Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airea

Bazı mkv filmlerin (1080p olanlar genelde) altyazıları filmin içine gömülü oluyor. Ama m34a bu yazıları görmüyor. Bu altyazıları nasıl etkin hale getiririz?

gömülü altyazısı olan bir çok filmi seyrettim.
    Gömülü altyazısı olan bu filmleri seyretmede bir sıkıntı olmadı.
    Acaba sizin altyazı seçeneği menü de aktif değil mi ?
  • proxima35 kullandığınız disk ve format yapısı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

sadays , sanırım kullandığın diskten de olabilir.
    gerçekten de m34a samsungun videosunu oynatıyor.
    veya senin indirdiğin samsung'un demosunun linkini verirmisin ?
    olmazsa onu da bir deneyeyim.

disk WD10EARS ve ext3 formatlı dahili olarak takılı

demo şu bithdtvden indirdim

"Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps"

10uncu saniyede ses gidiyor ve atlayarak demo bitiyor

tüm nmt uygulamaları ve web servisleri durduğu halde

Başka bir sitede daha buldum Samsung'un demosunu.
    2 tane egreat m34a var bizde. ( bilader ve bende )
    Her ikisinde de sorunsuz oynatıyor.

Diskler
    ---------
    Philips 120 gb , 2.5" usb hdd ( Ext3 )
    Samsung 1 Tb , 3.5 sata hdd ( Ext3 )
    WD 1 Tb , 3.5 e-sata hdd ( Ext3 )

NMT servisleri kurulu ve kapalı.
    Video çıkışı Auto.

• quote:

proxima35 kullandığınız disk ve format yapısı nedir ?

kullandığım disk samsung 320 gb 7200 rpm sata dan bağlıyorum. format ntfs.
  • quote:

quote:

Bazı mkv filmlerin (1080p olanlar genelde) altyazıları filmin içine gömülü oluyor. Ama m34a bu yazıları görmüyor. Bu altyazıları nasıl etkin hale getiririz?

Aktif hocam hepsi aktif. Ama yazılar içine gömülü derken kastım filme entegre edilmiş olması değildi. Yani mkv nin film gibi bir parçası değil. AMa bir şekilde filmin içinde nasılsa. Bilgisayarda izlerken windows media player ile bunları açıp kapatabiliyorum. Rengini filan değiştirebiliyorum ama egreat bunları hiç göstermiyor.

• Cihazı bikaç kişi kötülemiş ben İomega screenplayden bu cihaza döndüm ve şuan aşırı mutluyum 45gb lık avatarı çatır çatır oynatıyor hiçbir problemi yok. sadece time seek yapamıyoruz hızlı saramıyoruz 8x hızında sarabiliyorum ileriye alamyıorum tek problem o onuda önemsemiyorum oynatmadığı bi film görmedim takıldığı bi film görmedim. Yapılan yorumlara göre güncellemelerden korktum :) ( bu arada ben 199 tl ye geçen hafta EW den aldım ) ayrıca kumandasındada Stndby tuşu mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byakuya

Cihazı bikaç kişi kötülemiş ben İomega screenplayden bu cihaza döndüm ve şuan aşırı mutluyum 45gb lık avatarı çatır çatır oynatıyor hiçbir problemi yok. sadece time seek yapamıyoruz hızlı saramıyoruz 8x hızında sarabiliyorum ileriye alamyıorum tek problem o onuda önemsemiyorum oynatmadığı bi film görmedim takıldığı bi film görmedim. Yapılan yorumlara göre güncellemelerden korktum :) ( bu arada ben 199 tl ye geçen hafta EW den aldım ) ayrıca kumandasındada Stndby tuşu mevcut..

Standby tuşu mu var? Bende ew deki geçen haftaki kampanyadan aldım ama öyle bir tuş yok. Eminmisiniz standby tuşu olduğuna? Yani cihazı komple kapatmıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

quote:

Cihazı bikaç kişi kötülemiş ben İomega screenplayden bu cihaza döndüm ve şuan aşırı mutluyum 45gb lık avatarı çatır çatır oynatıyor hiçbir problemi yok. sadece time seek yapamıyoruz hızlı saramıyoruz 8x hızında sarabiliyorum ileriye alamyıorum tek problem o onuda önemsemiyorum oynatmadığı bi film görmedim takıldığı bi film görmedim. Yapılan yorumlara göre güncellemelerden korktum :) ( bu arada ben 199 tl ye geçen hafta EW den aldım ) ayrıca kumandasındada Stndby tuşu mevcut..

