Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basitadam

Bir de BC_v1.04_Mod2 yazilimi var. deneyen oldu mu? Anladigim kadari ile menuler dikey bu surumde. 103 icin de benzer mod cikmisti, acilista yesil ekran sorunu yoktu

Hormetler

Dostum bende şuan 29 adet yazılım mevcut.Eğer dediğin yazılım arkada şelale manzarası olan versiyon ise onu da kullandım.Evet o versiyonda yeşil ekran problemi falan olmamıştı.Ancak bir problem olmuş ki değiştirmek zorunda kalmışım.
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    103 un de selaleli modu vardi. 104 un selelelisini yeni goruyorum. Karismis olmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

az önce yeni indirdiğim Pasifik Savasi 3D 1080p Blu-ray BD 50 by FELIX filmini izledim. 42 gb
    Baştan sona türkçe altyazılı izledim. hiç kasma yada başka bir problem yaşamadım. filmdeki aksiyon sahnelerinde de bir sorun olmadı.

bu filmin maximum bitrate değerini biliyor musunz acaba?
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    açıklamasında şu şekilde yazıyor.
    Total Bitrate: 42,06 Mbps

Video:
    MPEG-4 AVC Video 22003 kbps 1080p / 23,976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
    MPEG-4 MVC Video 10828 kbps
  • esode E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sunum zaten orjinal tr altyazılı, onlarda sıkıntı yaşanmıyor. Harici tr altyazı eklenen 3d iso'larda problem yaşıyor bir çok kullanıcı.
  • orchant O kullanıcısına yanıt
    anladım. bendeki filmler hep orjinal TR altyazılıydı. Peki bu harici altyazıyı nasıl ekliyorsunuz? bir program aracılığı ile mi yoksa mkv filmlere yaptığımız gibi .srt uzantılı altyazıyı isonun yanına yapıştırarakmı.?
    "mkv filmlere yaptığımız gibi .srt uzantılı altyazıyı isonun yanına yapıştırarakmı"
    aynen öyle.
  • eve gidince sizin için bende aynı şekilde deneyim. Sonuçtan sizi haberdar ederim. Peki altyazıyı filme programla gömmeyi denedinizmi? sonuç aynımı?
  • Normal .mkv uzantılı filmleri altyazılı izlerken altyazıya gecikme değeri verebiliyormuyuz?
    Bende takılma olmadığı için denemedim açıkçası. R6s'i alalı 1 yılı geçti, izlediğim hiç bir 3d iso'da takılma yaşamadım.
  • Benim de 1buçuk sene oldu alalı, nadiren açıyorum aleti 3d iso izliyorum genelde, 3 gün önce amazin spider-man isosunu harici srt ile açtım, hiç bir sorun yoktu. Sorun yaşayanlar tahminim hdd'den yaşıyordur, seagate 3.5" 2tb usb3.0 girişli hdd kullanıyorum ben, hiç bir sıkıntı donma vs. yaşamadım şuana kadar. Son yazılım çok stabil ayrıca çok beğendim. Tek sıkıntım fimleri 2 3 saniyeliğne geri alma gibi birşey var mı acaba. kmplayerdaki ok tuşları gibi?
  • evet. altyazi menusunde var. biraz aliskanlik istiyor ama

Hormetler
  • quote:

evet. altyazi menusunde var. biraz aliskanlik istiyor ama

Hormetler

Cihazdada yok yokmuş.
    Teşekkürler.
  • Cihazını satmak isteyen varmı.
    Sayın Esode ,dosyayı bugün firsat bulup yükledim. Gerçekten bana en iyi yazılım gibi geldi.40 gb World war z iso dosyası actım .İleri geri sarma vs yaptım şuan hiç takılma donma yok. İlk defa torrent indiricem işallah. tşk ler.
  • Bugün film seyrederken 2 defa güvenli olmayan hdd cikartılması diyerek cihaz kapandı.Tekrar kapatıp actıkdan sonra bir daha tekrarlamadı. Yazılım aslında cok stabil gelmişti bana ve cok hızlı. Canım sıkılmadı değil. Tekrar ederse başka yazılıma gececeğim. Önerisi olan var mı?tşk
  • tugberkank T kullanıcısına yanıt
    Bence sorun yaşayanlar yazılımdan değilde donanım dan dolayı sorun yaşıyorlar.
    Bu çinliler sanırsam bu cihazı yaparken malzemeden çalmışlar şu Egreatlerin biri birini tutmuyor, benim şansıma hdd yi değiştirdiğimden beri sorunun S si yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

Bence sorun yaşayanlar yazılımdan değilde donanım dan dolayı sorun yaşıyorlar.
    Bu çinliler sanırsam bu cihazı yaparken malzemeden çalmışlar şu Egreatlerin biri birini tutmuyor, benim şansıma hdd yi değiştirdiğimden beri sorunun S si yok.

donanım farkıyla beraber yazılımda etkiliyor bence. daha doğrusu her yazılım her donanıma tam uymuyor sanırım. bastcastle v1.02 de harici altyazılı olsun olmasın hiç bir video 3d bluray falan hiç bir zaman takılmıyordu. bu son yazılımla ilk başlarda olduğu gibi harici altyazılarda yine takılıyor. menu içinde gezmesi bile bastcastle a göre daha yavaş zaten. ondaki serilik olmuyor. sadece donanım olsa bu yazılımda niye takılma yapmıyor? buarada bende 3.5" 2 TB western digital my book kullanıyorum.
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama izmirde Bluray iso yada 3d iso film değiş tokuş yapmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

Bir de BC_v1.04_Mod2 yazilimi var. deneyen oldu mu? Anladigim kadari ile menuler dikey bu surumde. 103 icin de benzer mod cikmisti, acilista yesil ekran sorunu yoktu

Hormetler

Dostum bende şuan 29 adet yazılım mevcut.Eğer dediğin yazılım arkada şelale manzarası olan versiyon ise onu da kullandım.Evet o versiyonda yeşil ekran problemi falan olmamıştı.Ancak bir problem olmuş ki değiştirmek zorunda kalmışım.

uzun süredir best castle v1.02 kullanıyorum. altyazıları her seferinde elle seçmek zorunda kalıyorum onun dışında son derece stabil. aynı stabilitede daha iyi bir versiyon kullandınız mı ? kullandıysanız download linkini ekleyeblir misiniz. tsk.

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.