Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen bu elektroworld'den aleti aldım. Açtım,kurdum,external hdd'yi bağladım. Gayet güzel çatır çatır filmleri çalıştırıyor.Ethernet kablosu bağlayıp bilgisayara tanıttım. Hatta standby mode'una geçmesi için ipod touch'dan nmtremote applicationını falan indirdim. Buraya kadar herşey güzel. Ancak artık torrent işine gireceğim,zaten makineyi alma sebeplerimden biri de o.CMS'yi kurabilmem için nmt applicationları kurmam gerekiyormuş ancak lanet olası applicationlar usd bellek ya da ext. hdd ile kurulmuyor.İlla sata disk olacakmış. Ancak benim evdeki bütün bilgisayarlar laptop veya netbook. Şimdi sata hdd alsam ide to usb kablosu ile laptop sata hdd'yi görür mü?Çalışıyorsa laptopta hdd'yi formatlayıp içine applications dosyasını koymam bu sorunu çözer değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

Arkadaşlar geçen bu elektroworld'den aleti aldım. Açtım,kurdum,external hdd'yi bağladım. Gayet güzel çatır çatır filmleri çalıştırıyor.Ethernet kablosu bağlayıp bilgisayara tanıttım. Hatta standby mode'una geçmesi için ipod touch'dan nmtremote applicationını falan indirdim. Buraya kadar herşey güzel. Ancak artık torrent işine gireceğim,zaten makineyi alma sebeplerimden biri de o.CMS'yi kurabilmem için nmt applicationları kurmam gerekiyormuş ancak lanet olası applicationlar usd bellek ya da ext. hdd ile kurulmuyor.İlla sata disk olacakmış. Ancak benim evdeki bütün bilgisayarlar laptop veya netbook. Şimdi sata hdd alsam ide to usb kablosu ile laptop sata hdd'yi görür mü?Çalışıyorsa laptopta hdd'yi formatlayıp içine applications dosyasını koymam bu sorunu çözer değil mi?

Arkadaşım öncelikle güle güle kullan. Şimdi sata hdd aldığın zaman onu sata to sata kablosuyla cihaza bağlayacaksın yani ide to usb kablosuna ihtiyacın yok. Hayır ben yeni alacağım hdd'e dosyaları laptoptan atmak istiyorum diyorsan o zaman sana sata disk kutusu yada sata to usb kablosu lazım olacak. Ama benim önerim hdd ile beraber e-sata çıkışlı bir hdd kutusu alman. Böylece diski istediğin zaman laptop'a istediğin zaman da m34a ya bağlayabilirsin. Sonrasında aldığın diske nmt uygulamalarını kurmak istiyorsan diski laptopta değil cihaza bağlayıp formatlayacaksın. Yalnız unutma cihaz diskini fat yada ntfs olarak değil ext3 olarak formatlayacak. Formatladığın diskinin laptopunda görünebilmesi içinde ext2fsd'yi kurman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

40 Mpbs'lik film mi var ? Samsung'un 40 Mpbs'lik videosunu m34 ile sorunsuzca oynatabiliyorum.
    sigma 8635 serisi daha uzun zaman devam eder , nasıl olsa 1080P'leri takılmadan oynatabiliyor.
    Öyle extrem 1080P'lerin bir çoğunu da oynatabiliyor.

arkadaşım sözüne güvenerek aldım egreat m34a. değil samsung un 40 mbps lik filmi filmlerde 20 mbps nin üzerine çıktığı zaman takılıyor filmler. 20 gb lık avatar ı izleyemedim. prince of persia filmini izleyemedim. robin hood un sadece 1 sahnesinde bit rate 20 lerin üzerine çıkıordu onuda izleyemedim. marka fanatikliği yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. sigma 8635 çipset artık ömrünü tamamlamış. ürünü iade edip popcorn a-200 almayı düşünüyorum. yeni alacak arkadaşlar kesinlikle egreat m34a veya sigma 8635 çipsetli bir ürün almayın....

Evimde hem icybox hemde m34a var. İkiside sigma 8635 çipsetli. İkisindede yüksek bitrateli filmlerde oynatma problemi olmadı. Sendeki takılma sorunu diski usbden bağlıyor olmanla ilgili olabilir. Ben sata olarak bağlıyorum ve hiç takılma sorunu yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

quote:

40 Mpbs'lik film mi var ? Samsung'un 40 Mpbs'lik videosunu m34 ile sorunsuzca oynatabiliyorum.
    sigma 8635 serisi daha uzun zaman devam eder , nasıl olsa 1080P'leri takılmadan oynatabiliyor.

arkadaşım sözüne güvenerek aldım egreat m34a. değil samsung un 40 mbps lik filmi filmlerde 20 mbps nin üzerine çıktığı zaman takılıyor filmler. 20 gb lık avatar ı izleyemedim. prince of persia filmini izleyemedim. robin hood un sadece 1 sahnesinde bit rate 20 lerin üzerine çıkıordu onuda izleyemedim. marka fanatikliği yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. sigma 8635 çipset artık ömrünü tamamlamış. ürünü iade edip popcorn a-200 almayı düşünüyorum. yeni alacak arkadaşlar kesinlikle egreat m34a veya sigma 8635 çipsetli bir ürün almayın....