Standby tuşu mu var? Bende ew deki geçen haftaki kampanyadan aldım ama öyle bir tuş yok. Eminmisiniz standby tuşu olduğuna? Yani cihazı komple kapatmıyormu?

http://www.egreattr.com/M34A.html burada gözüken kumandanın aynısı.. O kırmızı tuş stndby değilmi ben yanlışmı biliorm açıp kapatıyor işte

• quote:

quote:

quote:

http://www.egreattr.com/M34A.html burada gözüken kumandanın aynısı.. O kırmızı tuş stndby değilmi ben yanlışmı biliorm açıp kapatıyor işte

:) Hayır hocam o power tuşu. Cihazı komple kapatıyor o tuş.

• quote:

quote:

quote:

Aktif hocam hepsi aktif. Ama yazılar içine gömülü derken kastım filme entegre edilmiş olması değildi. Yani mkv nin film gibi bir parçası değil. AMa bir şekilde filmin içinde nasılsa. Bilgisayarda izlerken windows media player ile bunları açıp kapatabiliyorum. Rengini filan değiştirebiliyorum ama egreat bunları hiç göstermiyor.

Bu sorun benimde başıma geldi. Bazen hiç çıkmıyor, bazen ise türkçe kartakter sorunu oluyor. Ben bunu sorun etmedim, böyle olduğunda yeni altyazı indirip yanına ekledim. Böylece sorunu hallediyordum. Sana da tavsiyem bu olacak. İçindeki altyazılara pek güvenme.

• quote:

quote:

quote:

ben de iomegadan dönüş yapacağım gibi görünüyor. çünkü cihaz hep donuyo mkv ve altyazı açıkken. hatta şu anda ew ile görüştüm gerekli kontrollerden sonra değiştiririz dediler. bende hdd yedekliyorum filmleri ardından gidicem egreat player almaya ynında da 1 Tb hdd alıcam. yukarıda birisi pocprn a-2oo den bahsetmiş. ew de ondan da var. hangisini alsam acaba egreat daha iyi gibi sanki ama siz daha iyi bilirsiniz.. bu çipsetlere yabancıyım biraz.. benim için önemli olan z500 e optik çıkışla dts alabilmek ve hiç bi filmde takılma olmadan izleyebilmek

• quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

quote:

40 Mpbs'lik film mi var ? Samsung'un 40 Mpbs'lik videosunu m34 ile sorunsuzca oynatabiliyorum.
    sigma 8635 serisi daha uzun zaman devam eder , nasıl olsa 1080P'leri takılmadan oynatabiliyor.
    Öyle extrem 1080P'lerin bir çoğunu da oynatabiliyor.

arkadaşım sözüne güvenerek aldım egreat m34a. değil samsung un 40 mbps lik filmi filmlerde 20 mbps nin üzerine çıktığı zaman takılıyor filmler. 20 gb lık avatar ı izleyemedim. prince of persia filmini izleyemedim. robin hood un sadece 1 sahnesinde bit rate 20 lerin üzerine çıkıordu onuda izleyemedim. marka fanatikliği yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. sigma 8635 çipset artık ömrünü tamamlamış. ürünü iade edip popcorn a-200 almayı düşünüyorum. yeni alacak arkadaşlar kesinlikle egreat m34a veya sigma 8635 çipsetli bir ürün almayın....

kardeş bütçe sorunun yoksa zaten senin harcın 8643 chipli cihazlar biz burada bütçesi bir yere kadar olan arkadaşlara alın ya da almayın diyoruz bunun marka fantikliği ile de alakası yok 199 tlye 8635 chipli başka cihaz bul onu önerelim

ayrıca her iki filmin 1080p mkvsi bende var fıstık gibi oynuyor bilinen rip grupları ile ha bende her türlü abidik gubidik rip yapan grubun filmi var diyorsan zaten 8643lerde bile sıkıntıya düşeceğin zamanlar olacaktır

avatara gelince bu film ile alakalı olarak c-200 ve dune bile firmware yayınladı

8635 chipliler ne yapsın

netice olarak sırf nmtlere merakımdan Egreat S2 ile M32mi değiştireceğim

yoksa 8635 chipliler daha uzun yıllar iş görecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın

robin hood un AMIABLE 1080 p versiyonunu var. 01:09:00 -01:10:00 a kadar ses gidip atlayarak ilerliyor. prince of percia nın 1080p CHD versiyonu var bu filmin bütün hareketli sahnelerinde problem var. CAhilliğimden soruyorun yanlış anlamayın. bunlar abidik gubidik rip grupları mı? başka tavsiyeniz varsa onları ****.

bunlar elbette abidik gubidik rip grupları değil emin olun elimde bu sürümler olsa sizin için denerdim mkvmerge'in 4.2.0 sürümünde sorun var diyorlardı belki bu filmler de bundan nasibini aldı yeniden mkvmerge'in eski sürümleri ile mux ederek dener misinz gene oynatmazsa muhtemelen cihazınız arızalı

tabii bu filmleri ext3 formatlı bir hdd üzerinden oynattığınızı varsayıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Eylül 2010; 13:19:43 >

• Orijinalden alıntı: Losthan

Bu sorun benimde başıma geldi. Bazen hiç çıkmıyor, bazen ise türkçe kartakter sorunu oluyor. Ben bunu sorun etmedim, böyle olduğunda yeni altyazı indirip yanına ekledim. Böylece sorunu hallediyordum. Sana da tavsiyem bu olacak. İçindeki altyazılara pek güvenme.

