Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocen76

Egreat M34A için geçen verdiğim cross yazılımdan sonra üzerine kurabileceğiniz ikinci bir güncel yazılım daha çıktı

http://r a p i d s h a r e.com/files/406683843/EG-M34A.rar ( 1.yazılım )
    http://r a p i d s h a r e.com/files/414043389/EG-M34A_2.rar ( 2.yazılım )

merhabalar, salı günü cihazı ew den alarak bende aranıza katıldım. forumdaki tüm sayfaları okudum. yavaş yavaş cihazını keşfederek tüm fonksiyonlarını kullanmayı istiyorum. ilk düşüncem mevcut yazılımını güncellemek istiyorum. yukarıdaki linkteki yazılımlar en güncel olanlarmıdır. bunların dışında yüklemem güncellemem gereken yazılım var mı?

tşk.

• Arkadaşlar selam..

Söz konusu cihaz elimde bulunuyor ancak dediğin gibi web servislerine ulaşamıyorum.

Biliyorum burası M34 forumu, bu nedenle eğer yanlış bölümdeysem lütfen yönlendirin beni...
    Neyi eksik yapıyorum? Yeni bir firmware mi atmam gerek?
    Yada bana yardımcı olabilecek herhangi bir sayfa?

Teşekkürler..

quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Merhaba arkdaşlar...

Bi arkadaşımdan bugün Egreat EG-R1B cihazından alıyorum, uzunca bir süre cihaz bende kalacak.
    Bu ürün ile youtube da takılabilir miyim?
    Distribütör sayfasında download ve youtube yazıları var ancak menüsüne bakınca bahsettiklerim hakkında hiçbir bilgi çıkmıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZFAR

quote:

Egreat M34A için geçen verdiğim cross yazılımdan sonra üzerine kurabileceğiniz ikinci bir güncel yazılım daha çıktı

merhabalar, salı günü cihazı ew den alarak bende aranıza katıldım. forumdaki tüm sayfaları okudum. yavaş yavaş cihazını keşfederek tüm fonksiyonlarını kullanmayı istiyorum. ilk düşüncem mevcut yazılımını güncellemek istiyorum. yukarıdaki linkteki yazılımlar en güncel olanlarmıdır. bunların dışında yüklemem güncellemem gereken yazılım var mı?

tşk.

Aslında hiç bir yazılım yüklemene gerek yok.
    Yukarıda verdiğim linkler modlanmış 2010 yazılımlarıdır.
    Kurup kurmamak kişinin tercihidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZFAR

quote:

tşk.

Ben de yeni aldim ve dun bu yazilimlari yukledim sorunsuz calisiyor su anda. O yuzden gonul rahatligi icinde yukleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

Merhaba arkdaşlar...

Bi arkadaşımdan bugün Egreat EG-R1B cihazından alıyorum, uzunca bir süre cihaz bende kalacak.
    Bu ürün ile youtube da takılabilir miyim?
    Distribütör sayfasında download ve youtube yazıları var ancak menüsüne bakında bahsettiklerim hakkında hiçbir bilgi çıkmıyor!

R1B cihazı , NMT değil.
    Egreat'in Realtek işlemcili cihazlarından biri
    O cihazla bu cihaz hem donanımsal olarak hemde yazılımsal olarak farklı cihazlar.
  • ebay'den EGreat EG-R4A aldım, 1 hafta dolmadan bugün elime ulaştı. internete bağlayabildim fakat samba vasıtasıyla bilgisayar ile bağlantı kurmayı beceremedim. 225 liraya mal oldu. merak edenler için:

• marxx o cihaz yurtdışından M34A'dan daha ucuz olmasına rağmen ülkemizde satılan 2 yıl garantili M34A'lardan daha pahalıya almışsın :)
    ayrıca bu başlık Egreat R serileri için değil
  • media marktta bulabilirmiyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT46

media marktta bulabilirmiyim acaba?

Sadece ElectroWorld'lerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

marxx o cihaz yurtdışından M34A'dan daha ucuz olmasına rağmen ülkemizde satılan 2 yıl garantili M34A'lardan daha pahalıya almışsın :)
    ayrıca bu başlık Egreat R serileri için değil

r serileri için başlık olmadığı için buraya yazmak istedim. cihazı hiç araştırmadan aldım. sanırım özellikleri m34A gibi NMT cihazlarından daha düşük. biraz araştırdım ebay'da çinli m34a satıcısı yok. sanırım o yüzden pahalı. ben hongkonglu bir satıcıdan almıştım. m34a yı r4a'dan ayıran en önemli fonksiyonu nedir acaba ? ve r4a türkiyede kaça satılıyor ya da satılacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 1 Eylül 2010; 12:37:26 >
  • o kadar çok model var ki realtekli r4a yı getireceğini sanmam distribütörün sigmaların renk doygunluğu realteklilere göre daha önde sadece nmt değil görüntü kalitesi olarak ta sigma chipliler önde

almışsın artık kafanı bulandırma tüm realtekli modellerin yazılımı aynıdır r1 başlığını filan okuyup uygulayabilirsin orada anlatılanları
  • Arkadaşlar,
    bu cihaz aşağıdaki özelliklerdeki ses formatını destekliyor mu?
    Bende WD HD Player var ve desteklemiyor.
    Eğer bu cihaz destekliyorsa, elimdeki cihazı satıp, bunu alacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

