik açılmadı teşhir olanı taktık onu r1080p yaptum sorun çıkmadı neyse yenisiyle değiştirdiler henüz kurmadım acaba benlm tv hd ready olduğu için mi böle oldu yoksa cihaz arızalı olduğu için mi yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • arkadaşlar cihazı bağladım wd 1 tb mybook essentials var bağladım filmleri falan görmüyo sadece bazı dosyalar var içerik bulunamadı diyo ne yapmam lazım.
  • Bunun içine disk takılıyor olsaydı
    Bugun EW dan 199 TL ye alacaktım :(
  • hayır takılmaz
    r6ya da takılmaz diğer topicte sormuşsunuz
  • Üstadlar dün aldığım M34A yı evde fişe takıp son versiyonuda attıktan sonra kurcalarken fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Ondan sonra ses olayı gitti. Hdmı ile direk plazmaya bağladım. Herhangi bir problemde görmedim ses ayarlarıyla ilgili... Yardım ederseniz sevinirim...
  • üstadlar resmi yazılımla ilgili bilgisi olan var mıdır ? (modlu yazılım değil)

zira, bir teknolojik aletin 1,5 yıldır aynı yazılımı kullanması hiç şık değil.
  • Arkadaşlar, ben de M34A kullanıyorum ve bir de 5+1 hoparlör alayım diye düşündüm fakat ses sistemlerinden hiç anlamam. Yukardaki mesajlardan anladığım kadarıyla M34A ya bağlayabilmek için optik girişi olan 5+1 hoparlor almam gerekiyormuş, bunlar en ucuz kaçtan başlar? Bana önerebileceğiniz marka model var mı?
    Bir de en çok yabancı amerikan dizilerini indirip izliyorum ( Dexter, office, 30 rock, Greys anatomi v.s. ) Bu diziler 5+1 ses sistemine uygun mudur yoksa daha çok filmlerde mi 5 kanallı ses bulunuyor?
  • uygundur uydundur merak etme

logitech z-5500 alacaksın takip et bu aralar elektornik marketlerde 500 tlye kadar indi
  • Beyler bende bu cihazı alarak aranıza katıldım.

NTSF formatındaki harddiski daha hızlı okuması amacı ile EXT3 formatladım.
    Bilgisayara kurduğum ext2mgr ile bilgisayardan dosya attım fakat SORUN şu ki alete taktığım hard diskte alet gösterilecek içerik bulunamadı demekte.

NE YAPMAM LAZIM ACABA???
  • Benim sorum kullanımla ilgili.
    HD'ye DVD attım birkaç tane. Klasör üstüne gelip OK tuşuna basınca doğrudan DVDyi okuyup, menüsüne gidiyor. Filme geçiyoruz falan da...

Film sırasında menüye dönmek istersem "stop" tuşundan başka seçenek yok, o da başlangıç klasörüne geri atıyor. Tekrar başlattığımda da illaki en baştaki uyarı vs. sayfalarını geçmek gerekiyor.

DVD Root menü, ya da ana menüye çıkış herhangi bir tuştan gerçekleşmiyor mu? İllaki çıkıp çıkıp tekrar mı girmek gerekiyor?

Ve bir de DVD üstündeki altyazılar küçültülemiyor mu?
  • Arkadaşlar bu cihaz 2 tb hdd desteker mi? western digital elements 2 tb almayı düşünüyorum. 2 tb hdd kullanan varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.