Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Big Boss

quote:

Orijinalden alıntı: HuLeLeAYN

Arkadaşlar, M34A için firmanın sitesinde temin edilememektedir yazıyor.Hepsiburada da temin edilemiyor yazıyor.Hızlı alda ise sorun yok gibi duruyor.
    Açıkçası bu ürünü almayı düşünüyordum, bu ürün üretimden tamamen kalktımı? Alsam bir şekilde üretimden kalktıgı için herhangi bir problem olurmu? Yoksa 32B ve 33A'yımı tavsiye edersiniz?

Teşekkürler...

Electroworld'den satın alabilirsin.

Elektroworld bulunduğum şehirde yok, internet satışıda bulunmuyor sanıyorum. Cevabınız için teşekkürler.
  • hızlıal'da güvenilir bir satıcıdır , orayıda tercihe edebilirsin.
  • Egreat M34A için geçen verdiğim cross yazılımdan sonra üzerine kurabileceğiniz ikinci bir güncel yazılım daha çıktı

http://r a p i d s h a r e.com/files/406683843/EG-M34A.rar ( 1.yazılım )
    http://r a p i d s h a r e.com/files/414043389/EG-M34A_2.rar ( 2.yazılım )

1. Öncelikle yukarıdaki 1.yazılımı kuruyorsunuz ( EG-M34A.rar ) ve cihazı yeniden başlatıyorsunuz
    2. Daha sonra ikinci yazılımı ( EG-M34A_2.rar ) kurun ve cihazı ikinci defa yeniden başlatın.
    3. Her iki yazılım için ihtiyaç duyabileceğiniz kendi NMT uygulamaları sıkıştırılmış dosyaların içindedir.
    4. Ben kurdum ve kullanıyorum şimdilik herhangibir sorun yok.

*** Tekrardan hatırlatayım her iki yazılımda Popcorn A-110 üzerinden Egreat M34A için uyarlanmış yazılımlardır ve resmi sürüm değildir.

Her ikisinin Relase Notları: ( Alttaki 12 tane günceli )
    ------------------------------------------------------------

1. Requires NMT apps 00-17-091216-15-POP-403
    2. Fixed file copy over 4GB from FAT filesystem will hang
    3. Added show % during for firmware update download
    4. New Transmission BT client 1.75 (need new NMT app installed)
    5. Added trickmode (pause, FF, volume) for RTSP, where applicable
    6. Add special characters handling for WiFi SSID
    7. Added Shoutcast Internet radio
    8. Fixed NFS cannot read some folders when root level contain many folders
    9. Added Arabic (CP1256) external subtitle support.
    10. Fixed colorspace for SD/HD file playback
    11. Added missing Slovenian subtitle language
    12. Fixed IDX/SUB data decoding error causing garbled rendering with certain files
    13. Fixed: IDX/SUB with multiple languages

1. Requires NMT apps 00-17-091216-15-POP-403
    2. Fixed Wifi fail to connect to non-broadcast SSID
    3. Fixed Arabic Tashkeel shaping error in external text subtitle
    4. Fixed certain IDX/SUB file cannot be displayed due to incorrect language id indexing (Bug #5000274)
    5. Fixed large IDX/SUB file cannot be displayed (Bug #5000277)
    6. Full screen IDX/SUB rendering now, instead of bottom half display only in previous release
    7. Fixed screen black-out for certain Video_ts playback via SAMBA.
    8. Fixed DVD bad region error message display
    9. New music playback UI with album art/metadata ala C200
    10. Fixed issue where certain image file containing EXIF tag will cause black screen during music playback
    11. Fixed incorrect volume OSD display during ISO/IFO playback when mute->unmute.
    12. Fixed issue when browsing PlayOn server.

