Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Inception.720p.BluRay.x264-CROSSBOW u egreatm34 cihaz oynatmadı. info ekranına baktığımda bütün özellikler sanki çalışıyor ama siyah ekran gözüküyor. x264 codecli filmleri oynatıyor diye biliyordum aynı sorunu yaşayan arkadaşımız varmı?
    Bir sorun da 500 gb lık 2,5 luk mikrobox hard diski cihaza bağladığımda ekran gidip gidip geliyor. Başka bir hard disk te denediğimde bu ekran gidip gelme yapmadı. Bunun da sebebinin usb nin yeterli elektrik vermediği olabileceğini düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz123

Arkadaşlar bu cihaz 2 tb hdd desteker mi? western digital elements 2 tb almayı düşünüyorum. 2 tb hdd kullanan varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANEFE

YARDIM LÜTFEN:
    Inception.720p.BluRay.x264-CROSSBOW u egreatm34 cihaz oynatmadı. info ekranına baktığımda bütün özellikler sanki çalışıyor ama siyah ekran gözüküyor. x264 codecli filmleri oynatıyor diye biliyordum aynı sorunu yaşayan arkadaşımız varmı?
    Bir sorun da 500 gb lık 2,5 luk mikrobox hard diski cihaza bağladığımda ekran gidip gidip geliyor. Başka bir hard disk te denediğimde bu ekran gidip gelme yapmadı. Bunun da sebebinin usb nin yeterli elektrik vermediği olabileceğini düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Videonun profil yapısında sorun olabilir.
    Diskinizi tekrardan bir formatlayın. ( EXT3 olursa daha iyi olur )

Bu arada GG'de teşhir M34A'lar yarı fiyatına satılıyor , haberiniz olsun.
    http://urun.gittigidiyor.com/50-indirimli-Garantili-Egreat-EG-M34A_W0QQidZZ33104859

• quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANEFE

YARDIM LÜTFEN:

aynısını bende yaşadım 6.55 gb olması lazım.bende indirdim ama EGREAT M33A da oynatmadı.video bitrate kısmında boş görünüyordu.bende mkv merge ile muxing yaptım her şey düzeldi.sizde mkv merge ile start muxing yapın.(bilmiyorsan googlede arattır bir sürü yerde resimli anlatımı var.)
    HDD Yİ formatlamana gerek yok.

• Cevaplarınız için teşekkürler.
    Sizinde yazdığınız gibi, Inception.720p.BluRay 6.55 gb lık versiyonu ve video bitrate kısmı boş görünüyordu. MKV merge ile bir deneyeceğim.
    YAZMIŞ OLDUĞUM DİĞER BİR SORUN:500 gb lık 2,5 luk mikrobox hard diski cihaza bağladığımda ekran gidip gidip geliyor BU Sorunun cevabını akşam evde deneme yanılma yöntemiyle çözdüm, cihazla verilen usb kablonun 2 usb fişi 1 tanede cihaza giren ince ucu vardı.Egreatın arkadaki 2 usb sinide kullanarak cihazı bağladım sonuç mükemmel ekranın gidip gelmesi tamamen kesildi.Bu sorunu filmde yapmıyor sadece menü ekranlarında gezinirken yapıyordu ama sinir bozucuydu,
    Ekranda gidip gelme olan 2,5 luk USB hard disk kullanan arkadaşların 2 usb+1 ince uçlu(usb) kabloyu denemelerini tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum, ama anlamadığım birkaç şey var. Buna bağlayacağımız harici HD ext3 formatında olmak zorunda mı, içi film dolu harddiskimi formatlayamam bunun için. NTFS diski açmıyor mu?
    Bir de GG'da yarı fiyata buldum alayım mı? (Teşhir ürünüymüş).
  • ben de %50 indirimli teşhir ürünü olandan aldım. cihaz resmen sıfır. üstelik 1 yıl da garantili. bence kaçırılmayacak fırsat. ama kumandası çok iyi değil, gelişmiş kumanda nereden temin edilebilir acaba? veya m32 veya m33 kumandası uyuyorsa onlardan alınabilir mi? alınabilirse nereden alınabilir?
  • gittigidiyorda aldığın adamdan yani sancak bilgisayardan soracaksın yahut ebayden al m32 ve m33 kumandası uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum, ama anlamadığım birkaç şey var. Buna bağlayacağımız harici HD ext3 formatında olmak zorunda mı, içi film dolu harddiskimi formatlayamam bunun için. NTFS diski açmıyor mu?

hayır ama ext3 olursa yüksek bitrateli 1080plerde takılma yaşamazsın

al teşhirinden ne olacak nmtnin içinde bir kart var o kadar çok ezik büzük kumandası silik vs. değilse alabilirsin telefon aç sancaka sor geri gönderirim ona göre de ondan sonra da al gittigidiyorda satan distribütörün kendisi zaten sancak bilgisayar
  • Arkadaşlar ben böle karışık media player görmedim çok özellikleri var gerçekten ben anlıyamadım ve kullanmıyorumda pazartesi almış olduğum cihazımı satıp wd tv live alıcam bakalım buyrun buda ilan linkim bakmak istiyen olursa ;http://forum.donanimhaber.com/m_45063450/tm.htm
  • bu aletin firmware update'i nerede acaba? şu haliyle mkvmerge 4.1 ve üstü ile hazırlanmış mkv'leri oynatamıyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum, ama anlamadığım birkaç şey var. Buna bağlayacağımız harici HD ext3 formatında olmak zorunda mı, içi film dolu harddiskimi formatlayamam bunun için. NTFS diski açmıyor mu?

al teşhirinden ne olacak nmtnin içinde bir kart var o kadar çok ezik büzük kumandası silik vs. değilse alabilirsin telefon aç sancaka sor geri gönderirim ona göre de ondan sonra da al gittigidiyorda satan distribütörün kendisi zaten sancak bilgisayar

Teşekkür ederim, aldım cihaz temiz görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: comoergosum

ben de %50 indirimli teşhir ürünü olandan aldım. cihaz resmen sıfır. üstelik 1 yıl da garantili. bence kaçırılmayacak fırsat. ama kumandası çok iyi değil, gelişmiş kumanda nereden temin edilebilir acaba? veya m32 veya m33 kumandası uyuyorsa onlardan alınabilir mi? alınabilirse nereden alınabilir?