Zaten öyle yapmaya çalıştım ama bu sefer de altyazıların bendeki filme uygun olanını bulmak dert oluyor. 1080p filmlerin altyazılarını genelde zor buluyorum. BUlduklarım da genelde uyumsuz oluyor. Bilgisayarda açıp uyup uymadığına bakmaya çalışıyorum ama bu sefer de bilgisayardaki media player kendi içinde gömülü olan alt yazıları oynatıyor, yenileri gösteremiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airea -- 22 Eylül 2010; 14:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

quote:

quote:

ben de iomegadan dönüş yapacağım gibi görünüyor. çünkü cihaz hep donuyo mkv ve altyazı açıkken. hatta şu anda ew ile görüştüm gerekli kontrollerden sonra değiştiririz dediler. bende hdd yedekliyorum filmleri ardından gidicem egreat player almaya ynında da 1 Tb hdd alıcam. yukarıda birisi pocprn a-2oo den bahsetmiş. ew de ondan da var. hangisini alsam acaba egreat daha iyi gibi sanki ama siz daha iyi bilirsiniz.. bu çipsetlere yabancıyım biraz.. benim için önemli olan z500 e optik çıkışla dts alabilmek ve hiç bi filmde takılma olmadan izleyebilmek

a-200 al

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

a-200 al

Bugün electroya iade ettim iomegayı, bi sorun çıkarmadılar, denedik beraber dondu kaldı zaten cihaz 11 GB lık 2012 mkv sinde. popcorn hour a200 421 TL idi. çok pahalı geldi. 216 TL ye egreat aldım. yani kafa kafaya geldi iomega ile. bi de 500gb 2.5 inç hdd aldım. tüm filmleri akıcı seyrettim evde. ağ olmadığı için şu an o fonksiyonlarını kullanamıyorum ama iptv filan da destekliyo sanırım cihaz. forumda amma çok problemlerden bahsetmişsiniz ama bence güzel bi cihaz. oynatmadığı yada desteklemediği codecler filan mı var?

• aldığınız cihaz sigma 8635 chipsetlidir.işinizi görür ama sigma 8655 yada 8643 yada realtek 1283 chipsetli bir medya player kullanan birine göre doğru yani çok sorunlu bir cihaz almışsınız.bu dediklerimi görmezden gelirseniz güzel cihazdır

• Bugün electroya iade ettim iomegayı, bi sorun çıkarmadılar, denedik beraber dondu kaldı zaten cihaz 11 GB lık 2012 mkv sinde. popcorn hour a200 421 TL idi. çok pahalı geldi. 216 TL ye egreat aldım. yani kafa kafaya geldi iomega ile. bi de 500gb 2.5 inç hdd aldım. tüm filmleri akıcı seyrettim evde. ağ olmadığı için şu an o fonksiyonlarını kullanamıyorum ama iptv filan da destekliyo sanırım cihaz. forumda amma çok problemlerden bahsetmişsiniz ama bence güzel bi cihaz. oynatmadığı yada desteklemediği codecler filan mı var?

Flash videolarını (.flv) ve receiver'ın kaydettiği .ts dosyalarını oynatmıyor. .ts desteği var deniyor ama ben bir türlü oynatamadım. Pc de bu dosyalar çok rahat bir şekilde MPC tarafından açılıyor.
  • sadece flv ve ts dosyalarını oynatmıyosa benim için problem değil..
  • Şöyle bir sorunum var egreat te : diyelim ki bi klasörde klipler veya mp3 ler var. birisini açıyorum çalıyor , ancak 2 ye otomatik olarak geçmiyor. Kendim elle geçiriyorum. Ayarlarına girdim baktım tekrar seçeneği var genel ayarlarda ama o da tek dosyayı defalarca oynatmak için. başka bi ayar göremedim. nasıl bi ayar yapıcaz sıra ile tüm klasör içeriğini otomatik olarak oynatması için?
  • quote:

Şöyle bir sorunum var egreat te : diyelim ki bi klasörde klipler veya mp3 ler var. birisini açıyorum çalıyor , ancak 2 ye otomatik olarak geçmiyor. Kendim elle geçiriyorum. Ayarlarına girdim baktım tekrar seçeneği var genel ayarlarda ama o da tek dosyayı defalarca oynatmak için. başka bi ayar göremedim. nasıl bi ayar yapıcaz sıra ile tüm klasör içeriğini otomatik olarak oynatması için?

Dosyayı açmak için ok tuşu yerine play tuşuna basarsan sırayla klasördeki tüm dosyaları açar.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.