Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar m34a yı ext3 formatlı e-sata bağlantılı harici hd ile kullanıyorum ama yine de bazı 1080p filmlerde ayrıntının yoğun olduğu sahnelerde takılma sorunu olabiliyor hdd nin 5400rpm olması etkiler mi ya da başka bir nedeni olabilir mi acaba_
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesar_

Arkadaşlar m34a yı ext3 formatlı e-sata bağlantılı harici hd ile kullanıyorum ama yine de bazı 1080p filmlerde ayrıntının yoğun olduğu sahnelerde takılma sorunu olabiliyor hdd nin 5400rpm olması etkiler mi ya da başka bir nedeni olabilir mi acaba_

hocam bence filmde sorun vardır eksik torrent olarak gelmiş olabilir.Dosyanın o kısmında bozukluk olabilir.Ben net üzerindeki tüm mkvleri m2tsleri filan oynattım problem yok.Yazılımınıda kontrol edebilirsin.Sorunsuz olanların yazılımınıda bir sor seninkiyle aynımı diye...Çok sıkıntı çekersen teknik servisede yollayabilirsin belki donanımsal bir sorun vardır.Kolay gelsin
  • pc de izledim aynı filmi ( resident evil son fllmi afterlife dı sanırım ) sorun yok egreat ta yapıyor sadece yazılım işine bakıcam popcorn yazılımını önerir misiniz
  • arkadaşlar harici disk kutusu bozuldu bende diski içerisinden çıkartıp o şekilde bağladım ama film atmak için hdd yi pc ye sata dan bağladığımda hdd ye ulaşamıyorum usb den bağladığım da sorun olmuyor du ne yapmam lazım acil yardım lütfen
  • bir kaç soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
    gerci bu konuyu okumaya özen gösteriyorum sondan başladım okumaya

*öncelikle 350 TL civarinda bu ürünü tavsiye edermisiniz ? yoksa başka ürünlere baksam mı? daha önce de Wd live , Samsung c5500 kullandım memnun kalmadim.
    *Cihazı kablosuz yapma imkanımız var mı ? yani usb adaptör takabiliyor muyuz ? veya destekliyor mu ?
    *Videolarda önizleme veya Film afişi resmi görünüyor mu ?
    *benım aslinda en çok istedigim torrent desteginin vermesi.
    *networkte bi sınır var mı ? yoksa belirli sınırlar dışına çıkamıyormuyuz ?

Gerçi dedigim gibi ben konuyu ve diğer sitelerden araştırıyorum bunların net cevabını şimdiye kadar göremedim bulamadım ondan sordum.

birde ilk konuyu açan arkadaş güzel bi detaylı inceleme yaparsa pek soru sormayada gerek kalmaz diye düşünüyorum.

• Çalışır haldeki cihazımı 140TL'ye satıyorum..
    http://forum.donanimhaber.com/m_47959637/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47959637
  • Şuanda en sorunsuz ezcool duruyor gibi
  • ben vazgeçtim Egreat almaktan güvenim azaldı bu firmaya. satış sonrası destek vermeyen firmalardan nefret ediyorum
  • Çok gereklimiydi bilmiyorum ama popcorn 5 nisanda yeni bir yazılım daha çıkarmış. Ben m34a dan yeni firmware varmı diye kontrol ederken yanlışlıkla ok tuşuna iki defa basınca yeni çıkan yazılımı yüklemiş oldum. Değişiklikler şunlarmış :