• sevgili ocen76 bu yazılımı nerden buluyorsun.bulduğun yerde m33a içinde yokmu bir çakma yazılım.
  • merhaba

egreattrden m32b aldım.

dosya paylaşımı açtım. nmt uygulaması yükledim. ancak z a m u n d a dan indirsemde download hızı oldukça düşük. 4 ile indiriyor.

download upload hızı 0da . yani defaultta. hata nerede.
    kabloyla bağlı bu arada.
  • Paylaşanı çok olan dosyalarda sorun yaşamassın. Ama cok az kişinin elinde olan dosyaları download etmen zordur. Torrent tan dosya indirirken Seeds ve Peers sayılarına bakacaksın. Yani Seeds dosya yüzde yüz olarak elinde dir, Peers ise senin gibi dosyayı download eden kişilerdir. Seeds sayısı yüksek, Peers sayısı az olursa yüksek hızlara çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Paylaşanı çok olan dosyalarda sorun yaşamassın. Ama cok az kişinin elinde olan dosyaları download etmen zordur. Torrent tan dosya indirirken Seeds ve Peers sayılarına bakacaksın. Yani Seeds dosya yüzde yüz olarak elinde dir, Peers ise senin gibi dosyayı download eden kişilerdir. Seeds sayısı yüksek, Peers sayısı az olursa yüksek hızlara çıkarsın.

merhaba

merhaba

cevap için teşekkürler.

lakin mesela rocky serisini indiriyorum. pcde anında seed bulup 100 kb. ile indirme yapıyorken, egreatte gece boyu açık kalıp sadece 115 mb. indirmiş.

bu işte bir iş var ama anlamadım. u
    ydunet kullanıyorum pcyi router ile kablosuz kullanıyorum.
    egreat ise modeme değilde routera kablo ile bağladım. sorun bundan dolayı olabilir mi?

öneriniz var mı?

teşekkür ederim.

• Cihazı modeme bağlamanız gerekli. Router dan olabilir.
  • Arkadaşlar ben bu nmt olayını hala anlamış değilim. nmt ağdaki videoları görmek için bir uygulama sanırsam. ama wd tv live gibi modellerde ağdaki videoları görüp oynatabiliyor. ee ne anladım o zaman nmt alacam diye kasmaktan. Egreat m34a modelini almaktansa egreat r1a modelini almak fiyat açısından daha makul geliyor. realtek çipsetli olması çok büyük dezavantaj mıdır?
  • NMT (Network Media Tank) bu tip cihazlara program yüklemek için gerekli olan uygulamadır. Sigma ciphseti daha gelişmiştir ve bu ciphset için bir cok program vardır. Ama realtek için sınırlıdır. Misal bildiğim kadarıyla rapid, netload, hotfile (premium üye) gibi sitelerden sigma ciphsetli cihazlar aracılığıyla cok kolay olarak program aracılığıyla yapabilirsiniz. Ama realtek ciphsetli cihaz olursa uğraşmak gerekiyor.
    Sadece video izlicem diyorsanız bir şey farketmez.
  • Merhaba Arkadaslar,

hizlial.com'dan pzt verdigim siparis bugun elime gecti ve bende araniza katilmis oldum. Yaninda bir de 1.5 TB 3.5" Smartdisk'te aldim. Yalniz bir sorum var bircok arkadas e-satadan bagladim vs diyor da nasil ? bunun icin gerekli kabloyu nereden bulabilirim ? Yardimlariniz icin tesekkurler.
  • E-sata bağlantı dan kastınız hangi cihaz için. Egreat m34a modelinde e-sata bağlantısı yok. Smartdisk i e-sata bağlantı diyorsanız, cihaz da e-sata bağlantısı varsa PC de de e-sata bağlantı yuvası varsa sadece e-sata kablosu (http://urun.gittigidiyor.com/e-Sata-to-e-Sata-eSata-Kablo-Mukemmel-Kalite_W0QQidZZ29467452 ) yeterli olacaktır. Ama PC de e-sata bağlantısı yoksahttp://urun.gittigidiyor.com/E-SATA-BRACKET-SATA-TO-eSATA-HARICI-HDD-BAGLANTI_W0QQidZZ29536047 bunun sayesinde PC de e-sata bağlantısı eklemiş olursunuz.