Evimde hem icybox hemde m34a var. İkiside sigma 8635 çipsetli. İkisindede yüksek bitrateli filmlerde oynatma problemi olmadı. Sendeki takılma sorunu diski usbden bağlıyor olmanla ilgili olabilir. Ben sata olarak bağlıyorum ve hiç takılma sorunu yaşamıyorum.

Samsung'un bahsettiğiniz dosyası oceanic life değilmi? 1:34'üncü saniyede bitrate 75 mbps'i gösterirken bile takılma olmadı icyboxta ama m34a burada takılma değilde atlama yapıyor. Yani bence sorun cihazlarda değil oynattığınız dosyanın kendisinde olabilir. Bu arada cihazın görüntü setup ayarı dosyanın kendisiyle yani 1080p 29.97 Hz le aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsy -- 19 Eylül 2010; 21:06:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung'un bahsettiğiniz dosyası oceanic life değilmi? 1:34'üncü saniyede bitrate 75 mbps'i gösterirken bile takılma olmadı icyboxta ama m34a burada takılma değilde atlama yapıyor. Yani bence sorun cihazlarda değil oynattığınız dosyanın kendisinde olabilir. Bu arada cihazın görüntü setup ayarı dosyanın kendisiyle yani 1080p 29.97 Hz le aynı.

valla arkadaşım sata da bağladım takılmalar var. çok hareketli sahnelerde cihazın önündeki sata ışığı deli gibi yanıp sönmeye başlıyor. takılmalar oluşuyor. cihaza hiç firmware güncellemesi yapmadım onunla alakalı olabilir mi acaba???

• EGREAT M34A'yı 100hz lcd tvsinde kullanan ve 100hz görüntü performansı alanınız var mı arkadaşlar?
  • Ben cihazı alır almaz ocen76'nın paylaştığı 2 firmware güncellemesini yükledim. Bu yüzden orijinal yazılımla samsungun videosunu test edemedim.
  • quote:

Ben cihazı alır almaz ocen76'nın paylaştığı 2 firmware güncellemesini yükledim. Bu yüzden orijinal yazılımla samsungun videosunu test edemedim.

0 firmware ler ile ilgili çok sıkıntı yaşayan insanlar var. yükledikten sonra geriye dönüş olmuyormuş. egreat ın sitesinde herhangi bir destek te yok gördüğüm kadarıyla....
  • quote:

:) sanırım bugün forumda bu başlığa sadece ben bakıyorum ki kendim sorup kendim cevaplıyorum. Ancak cevabını bilmediğim bir soru var.
    Şimdi ocen76 arkadaşın paylaştığı firmware'leri yükledim. Anlaşıldığı kadarıyla bu yazılımdan egreat'in eski yazılımına dönüşte yok.
    Peki merak ettiğim acaba egreat m34a için ileride yeni bir yazılım çıkardığında onu yükleyebilecekmiyiz? Yani ocen76'nın paylaştığı yazılımları
    cihaza yükleyince cihazın yazılımı phc oldu. Peki phc egreat'in yazılımını kabul edecekmi? yoksa bundan sonra m34a'ya sadece phc yazılımı mı
    yükleyebileceğiz?

sadece modlu popcornhour yazılımı yükleyebileceksiniz yeni firmware MeTePe'nin dediğine göre epromu programlıyormuş ne recovery ne de yeni egreat firmwarei mümkün değil

modlayan arkadaş bir zahmet bir de recovery yapsaymış sanki herkez sorunsuz yükleyecekmiş gibi gazlamış firmwarei internete

• quote:

Ben cihazı alır almaz ocen76'nın paylaştığı 2 firmware güncellemesini yükledim. Bu yüzden orijinal yazılımla samsungun videosunu test edemedim.

bunun modlu m34 ya da modsuz m34 firmwarei ile alakası yok

nmt yazılımı kurmuş her sigma 8635 chipli nmtnin nmt uygulamalarını durdurduğu taktirde chipin %20 hızlandığı ve sorunsuz bir biçimde samsung demosu oynattığı şeklinde bir haber çıkmıştı

ben m32de oynatamadım

ocen76 oynatıyor diyor ama muhtemelen bu samsung demosunun da bir kaç varyasyonu var yani 40 mbps mkvler için çok güvenmeyin 8635 chiplilere 8643lere bakın
  • sadays , sanırım kullandığın diskten de olabilir.
    gerçekten de m34a samsungun videosunu oynatıyor.
    veya senin indirdiğin samsung'un demosunun linkini verirmisin ?
    olmazsa onu da bir deneyeyim.
  • quote:

quote:

kardeş bütçe sorunun yoksa zaten senin harcın 8643 chipli cihazlar biz burada bütçesi bir yere kadar olan arkadaşlara alın ya da almayın diyoruz bunun marka fantikliği ile de alakası yok 199 tlye 8635 chipli başka cihaz bul onu önerelim

ayrıca her iki filmin 1080p mkvsi bende var fıstık gibi oynuyor bilinen rip grupları ile ha bende her türlü abidik gubidik rip yapan grubun filmi var diyorsan zaten 8643lerde bile sıkıntıya düşeceğin zamanlar olacaktır

avatara gelince bu film ile alakalı olarak c-200 ve dune bile firmware yayınladı

8635 chipliler ne yapsın

netice olarak sırf nmtlere merakımdan Egreat S2 ile M32mi değiştireceğim

yoksa 8635 chipliler daha uzun yıllar iş görecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın

