Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 160 tlye 12 taksit açıkçası tereddüt etmem m34 alırım ancak çoğu arkadaş sata disk ext3 format diske erişim için ext2fsd ağdan erişim v.s. dedin mi tırsıyor tak kullan diyorsa WD

nmt de olsun torrent v.s. indiririm kurcalamayı severim derse bu teşhir m34ler kaçmaz
  • Daha önceleri media player kullanmıyorken dvd kolleksiyonu yapıyordum. Eşden dosttan aldığım ve hoşuma giden bir film olduğunda kopyasını almak için neroyu kullanıyordum. Elimde boş dvd olmadığı zamanlarda ise nero ile imaj dosyası yaratıyor ve boş dvd aldığımda bu imaj dosyasından dvd ye yazdırıyordum. Neronun oluşturduğu imaj dosyalarının uzantısı .nrg. Dün acaba m34a bu .nrg dosyalarını oynatabilirmi diye bir deneyim dedim ama .nrg uzantısını tanımadığı için dosyayı hiç göstermedi. Sonra dosya uzantısını .iso olarak değiştirdiğimde menüsü ile birlikte dvd içeriği ekrandaydı. Anlaşılan neronun oluşturduğu .nrg uzantılı imaj dosyaları aslında .iso'ymuş. Olmazya hani elinizde böyle .nrg uzantılı dvd dosyası varsa, uzantısını .iso yaparsanız m34'de görüntüleyebilirsiniz.
  • bugün gittigidiyor.com da %50 indirimli satışın olduğunu gördüm. Teşhir ürünleri imiş. Electroworld dan alıpta sorunlu çıkan cihazlar mıdır yoksa bunlar? 20 adet ürün görünüyor. satış yapılan bir yerde 20 adet ürün nasıl teşhire konur anlayamadım?
  • sadece electroworld değil ki ayrıca electroworld bile olsa kaç tane şube var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

bunlarda dark gibi torrent download var galiba
    benim istediğim model EG-R2A da da varmı torrent ?
    satıcı rapid den de download var demiş diğerlerinide (hotfile gibi) destekliyormu ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-media-player-egreat-media-center-sifir-kargo-ucretsiz-1/detay?

yeni modeller de cıkmıs ne zaman gelir ve fiyatlar yaklaşık ne olur ?
    usb 3,0 ve 1000 ethernet giriş
    bunların katkısı olurmu ?
    yoksa şimdikilerde yeterlimi ?

http://www.egreatworld.com/en/product-default-new.html

teşekkürler

• ne dersiniz alınabilirmi?, uzun zamandır bu cihazı almayı düşünüyordum vede kampanyasını bekliyordum.
  • bu cihaza güncelleme ne zaman gelecek bilen var mı ?
    hala haziran 2009 güncellemesi var egreat'in kendi sitesinde
    firma sanırım m34a ya artık destek vermiyor ve güncelleme üretmiyor
    bazı gönüllü arkadaşlar popcorn için yapılan güncellemeleri m34a ya modluyorlar ama onun da fabrika ayarlarına geri dönüşü yok.
    firma güncelleme sunmayacaksa bu ürün nasıl hızla gelişen teknoloji'ye ayak uyduracak ?
  • Bende m34a var.Aldığıma bin pişmanım keşke dark mini media alsaymışım diyorum.Yok sata disk alacaksın ext3 formatlayacaksın ağ ayarları yapacaksın bir sürü iş.Yani anlaşıldığı gibi kullanışlı bir cihaz değil.Ama dark mini media ölyle değil.İçinde dahili hdd var.her türlü uygulamayı daha basitçe yapabiliyorssun ve pratik aynı zamandada sanırım fiyat avantajıda var.E niye düşüneceksinzi arkadaşlar.Burada aksini söyleyen varsa söylesin.Yoksa bende cihazımı satıp dark mini media yada wd alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZFAR

slm,

Ext2Fsd-0.48 programı win7 ile uyumlu değil mi? yükleme sonunda uyarı verdi. programı çalıştırdığımda sadece hard diskkin boyutunu görüyorum. içine giremiyorum.