Ses
    ID :1
    Biçim :WMA3
    Biçim profili :M0
    Kodek ID :162
    Kodek ID/Bilgi :Windows Media Audio 3
    Kodek'in tanımı :Windows Media Audio 10 Professional - 192 kbps, 48 kHz, 2 channel 16 bit (A/V) 1-pass CBR
    Süre :36dk 33s
    Bit oranı kipi :Sabit
    Bit oranı :192 Kbps
    Kanal(lar) :2 kanal
    Örnekleme oranı :48,0 KHz
    Çözünürlük :16 bit
    Dil :en-us
    NumberOfFrames :12858

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazekici -- 6 Eylül 2010; 1:59:26 >

• electroworld de kampanyada 199 tl m34a ....ben sadece film izlemek icin almak istiyorum torrent ikinci planda ,wdtv live da 199 tl ...forumlarda karıstım kaldım, hangisini alayım..en onemlisi filmleri takılmadan seyredecegim bir cihaz .ustalardan oneri bekliyorum
  • Arkadaşlar genel olarak konuyu okudum ama bir sorum var.
    Bilgisayardan dvd-rom paylaştırdığınız zaman, m34a ile bu dvd-rom daki dvd filmler menuleri ile izlenebiliyor mu?
    Bölge kodu gibi bir kısıtlama var mı? Var ise anydvd vs gibi dvd bölge kodunu kaldıran programlar işe yarıyor mu?
  • Yaklaşık 1 senedir Icybox marka nmt cihazım var ve son derece memnunum. İçinde 2 tb samsung hdd var. Bu güne kadar oynatamadığı video dosyası olmadı (flv hariç tabii. zaten flash oynatabilen cihaz henüz piyasada yok sanırım). Son zamanlarda ikinci bir nmt cihazına ihtiyacım vardı, tesadüfen ew'de 199 TL'ye satıldığını görünce hiç kaçırmadan bir m34a aldım. (gerçi 1 tb hdd li iomega diye bir media player da vardı ama o nmt değil diye tercihimi egreat ten yana kullandım). Gelelim yorum kısmına...

1 - Nmt uygulamalarını kurmak için hdd'i mutlaka e-sata olarak bağlamalısınız ki buda bağlantı kablosundan dolayı kötü bir görünüme sebep olduğundan salon kullanımı için bence uygun değil. Sata olarak bağladığınızda ise hdd de kutusuz olduğundan çok daha çirkin bir görünüm oluşacak... Cihazın içinde 2.5" hdd yerleştirilebilecek kadar boşluk var. Aslında sata bağlantısının yönünü cihazın içine doğru yapsalarmış bence daha kullanışlı ve şık olurmuş. Ben sata bağlantısını bir elektronikçide söktürüp cihazın içine doğru çevirtmeyi düşünüyorum. Böylece 2.5" hdd cihazın içine takılabilir.

2 - Hemen hemen tüm nmt cihazlarında sorunsuz kullanılan tplink wireless adaptor bu cihazda da sorunsuz çalışıyor. Adaptörü takıyorsunuz ve 1-2 ufak ayardan sonra net'e bağlanabiliyorsunuz.

3 - Kumandasında tuşlar eksik. Tam kontrol istiyorsanız gelişmiş kumandayı satın almanız gerekiyor. Örneğin kutudan çıkan kumandayla cihazı standby konumuna alamıyorsunuz...

Aslında almayı düşündüğüm cihaz m33a idi ama m34a'yı bu fiyata bulunca kaçırmayım dedim. Bence bir nmt cihazı için oldukça iyi bir fiyat. Almayı düşünüyorsanız ayın 19'unda kampanya bitiyor acele edin.

• Orijinalden alıntı: ocen76

1. Öncelikle yukarıdaki 1.yazılımı kuruyorsunuz ( EG-M34A.rar ) ve cihazı yeniden başlatıyorsunuz
    2. Daha sonra ikinci yazılımı ( EG-M34A_2.rar ) kurun ve cihazı ikinci defa yeniden başlatın.
    3. Her iki yazılım için ihtiyaç duyabileceğiniz kendi NMT uygulamaları sıkıştırılmış dosyaların içindedir.
    4. Ben kurdum ve kullanıyorum şimdilik herhangibir sorun yok.

