Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün electroya iade ettim iomegayı, bi sorun çıkarmadılar, denedik beraber dondu kaldı zaten cihaz 11 GB lık 2012 mkv sinde. popcorn hour a200 421 TL idi. çok pahalı geldi. 216 TL ye egreat aldım. yani kafa kafaya geldi iomega ile. bi de 500gb 2.5 inç hdd aldım. tüm filmleri akıcı seyrettim evde. ağ olmadığı için şu an o fonksiyonlarını kullanamıyorum ama iptv filan da destekliyo sanırım cihaz. forumda amma çok problemlerden bahsetmişsiniz ama bence güzel bi cihaz. oynatmadığı yada desteklemediği codecler filan mı var?

Flash videolarını (.flv) ve receiver'ın kaydettiği .ts dosyalarını oynatmıyor. .ts desteği var deniyor ama ben bir türlü oynatamadım. Pc de bu dosyalar çok rahat bir şekilde MPC tarafından açılıyor.

ts desteği tabi ki var.
    ancak sizin receiverinizin kaydettiği TS lerin profil yapısı büyük ihtimalle standart dışıdır.
    Genelde NEXT tarzı receiver'ler kasıtlı olarak standart dışı TS formatında kayıt yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

Şöyle bir sorunum var egreat te : diyelim ki bi klasörde klipler veya mp3 ler var. birisini açıyorum çalıyor , ancak 2 ye otomatik olarak geçmiyor. Kendim elle geçiriyorum. Ayarlarına girdim baktım tekrar seçeneği var genel ayarlarda ama o da tek dosyayı defalarca oynatmak için. başka bi ayar göremedim. nasıl bi ayar yapıcaz sıra ile tüm klasör içeriğini otomatik olarak oynatması için?

Dosyayı açmak için ok tuşu yerine play tuşuna basarsan sırayla klasördeki tüm dosyaları açar.

teşekkürler, hiç aklıma gelmemişti bu, eve gidince deneyeceğim hemen...

• Orijinalden alıntı: popcornhour

Bugün electroya iade ettim iomegayı, bi sorun çıkarmadılar, denedik beraber dondu kaldı zaten cihaz 11 GB lık 2012 mkv sinde. popcorn hour a200 421 TL idi. çok pahalı geldi. 216 TL ye egreat aldım. yani kafa kafaya geldi iomega ile. bi de 500gb 2.5 inç hdd aldım. tüm filmleri akıcı seyrettim evde. ağ olmadığı için şu an o fonksiyonlarını kullanamıyorum ama iptv filan da destekliyo sanırım cihaz. forumda amma çok problemlerden bahsetmişsiniz ama bence güzel bi cihaz. oynatmadığı yada desteklemediği codecler filan mı var?

Flash videolarını (.flv) ve receiver'ın kaydettiği .ts dosyalarını oynatmıyor. .ts desteği var deniyor ama ben bir türlü oynatamadım. Pc de bu dosyalar çok rahat bir şekilde MPC tarafından açılıyor.

ts desteği tabi ki var.
    ancak sizin receiverinizin kaydettiği TS lerin profil yapısı büyük ihtimalle standart dışıdır.
    Genelde NEXT tarzı receiver'ler kasıtlı olarak standart dışı TS formatında kayıt yaparlar.

Doğrudur. Benimde receiver next zaten.

• quote:

quote:

quote:

Şöyle bir sorunum var egreat te : diyelim ki bi klasörde klipler veya mp3 ler var. birisini açıyorum çalıyor , ancak 2 ye otomatik olarak geçmiyor. Kendim elle geçiriyorum. Ayarlarına girdim baktım tekrar seçeneği var genel ayarlarda ama o da tek dosyayı defalarca oynatmak için. başka bi ayar göremedim. nasıl bi ayar yapıcaz sıra ile tüm klasör içeriğini otomatik olarak oynatması için?

Dosyayı açmak için ok tuşu yerine play tuşuna basarsan sırayla klasördeki tüm dosyaları açar.

teşekkürler, hiç aklıma gelmemişti bu, eve gidince deneyeceğim hemen...