Hayırlı olsun Hakan Açılışta popcorn hour yazıyor, popcorn yazılımı yüklenmiş herhalde. Benim cihaz birkaç alt yazıyı görmedi, bakmadım gerçi formatına, belki metin belgesiyle düzenlenmiş olabilir. Onun dışında harika bir cihaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevor James

bu aletin firmware update'i nerede acaba? şu haliyle mkvmerge 4.1 ve üstü ile hazırlanmış mkv'leri oynatamıyor da.

kardeş şu anda 8635 chiplilerin hiçbirisi oynatamıyor

TFdaki m34 topiğini takip edip a-110 firmwarei yükleyebilirsin header compressionlu a-110 firmwarei çıktığında yükleyebilmek için

distribütörü bile modlu a-110 firmwarei yüklenmiş satıyor bir önceki mesajdan anlayacağın üzere

egreat syabasla kavgalı olduğundan artık 8635lere firmware alamıyor öyle olunca a-110 firmwareini modlamışlar

siz gene şanslısınız m33 ve m32 sahiplerinin böyle modlu bir firmware şansı da yok
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim, aldım cihaz temiz görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: comoergosum

ben de %50 indirimli teşhir ürünü olandan aldım. cihaz resmen sıfır. üstelik 1 yıl da garantili. bence kaçırılmayacak fırsat. ama kumandası çok iyi değil, gelişmiş kumanda nereden temin edilebilir acaba? veya m32 veya m33 kumandası uyuyorsa onlardan alınabilir mi? alınabilirse nereden alınabilir?

Hayırlı olsun Hakan Açılışta popcorn hour yazıyor, popcorn yazılımı yüklenmiş herhalde. Benim cihaz birkaç alt yazıyı görmedi, bakmadım gerçi formatına, belki metin belgesiyle düzenlenmiş olabilir. Onun dışında harika bir cihaz...

muhtemelen altyazın bozuktur veya filmle aynı isimde değildir altyazı sitelerinden yeni senin ripe uygun altyazı indiriver çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Aralık 2010; 15:30:22 >

• benimkinde popcorn yazılımı yüklü gelmedi. son official M34 yazılımı yüklü geldi. oynatamadığı hiçbirşey de olmadı ama. popcornun son güncellemesini yüklemek yine de gerekli mi yoksa bu haliyle kalsa ilerde bir sıkıntı falan mı olur?
  • header compressionlu a-110 firmwarei çıkınca da güncelleyebilirsin ancak o zamana kadar modlu olanı indir dursun bir köşede direkt a-110 firmwarei yükleyemiyorsun

önce modlular sonra alet kendini a-110 sanınca en son firmwarei yüklüyorsun

o zaman yüklerim dersen belki o zamana r_a_p_i_d linkleri ölür filan neme lazım
  • gelişmiş kumandayı istedim sağolsunlar hemen gönderdiler 20 tl' ye. M34a'yıda teşhir ürünü olarak gittigidiyordan extra indirimli 142,5' a almıştım. resmen sıfır gibi, çiziksiz, kabloları dahi açılmamış garantili ürün için bence çok uygun fiyata aldık ama hemen tükenmiş. acaba devamı gelir mi? almak isteyen arkadaşlar yetişemedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comoergosum -- 11 Aralık 2010; 11:39:26 >
  • Bugün Electroworld'de 199 TL'den aldım. Teşhirleri 150 Tl'den giderken pek güvenememiştim.
    Şimdi eve gidip deneyeceğim, umarım ses sitemi ile ilgili sıkıntı yaratmaz
  • quote:

header compressionlu a-110 firmwarei çıkınca da güncelleyebilirsin ancak o zamana kadar modlu olanı indir dursun bir köşede direkt a-110 firmwarei yükleyemiyorsun

önce modlular sonra alet kendini a-110 sanınca en son firmwarei yüklüyorsun

o zaman yüklerim dersen belki o zamana r_a_p_i_d linkleri ölür filan neme lazım

sadays , rapid linkleri ölürse yenisini upload ederiz
    Bende zaten A-110'un header comp.'lu versiyonunu bekliyorum , ona göre yeni bir upload yaparım.
    üçü bir yerde

• merhaba arkadaşlar

uzun zamandır konuyu takip eidyorum

Egreat M34A diye konu açılmış ama birsürü ıvırzıvır cevap yazılmış yok aldım alcam almayı planlıyorum gibi

ama yinede güzel bir konuya değinilmiş

şu modlu A-110 firmware i tam olarak nasıl kuracağımızı sırasıyla hangi güncellemeleri yüklememiz gerektiğini detaylı ve program linkleriyle anlatabilecek bir arkadaş var ise

paylaşmanızı rica ediyorum birde bize artıları ve eksilerini kısaca anlatabilirseniz sevinirim

malum egreat kullanıcıları olarak hepimizde aynı sorun var oda üreticisinin güncelleme üretmemesi

birde şunu sormak istiyorum NMT uygulamaları yüklü olan egreat M34A da modlu A-110 firmware i ni yüklersek tekrar harddiskimizi formatlamamız gerekiyormu ?

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.