• Tamamen yanlis anlasmisiz

Egreat m34A da biliyorsunuz ki SATA giris var aldigim harici 3.5" hdd'de (external hdd) e-sata cikisi var. Fakat bunlari birbirine baglamak icin bir kablo gerekiyor sanirim onu nereden bulabilirim diyorum :D.
  • sancaka sor çünkü m34ün sata çıkışı biraz değişik piyasadan alacağın esata-sata kablolar olmaz

bir ara getirdiler ve her garanti belgesi ibraz edene ücretsiz veriyorlardı

www.popcornhour.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

Arkadaşlar ben bu nmt olayını hala anlamış değilim. nmt ağdaki videoları görmek için bir uygulama sanırsam. ama wd tv live gibi modellerde ağdaki videoları görüp oynatabiliyor. ee ne anladım o zaman nmt alacam diye kasmaktan. Egreat m34a modelini almaktansa egreat r1a modelini almak fiyat açısından daha makul geliyor. realtek çipsetli olması çok büyük dezavantaj mıdır?

değil elbette görüntü keskinliği olarak fark yok ama renk doygunluğu olarak sigma birazcık önde

ama realteklilerde tam dvd player mantığında tak oynat kolaylığı var ama işte nmt özellikleri biraz öne çıkarıyor sigmaları bir ara görüntü testi yapıp koymuştum TF'a aratıver
  • quote:

Orijinalden alıntı: gasil

Tamamen yanlis anlasmisiz

Egreat m34A da biliyorsunuz ki SATA giris var aldigim harici 3.5" hdd'de (external hdd) e-sata cikisi var. Fakat bunlari birbirine baglamak icin bir kablo gerekiyor sanirim onu nereden bulabilirim diyorum :D.

Sizin istediğiniz kablonun sata tarafı erkek , e-sata tarafı ise dişi olacak (Bunun gibihttp://cgi.ebay.com/SATA-Male-eSATA-Cable-20-Inches-/260648786042?pt=LH_DefaultDomain_0 )
    Bu tip bir kabloyu türkiyede bulmanız biraz zordur. Eğer ürün sancak bilgisayar tarafından garantiliyse onlardan ücretsiz alabilirsiniz. Onlar da da yoksa yurtdışından getirtebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: viperc

quote:

Orijinalden alıntı: gasil

Tamamen yanlis anlasmisiz

Sizin istediğiniz kablonun sata tarafı erkek , e-sata tarafı ise dişi olacak (Bunun gibihttp://cgi.ebay.com/SATA-Male-eSATA-Cable-20-Inches-/260648786042?pt=LH_DefaultDomain_0 )
    Bu tip bir kabloyu türkiyede bulmanız biraz zordur. Eğer ürün sancak bilgisayar tarafından garantiliyse onlardan ücretsiz alabilirsiniz. Onlar da da yoksa yurtdışından getirtebilirsiniz.

Kablo isini sancak bilgisayardan daha sonra halledecegim onun yerin gidip 1.5 TB WD SATA hd aldim

Yalniz simdi baska bir sorunum var aleti tvye bagladim loading diyor sonra ekran gidiyor ve gelmiyor bozuk olabilir mi ?

• tv mode +0 tuşuna bas auto yapsın çözünürlüğü muhtemelen tvnin desteklemediği bir çözünürlükte cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

tv mode +0 tuşuna bas auto yapsın çözünürlüğü muhtemelen tvnin desteklemediği bir çözünürlükte cihaz

O kisimda sorun yok tv mode+0 la ilgili ama dediginiz gibi cozunurlukle alakali birseymis. Sancak bilgisayarla konustum sagolsunlar cok yardimci oldular. Ev de ki tuplu tv ye bagliyordum o yuzden olmuyormus. Ofisteki LCD'ye bagladim hdmi dan sorun kalmadi. Sorunu ise soyle cozmek gerekiyor belki benim gibi bu sorunu yasayanlar olursa diye yaziyim.

HDMI'dan baglanti yapin alet acilsin menuden kurulum>video & sound 'a girin oradaki video secenegi fabrika ayari olarakk 720p 60hz geliyormus onu en ustteki "OTOMATIK" ile degistirin kaydedin kapatip acin sorun cozuldu

• Merhaba arkdaşlar...

Bi arkadaşımdan bugün Egreat EG-R1B cihazından alıyorum, uzunca bir süre cihaz bende kalacak.
    Bu ürün ile youtube da takılabilir miyim?
    Distribütör sayfasında download ve youtube yazıları var ancak menüsüne bakında bahsettiklerim hakkında hiçbir bilgi çıkmıyor!
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.