*** Tekrardan hatırlatayım her iki yazılımda Popcorn A-110 üzerinden Egreat M34A için uyarlanmış yazılımlardır ve resmi sürüm değildir.

Dostum bu yazılımları geri almak mümkünmü? Çünkü dediğin gibi önce 1. sonra 2. yazılımı yükledim ve cihaz berbat oldu. Öncede 45-50 sn.de açılan cihaz artık 5.5 dk da açılıyor ayrıca kablosuz ağa artık bağlanamıyor. Egreat'in orijinal yazılımına nasıl geri dönülür? anlatırsan sevinirim

• Orijinalden alıntı: emrahsy

1. Öncelikle yukarıdaki 1.yazılımı kuruyorsunuz ( EG-M34A.rar ) ve cihazı yeniden başlatıyorsunuz
    2. Daha sonra ikinci yazılımı ( EG-M34A_2.rar ) kurun ve cihazı ikinci defa yeniden başlatın.
    3. Her iki yazılım için ihtiyaç duyabileceğiniz kendi NMT uygulamaları sıkıştırılmış dosyaların içindedir.
    4. Ben kurdum ve kullanıyorum şimdilik herhangibir sorun yok.

*** Tekrardan hatırlatayım her iki yazılımda Popcorn A-110 üzerinden Egreat M34A için uyarlanmış yazılımlardır ve resmi sürüm değildir.

Dostum bu yazılımları geri almak mümkünmü? Çünkü dediğin gibi önce 1. sonra 2. yazılımı yükledim ve cihaz berbat oldu. Öncede 45-50 sn.de açılan cihaz artık 5.5 dk da açılıyor ayrıca kablosuz ağa artık bağlanamıyor. Egreat'in orijinal yazılımına nasıl geri dönülür? anlatırsan sevinirim

Eveeet. Anlaşılan eski yazılıma dönüş yok (1-2 forum kurcaladım). Gelelim yaşadığım sorunlara ve çözümlerine;
    Birincisi açılış hızı kesinlikle daha yavaş ama 5-6 dk'da açılma sorunu wireless olarak ağa bağlanamadığı için oluyormuş (wireless adaptörü çıkarınca açılma süresi 1.5 dk oldu).
    Sonra wireless'a bağlanamama sorunu upgrade öncesi güvenliğin wpa2 aes+tkip olarak ayarlıyken ve ağa bağlanabiliyorken şimdi sadece aes tkip modunda bağlanabiliyor (bana çok anlamsız geldi ama ayarı aes tkip yapınca düzeldi).
    Yeni yazılımın bir artısı wireless ağın sinyal seviyesini göstermesi. Birde mp3 dinlerken ekrana gelen parça bilgisi görüntüsünde değişiklik yapılmış.

• :) sanırım bugün forumda bu başlığa sadece ben bakıyorum ki kendim sorup kendim cevaplıyorum. Ancak cevabını bilmediğim bir soru var.
    Şimdi ocen76 arkadaşın paylaştığı firmware'leri yükledim. Anlaşıldığı kadarıyla bu yazılımdan egreat'in eski yazılımına dönüşte yok.
    Peki merak ettiğim acaba egreat m34a için ileride yeni bir yazılım çıkardığında onu yükleyebilecekmiyiz? Yani ocen76'nın paylaştığı yazılımları
    cihaza yükleyince cihazın yazılımı phc oldu. Peki phc egreat'in yazılımını kabul edecekmi? yoksa bundan sonra m34a'ya sadece phc yazılımı mı
    yükleyebileceğiz?
  • quote:

40 Mpbs'lik film mi var ? Samsung'un 40 Mpbs'lik videosunu m34 ile sorunsuzca oynatabiliyorum.
    sigma 8635 serisi daha uzun zaman devam eder , nasıl olsa 1080P'leri takılmadan oynatabiliyor.
    Öyle extrem 1080P'lerin bir çoğunu da oynatabiliyor.

arkadaşım sözüne güvenerek aldım egreat m34a. değil samsung un 40 mbps lik filmi filmlerde 20 mbps nin üzerine çıktığı zaman takılıyor filmler. 20 gb lık avatar ı izleyemedim. prince of persia filmini izleyemedim. robin hood un sadece 1 sahnesinde bit rate 20 lerin üzerine çıkıordu onuda izleyemedim. marka fanatikliği yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. sigma 8635 çipset artık ömrünü tamamlamış. ürünü iade edip popcorn a-200 almayı düşünüyorum. yeni alacak arkadaşlar kesinlikle egreat m34a veya sigma 8635 çipsetli bir ürün almayın....

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.