tşk.

cevap verebilecek bir arkadaş var mı acaba
  • www.turkeyforum.com
    NMT bağlı ext3 diskleri PC'de görebilmek için Ext2fsd Kurulumu
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=549308
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Bende m34a var.Aldığıma bin pişmanım keşke dark mini media alsaymışım diyorum.Yok sata disk alacaksın ext3 formatlayacaksın ağ ayarları yapacaksın bir sürü iş.Yani anlaşıldığı gibi kullanışlı bir cihaz değil.Ama dark mini media ölyle değil.İçinde dahili hdd var.her türlü uygulamayı daha basitçe yapabiliyorssun ve pratik aynı zamandada sanırım fiyat avantajıda var.E niye düşüneceksinzi arkadaşlar.Burada aksini söyleyen varsa söylesin.Yoksa bende cihazımı satıp dark mini media yada wd alacağım.

niye aksini söyleyelim ki hep söyledik m34ler öyle takayım kullanayım cihazlar değildir biraz bu işlerle uğraşmayı sevenlerin makinesi ama bir kere de optimize ettin mi tadından yenmez ben görüntü kalitesini WD'den bile daha iyi buluyorum realteklilerle mukayese dahi etmem

video kalitesi olarak attan inip eşeğe binmek gibi olur ama kullanım olarak dark daha kolay kullanılır işlemci olarak ta Wd üstün karar senin

• abi niye stress yapıyonuz ben aldım 1tb WD my book hdd gayette memnunum. 2 sn fark içinmi satayı kovalıyonuz ?
  • quote:

quote:

bunlarda dark gibi torrent download var galiba
    benim istediğim model EG-R2A da da varmı torrent ?
    satıcı rapid den de download var demiş diğerlerinide (hotfile gibi) destekliyormu ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-media-player-egreat-media-center-sifir-kargo-ucretsiz-1/detay?

yeni modeller de cıkmıs ne zaman gelir ve fiyatlar yaklaşık ne olur ?
    usb 3,0 ve 1000 ethernet giriş
    bunların katkısı olurmu ?
    yoksa şimdikilerde yeterlimi ?

teşekkürler

vay canına ne kadar zor sorular sormusum kımse cevaplamıyor demekki bi durum var.

• yok yahu ne durumu yeni ürünlerden s1 ve s7 8655 chipli fiyat/performans olarak aynı chipsetli WD ile rekabet edemeyeceği için getirilmesini unut

S2 ve s5 ile alakalı cevaplar benim açtığım topicte mevcut 8643 chipli şahane bir nmt ancak yazılım dune yazılımının çalıntısı syabas ve dune resmi olarak yazılım vermiyorlar (muhtemelen benim kanım kendi satışlarını baltalayacağı endişesi ile bknz. egreat m32 m33 ve m34 olayı) yazılım resmi olmayınca resmi bir distribütör tarafından getirilmesi mümkün değil

r6a realtek chipli ve sancak tarafından şu anda satılıyor zaten
  • teşekkürler
    darkla arasında kaldım ama yine tam cevap alamadım
    satıcı rapidden downlaoad diyeo bir tek kullanıcı kurcalamadımı sunları ?
    sorular aşağıda ama cevaplar nerde ?
    basitleştirim soruları

1- bunlarda dark gibi torrent download var mı ? benim istediğim model EG-R2A da da varmı torrent ?

2- satıcı rapid den de download var demiş doğrumu ?
    diğerlerinide (hotfile gibi) destekliyormu ?

3- 1080p de usb 3,0 ve 1000 ethernet giriş bunların katkısı olurmu ?