Evet gerçekten de öyle imiş, küçük bi ayrıntı ama ben atlamışım. Eğer klasördeki içeriğin tümünü ard arda oynatmak isterseniz dosyayı açarlen ok yerine play tuşuna basmak gerekiyomuş. benim gibi yeni alanlara duyrulur. Bu arada Wd live ile karşılaştırıldığında bunun daha iyi bir media player olduğunu düşünüyordum yapılan yorumlara göre ama Wd kullananlar da aksini söylüyor. Egreat eski çipset kullanıyor diye. İleriye doğru problem olacak 1080p çözerken sorun oluyo diye..Bu ürünü kaç sene sorunsuz kullanabiliriz acaba?

• kardeş senelerce kullanırsın merak etme mkv olduktan ve hdd'in ext3 formatlı olduktan sonra sorun çıkarmaz
  • @sadays piyasada bir video dolaşıyor sende mutlaka bilirsin çünkü diğer forumdanda takip ediyorum seni.o video bu samsung un oceans adı videosu 40 bitrate hızına sahip.şimdi usb disk ile takılmalar yapıyor oynatamıyor.ben şimdi diski ext3 olarak formatlarsam oynatırmı sorunsuz ?
  • vallahi rivayet çok ben ext3 dahili hdden oynatamadım

hem de çok tavsiye edilen tüm nmt servislerini durdur dediğim halde

ama oynatıyorum diyenler de var m34 üzerinde

ext3 bir sata disk bul nmt uygulamalarını kur sonra internet servislerini durdur dene bakalım sende oynayacak mı görelim
  • arkadaşlar usb disklerinizi ntfs formatlarken block size ı minimum 16MB yapmayı unutmayın. bu performansınızı ciddi anlamda arttıracaktır. selamlar.
  • Son zamanlarda indirdiğim HD1080 mkv filmlerden bir çoğunu cihazla oynatamadım.Bunun kaynağınında bu mkvmerge programındaki yeni versiyonlarınaki header compression olayından dolayı olduğunu gördüm ve eski sürümleriyle mkvmerge programının tekrar muxing yaparak hepsini egreat da izleyebildim.Tamam tekrar muxing yapmak bilgisayarda çok uzun sürmüyor ama hiç pratik bir olay değil harddiski sök bilgisayara bağla tekrar muxing yap , seyret ki sırf ben bunlarla uğraşmamak adına bu cihazı aldım sonuçta bilgisayar ortamında format değiştirdikten sonra her filmi her cihazda seyredebilirim.Harddiski sökmeden bilgisayarla ağ üzerinden muxing yapmayı denedim o da saatler sürüyor. görüyorumki bir çok cihaz bununla ilgili firmware güncellemesi yapmış hatta egreat bile S1 S2 cihazları için bu güncellemeyi yapmış POPCORN WDLIVE acaba forumda adı geçen modlanmış firmware bu desteği sunuyormu??yani eski yazılıma dönmemesine rağmen eğer bu header compression olayını destekliyorsa yükleyeceğim yada başka pratik bir yöntem varmı bunun için NMT uygulaması gibi direk cihazda muxing yapabileceğim.

Açıkçası çok can sıkıcı bir durum bu yeni filmlerin bir çoğunda var ve hepsiyle muxing yapma olayı çok can sıkıcı yardımcı olursanız sevinirim..

• Arkadaşlar herkese merhabalar,

Ben de bu oynatıcıyı yeni aldım. Sata ya da e-sata bağlantısı yapmak istiyorum. Bende 3 tane harici hard disk var ama hepsi usb çıkışlı. Piyasadaki sata hariciler ise oldukça pahalı. Bu alete sata çıkışlı bir dahili hard disk bağlayabiliyor muyum? Kusura bakmayın çok bilgi sahibi değilim. Yol göstereceklere şimdiden teşekkürler.