1. Still same NMT apps 00-17-091216-15-POP-403
    2. Fixed jerky playback VIDEO TS files through SMB
    3. Fixed unable to play FLAC files with extra ID3 tag.
    4. Fixed NTFS mount internal HDD as read-only bug.
    5. Fixed OSD Message erased when updating subtitle
    - Issue fixed for all sub type, except VOBSUB
    6. Fixed halfway through Audio playback, jumps back to listing page.
    7. Fixed Photo transition not working.
  • vista yüklüyken mozilla tarayıcı üzerinden transmission arayüzünde kolaylıkla torrent işlemlerini yapıyordum ama ubuntu yükledikten sonra bir türlü aynı şekilde bir arayüz oluşturamadım.yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofdisaster84 -- 14 Mayıs 2011; 21:00:22 >
  • arkadaşlar, örneğin usb min içinde 720p olan videolar var, usb yi direk lcd ye takıp oynattığımda görüntü süper ama usbyi m34a ya takıp oynattığımda görüntüde baya bi bozulma oluyor.. Bunun sebebi hdmı kablo mudur yoksa biraz görüntü bozulması normal midir..
  • sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

Çok gereklimiydi bilmiyorum ama popcorn 5 nisanda yeni bir yazılım daha çıkarmış. Ben m34a dan yeni firmware varmı diye kontrol ederken yanlışlıkla ok tuşuna iki defa basınca yeni çıkan yazılımı yüklemiş oldum. Değişiklikler şunlarmış :

Yaşadığım iki sorun böylece çözülmüş oldu. 3 ve 6 nolu fixler iyi olmuş. FLAC codecli birkaç animasyon filmim vardı, ayrıca müzik dinlerken kapanıp, listeye geri dönmesinin sırrını çözememiştim, bu da iyi olmuş.
    Bir önceki güncellemeyle, medya kaynaklarına ulaşma zamanı oldukça kısalmıştı (misal, USB - A'dan, USB -B'ye geçiş). Sanırım kart / işlemci hızı giderek yükseliyor.

Peki bu yeni güncellemeye nereden ulaşacağız acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: metabax

arkadaşlar, örneğin usb min içinde 720p olan videolar var, usb yi direk lcd ye takıp oynattığımda görüntü süper ama usbyi m34a ya takıp oynattığımda görüntüde baya bi bozulma oluyor.. Bunun sebebi hdmı kablo mudur yoksa biraz görüntü bozulması normal midir..

Görüntü bozulması normal değil tabii ki. M34A 1080p destekliyor. HDMI kabloyla çıkarsanız LCD'ye sorun çözülecektir. Ayarlar kısmından ilgili çıkışı ve çözünürlüğü seçin.
    Ben hatta M34A'dan AVR'ye, oradan LCD'ye çıkıyorum, görüntüde en ufak bozulma yok, sadece bazı dosyaların sesinde 0.02ms'lik interval oluyor ama sanırım o da AVR'den kaynaklanan bir şey.

• Cevap için tşk ederim ama zaten hdmı ile çıkıyorum ben, halen görüntü farkı olduğunu görebiliyorum. flash belleki direk TV usb girişinden bağladığımda egreat in verdiği görüntüden daha net görüntü alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aitor03

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

Çok gereklimiydi bilmiyorum ama popcorn 5 nisanda yeni bir yazılım daha çıkarmış. Ben m34a dan yeni firmware varmı diye kontrol ederken yanlışlıkla ok tuşuna iki defa basınca yeni çıkan yazılımı yüklemiş oldum. Değişiklikler şunlarmış :

Yaşadığım iki sorun böylece çözülmüş oldu. 3 ve 6 nolu fixler iyi olmuş. FLAC codecli birkaç animasyon filmim vardı, ayrıca müzik dinlerken kapanıp, listeye geri dönmesinin sırrını çözememiştim, bu da iyi olmuş.
    Bir önceki güncellemeyle, medya kaynaklarına ulaşma zamanı oldukça kısalmıştı (misal, USB - A'dan, USB -B'ye geçiş). Sanırım kart / işlemci hızı giderek yükseliyor.

Peki bu yeni güncellemeye nereden ulaşacağız acaba?

M34A'yı PCH A-110'a çevirdiyseniz son güncellemeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
    ÖNEMLİ BİR HUSUS: 5 Nisandaki son güncellemeyi 1-17-101217-15-POP-403 yazılımının üzerine kurmanız gerekiyor.