4- yoksa şimdikilerde yeterlimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 7 Ekim 2010; 20:43:01 >

• 1 - Nerdeyse bütün NMT lerde torrent download var. Bunda da mutlaka olacaktır.
    2 - Realtek ile Sigma cipli cihazlar arasındaki farklardan biri de bu. Realtek cipli cihazlarda rapid den download sorunlu. Çünkü NMT alacağım zaman biraz araştırma yaptığımda rapid download programını kurmak için biraz Linux bilgisi gerekliydi. Ama sigma cipli cihazlarda ise hazır programı var ve kurmak yeterli. Ancak download programı Free kullanıcıda download yapmıyor. Yani jdownloader daki gibi 15 dk. beklemiyor ve indirmeden önce çıkan harf - sayı kombinasyonunu kendisi yazmıyor. Ama Sigma cipli cihazlar için bir çok yazılım bulunmaktadır.
    3 - Harici hdd den film izlediğim de hiç bir sorun çıkarmadı. Bendeki cihaz M34A ve usb 2.0 da sorun olmadı. LAN bağlantı içinde bu geçerli. Ama Egrerat dan Pc ye (veya tam tersi) film kopyalama olayı tam bir eziyet gibi bir şey. Çünkü cihaz pc ye LAN üzerinden bağlı ve kopyalama hızı 2 - 3 mb/sn gibi bir şey.
    4 - Linkteki ürünlerden hangisi alayım diye soruyorsanız. Almanız gereken bence Egreat S2 dir. Ama bu ürün Türkiye de satılmıyor galiba.
    Sadece film izlerim diyorsanız Realtek cipli ürünler yeterli olacaktır. Ama daha profesyonel düşünüyorum diyorsanız sigma cipli ürün alın.

Linkte Egrat R2A nın incelemesi mevcut. Ayrıca sitede diğer modeller ve başka markalar hakkında bilgi bulabilirsiniz.
    www.turkeyforum.com
    Egreat R2A (Realtek 1073) 3,5" HDD'li Media Player Ana Konu- Başka konu açmayınız!
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=578134

• @viperc
    @sadays

detaylı cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Bende m34a var.Aldığıma bin pişmanım keşke dark mini media alsaymışım diyorum.Yok sata disk alacaksın ext3 formatlayacaksın ağ ayarları yapacaksın bir sürü iş.Yani anlaşıldığı gibi kullanışlı bir cihaz değil.Ama dark mini media ölyle değil.İçinde dahili hdd var.her türlü uygulamayı daha basitçe yapabiliyorssun ve pratik aynı zamandada sanırım fiyat avantajıda var.E niye düşüneceksinzi arkadaşlar.Burada aksini söyleyen varsa söylesin.Yoksa bende cihazımı satıp dark mini media yada wd alacağım.

niye aksini söyleyelim ki hep söyledik m34ler öyle takayım kullanayım cihazlar değildir biraz bu işlerle uğraşmayı sevenlerin makinesi ama bir kere de optimize ettin mi tadından yenmez ben görüntü kalitesini WD'den bile daha iyi buluyorum realteklilerle mukayese dahi etmem

video kalitesi olarak attan inip eşeğe binmek gibi olur ama kullanım olarak dark daha kolay kullanılır işlemci olarak ta Wd üstün karar senin

Dark mini ye baktım da görüntü kalitesi aynı mkv de egreat tan daha kötü gibi geldi.Acaba tv farkından mı dedik.Sanırım benim egreat görüntü kalitesi olarak çok daha iyi .Görüntü kalitesi de benim için çok önemli.Gerçi farklı tv lerde baktık ama çok fark vardı görüntü kalitesi olarak.

• söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama darkcılara (daha doğrusu egreat r serisi de dahil tüm realtek chiplilere) anlatamadım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

www.turkeyforum.com
    NMT bağlı ext3 diskleri PC'de görebilmek için Ext2fsd Kurulumu
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=549308

Sn sadays,

bilgi için tşk. ancak fotolar gözükmüyor. verdiğiniz linkteki programı indirip yüklediğimde program harddiski hiç görmüyor..

tşk.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.