Mesela bu ürün olur mu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-500gb-7200rpm-32mb-sabit-disk-wd5000aads/ProductDetails.aspx?productId=bd84358&categoryId=100221

• quote:

Orijinalden alıntı: HAYALETGEMİ

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Ben de bu oynatıcıyı yeni aldım. Sata ya da e-sata bağlantısı yapmak istiyorum. Bende 3 tane harici hard disk var ama hepsi usb çıkışlı. Piyasadaki sata hariciler ise oldukça pahalı. Bu alete sata çıkışlı bir dahili hard disk bağlayabiliyor muyum? Kusura bakmayın çok bilgi sahibi değilim. Yol göstereceklere şimdiden teşekkürler.

Mesela bu ürün olur mu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-500gb-7200rpm-32mb-sabit-disk-wd5000aads/ProductDetails.aspx?productId=bd84358&categoryId=100221

Sanırım forum pek aktif değil artık.

• quote:

quote:

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Mesela bu ürün olur mu?

Sanırım forum pek aktif değil artık.

Arkadaşım aşağıda verdiğim linkte uyumlu hdd'ler listelenmiş. Genelde cihaz hdd ayırdetmiyor ama sen yinede listelenmiş olanlardan seçersen sorun yaşamazsın.
    http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists

• yanlış link veriyorsun

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatibility_A-100/A-110#Western_Digital

evet kardeşin sorduğun disk uyumlu kullanabilirsin sata kablosu ile bağlayıp ext3 formatlayıp nmt uygulamaları kullanabilirsin nmt kullanmasan bile takılan filmleri bu diske atar oynatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Ekim 2010; 13:06:12 >
  • slm,

Ext2Fsd-0.48 programı win7 ile uyumlu değil mi? yükleme sonunda uyarı verdi. programı çalıştırdığımda sadece hard diskkin boyutunu görüyorum. içine giremiyorum.

tşk.
  • bunlarda dark gibi torrent download var galiba
    benim istediğim model EG-R2A da da varmı torrent ?
    satıcı rapid den de download var demiş diğerlerinide (hotfile gibi) destekliyormu ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-media-player-egreat-media-center-sifir-kargo-ucretsiz-1/detay?

yeni modeller de cıkmıs ne zaman gelir ve fiyatlar yaklaşık ne olur ?
    usb 3,0 ve 1000 ethernet giriş
    bunların katkısı olurmu ?
    yoksa şimdikilerde yeterlimi ?

http://www.egreatworld.com/en/product-default-new.html

teşekkürler

• m33 ve m34 aynı

wd live sadece oynatım olarak daha başarılıdır ama sanırım hd seslerle problemi var wd'in hdmi girişli amfin yoksa o da dert değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

m33 ve m34 aynı

wd live sadece oynatım olarak daha başarılıdır ama sanırım hd seslerle problemi var wd'in hdmi girişli amfin yoksa o da dert değil

wd live usb disklerdeki oynatım başarısı daha iyi.
    ancak sata ve e-satalarda M34A ile gerçek performansı alabiliyorsunuz.
    Artı olarak sıcak fırsatlarda bunu gören var mı ?

• 160 tlye 12 taksit açıkçası tereddüt etmem m34 alırım ancak çoğu arkadaş sata disk ext3 format diske erişim için ext2fsd ağdan erişim v.s. dedin mi tırsıyor tak kullan diyorsa WD

nmt de olsun torrent v.s. indiririm kurcalamayı severim derse bu teşhir m34ler kaçmaz
  • 160 tlye 12 taksit açıkçası tereddüt etmem m34 alırım ancak çoğu arkadaş sata disk ext3 format diske erişim için ext2fsd ağdan erişim v.s. dedin mi tırsıyor tak kullan diyorsa WD

nmt de olsun torrent v.s. indiririm kurcalamayı severim derse bu teşhir m34ler kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

m33 ve m34 aynı

wd live usb disklerdeki oynatım başarısı daha iyi.
    ancak sata ve e-satalarda M34A ile gerçek performansı alabiliyorsunuz.
    Artı olarak sıcak fırsatlarda bunu gören var mı ? http://ad.donanimhaber.com/qr.aspx?b=924

Ben EW'den 199 TL'ye ucuza aldım derken daha ucuzuda çıktı. Gerçi teşhir ürünüymüş ama olsun. Ezilecek çizilecek bir malzemeden yapılmadığı için sorun olmaz bence. İhtiyacı olan kaçırmasın derim.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.