5 Nisan yazılımı gerçekten önemli güncellemeler içeriyor. 4. maddede belirtilen NTFS yazma hatasının temizlenmesi iyi olmuş. Linux sabit diske mahkumiyet sona eriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbecan -- 21 Haziran 2011; 17:12:36 >

• Merhaba arkadaşlar .Uzun zamandır cihazı kullanmıyordum yeniden film izleyesim geldi . Ben en son egreat tr deki haziran 2009 yazılımını kullanıyorum . Ve usb (ntfs) den izlediğim filmlerde arada bir atlama yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşıyorum . Bana firmware olarak ne önerirsiniz ? Popcorn yazılımıyla performans nasıl ?
  • Arkadaşlar.. Hard disk dolumu yapıyorum
    - IMDB raiting puanına göre
    - Sinemalar.com daki yorumlara göre
    İsim yapmış aynı zamanda , her zaman keyifle izlenilebilenen Bluray (mkv) formatında filmleri 500 GB = 30 tl
    Filmlerin % 95 i Türkçe(dual) dir.
    ilgilenenler Pm den mesaj atsın film listesini gönderebilirim.
    İzmir'de olanlar daha hızlı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuntyz

Merhaba arkadaşlar .Uzun zamandır cihazı kullanmıyordum yeniden film izleyesim geldi . Ben en son egreat tr deki haziran 2009 yazılımını kullanıyorum . Ve usb (ntfs) den izlediğim filmlerde arada bir atlama yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşıyorum . Bana firmware olarak ne önerirsiniz ? Popcorn yazılımıyla performans nasıl ?

bende aynı aldığım haliyle kullanmaya devam ediyorum ve bazen film oynarken ekran kararıp birkaç saniye sonra geri geliyor.Bazı mkv lerin sadece sesi var görüntü başlamıyor bazılarında ise film süresi info'da ilerliyor fakat yine ses ve görüntü yok.mkv merge ile extra options daki default kısmını none yapınca filmler düzeliyor.
    Bu konuda yazılı olan A-110 adaptasyonunu yapmamız mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonnoz

quote:

Orijinalden alıntı: kuntyz

Merhaba arkadaşlar .Uzun zamandır cihazı kullanmıyordum yeniden film izleyesim geldi . Ben en son egreat tr deki haziran 2009 yazılımını kullanıyorum . Ve usb (ntfs) den izlediğim filmlerde arada bir atlama yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşıyorum . Bana firmware olarak ne önerirsiniz ? Popcorn yazılımıyla performans nasıl ?

bende aynı aldığım haliyle kullanmaya devam ediyorum ve bazen film oynarken ekran kararıp birkaç saniye sonra geri geliyor.Bazı mkv lerin sadece sesi var görüntü başlamıyor bazılarında ise film süresi info'da ilerliyor fakat yine ses ve görüntü yok.mkv merge ile extra options daki default kısmını none yapınca filmler düzeliyor.
    Bu konuda yazılı olan A-110 adaptasyonunu yapmamız mı gerekiyor?

Bu sorunlar tamamen cihazın kendi yazılımıyla ilgili. Popcorn yazılımında header compression olayı çözüldüğü için mkv'lerde ses ve görüntünün gelmemesi gibi bir olay yaşanmıyor. Bende birde icybox var, ona yazılım geliştirilmediği için söylediğiniz sorunlar bu cihazda var ama popcorn yazılımı yüklü m34a'da icyboxta meydana gelen problemler yok.

• @emrahsy
    ''söylediğiniz sorunlar bu cihazda var ama popcorn yazılımı yüklü m34a'da icyboxta meydana gelen problemler yok.'' Dediğinizi yanlış anladıysam düzeltin.Sayfada m34a içine A-110 yükleyince sorun kalmayacak!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonnoz -- 19 Aralık 2011; 16:31:50 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.