• quote:

sadays , sanırım kullandığın diskten de olabilir.
    gerçekten de m34a samsungun videosunu oynatıyor.
    veya senin indirdiğin samsung'un demosunun linkini verirmisin ?
    olmazsa onu da bir deneyeyim.

disk WD10EARS ve ext3 formatlı dahili olarak takılı

demo şu bithdtvden indirdim

"Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps"

10uncu saniyede ses gidiyor ve atlayarak demo bitiyor

tüm nmt uygulamaları ve web servisleri durduğu halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahvank

EGREAT M34A'yı 100hz lcd tvsinde kullanan ve 100hz görüntü performansı alanınız var mı arkadaşlar?

kardeş nmtlerin çıkış çözünürlüğü 1080p/23.976 veya 1080p/24tür

100hz'e senin tvin çevirecek o player ya da nmtnin işi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

quote:

kardeş bütçe sorunun yoksa zaten senin harcın 8643 chipli cihazlar biz burada bütçesi bir yere kadar olan arkadaşlara alın ya da almayın diyoruz bunun marka fantikliği ile de alakası yok 199 tlye 8635 chipli başka cihaz bul onu önerelim

ayrıca her iki filmin 1080p mkvsi bende var fıstık gibi oynuyor bilinen rip grupları ile ha bende her türlü abidik gubidik rip yapan grubun filmi var diyorsan zaten 8643lerde bile sıkıntıya düşeceğin zamanlar olacaktır

avatara gelince bu film ile alakalı olarak c-200 ve dune bile firmware yayınladı

8635 chipliler ne yapsın

netice olarak sırf nmtlere merakımdan Egreat S2 ile M32mi değiştireceğim

yoksa 8635 chipliler daha uzun yıllar iş görecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın

robin hood un AMIABLE 1080 p versiyonunu var. 01:09:00 -01:10:00 a kadar ses gidip atlayarak ilerliyor. prince of percia nın 1080p CHD versiyonu var bu filmin bütün hareketli sahnelerinde problem var. CAhilliğimden soruyorun yanlış anlamayın. bunlar abidik gubidik rip grupları mı? başka tavsiyeniz varsa onları indirelim.

• bende transmission ile torrent indirirken aleti stanby'a alsam dahi bir yerde kilitleniyor makina ve torrent'i sil baştan verify edicem diye saatler geçiyor. e-sata çıkışlı 1.5tb smartmedia disk kullanıyorum acaba bunun ile mi alakalı?Çok sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog
    Arkadaşlar genel olarak konuyu okudum ama bir sorum var.
    Bilgisayardan dvd-rom paylaştırdığınız zaman, m34a ile bu dvd-rom daki dvd filmler menuleri ile izlenebiliyor mu?
    Bölge kodu gibi bir kısıtlama var mı? Var ise anydvd vs gibi dvd bölge kodunu kaldıran programlar işe yarıyor mu?

Bilgisi, deneyimi olan yada deneyip yardımcı olabilicek birisi var mı?
  • Cihazın gösterge ledlerinin renkleri hoşuma gitmediği için mavi ve parlak kırmızı ledlerle değiştirdim. Hazır içini açmışken sata bağlantısının yönünüde cihazın içine doğru yapayım dedim ama elimdeki havyayla olacak gibi değil. Bir elektronikçiye götürüp yaptıracağım. Böylece sata diskide cihazın içine yerleştirebilirim. :)

• Bazı mkv filmlerin (1080p olanlar genelde) altyazıları filmin içine gömülü oluyor. Ama m34a bu yazıları görmüyor. Bu altyazıları nasıl etkin hale getiririz?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar genel olarak konuyu okudum ama bir sorum var.
    Bilgisayardan dvd-rom paylaştırdığınız zaman, m34a ile bu dvd-rom daki dvd filmler menuleri ile izlenebiliyor mu?
    Bölge kodu gibi bir kısıtlama var mı? Var ise anydvd vs gibi dvd bölge kodunu kaldıran programlar işe yarıyor mu?

Bilgisi, deneyimi olan yada deneyip yardımcı olabilicek birisi var mı?

Bölge kodu sınırı olmaması lazım.
    Bilgisayardan DVD paylaşmadım ancak usb'den bağladığım baba-1-2-3 filminin dvd'sini seyredebilmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.