Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir şey sormak istiyorum. bast castle 1.02'de filmi başlattığınızda 3d otomatik algılıyor mu? Algılamıyor diye biliyorum. Eğer algılıyorsa bu kadar zamandır çözememiş olmama çok güleceğim :)
  • esode E kullanıcısına yanıt
    Şuan cihazımdan yana hiçbir sorunum yok çünkü daha öncedende belirttilğim gibi artık 3.5" lik hdd kullanıyorum.
    Fakat bu cihazdan kardeşime de alıcam ve kardeşimde 2.5" lik bir harici hdd var o yüzden; şu adaptör işini kesinleştirmek için bir elektronikçi arkadaşa gidip sorucam ve olmadı 0.6 A Max lık bir adaptör alıp deniyicem. Sonuçları size buradan yazarım.
  • Hocam buyurun upload ettim
    http://dosya.co/52htzdeqwuru/Bast_Castle_V1.04_Bug_fix_release.rar.html
    Bu sürümde sadece 1 defa yeşil ekran olayını yaşadım,çok stabil çalışıyor.Torrent youtube falan hepsi çalışıyor.Sadece şu ip tv olayı çalışmıyor galiba,benim pek ilgi alanım değil ama bir defa bakayım dedim çalışmıyordu.İsteyen arkadaşlarda deneyebilir.Hemen hemen tüm yazılımlar elimde mevcut isteyen arkadaşa upload ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orchant

Bir şey sormak istiyorum. bast castle 1.02'de filmi başlattığınızda 3d otomatik algılıyor mu? Algılamıyor diye biliyorum. Eğer algılıyorsa bu kadar zamandır çözememiş olmama çok güleceğim :)

bazısında algılıyor bazısında algılamıyor yani 10 filmin 7sinde algılıyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Hocam buyurun upload ettim
    http://dosya.co/52htzdeqwuru/Bast_Castle_V1.04_Bug_fix_release.rar.html
    Bu sürümde sadece 1 defa yeşil ekran olayını yaşadım,çok stabil çalışıyor.Torrent youtube falan hepsi çalışıyor.Sadece şu ip tv olayı çalışmıyor galiba,benim pek ilgi alanım değil ama bir defa bakayım dedim çalışmıyordu.İsteyen arkadaşlarda deneyebilir.Hemen hemen tüm yazılımlar elimde mevcut isteyen arkadaşa upload ederim.

tsk ederim hemen indiriyorum. bence en kralı best castle zaten.

• bende en son yazılıma geçtim( xEgreatIII 3.0.5.5-by-CSv2.6-DMD-xLiveCZ ) arkadaşlar herhangibir donma ve takılma olayı yok
    .Daha önceden AURON EGREAT 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V16.0 kullanmaktaydım.Zaten torrent ve ağsan film izleme olaylarına
    girdiğim yok.USb den direk takıp izliyorum.Takılma olmasın yeter ama her cihazı açtığımdaalt yazıyı Türkçe olarak seçmem gerekiyor.
    Sanırım 1.04 yazılımında direk olarak hangi alt yazı seçili ise ondan devam ediyor.Bu versyonlarda
    böyle bir durum yok sanırım.
  • Bastcastle 1.02 Türkçemiydi arkadaşlar.
    cs modlu olan sürümü bulamadım.
    link verirmisiniz.
  • son yazılım olan xEgreatIII 3.0.5.5-by-CSv2.6-DMD-xLiveCZ bende tekrar hub olmadan denedim ve evet 3d bluray isolar takılmıyor harici altyazı ile. ama ilginç bastcastle yazılımında usb hub kullansamda takılmıyordu. hani hub iyi değil desem bastcastle da nasıl çalışıyor. ilginç walla. her türlü hız konusunda bastcastle daha üstün demekki ama menu tasarımı filan tabiki xEgreatIII 3.0.5.5-by-CSv2.6-DMD-xLiveCZ versiyonunda daha iyi.
  • 1.02yi türkçe yapıp cec ve cs ekleyecek bir insan yokmudur.Anlamadım.Zor olmamalı.
    Cec çok kullanışlı.Özellikle cihazı açarken yormuyor .

CS modda fena olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 21 Kasım 2013; 11:02:24 >
  • Herkesin bahsettiği şu xEgreatIII 3.0.5.5-by-CSv2.6-DMD-xLiveCZ yazılımını çok merak ettim ama şuanki düzenimi de bozmak istemiyorum açıkçası Bast Castle V1.4 Bug Fix kullanıyorum.Kısmet olursa 3 gün sonra bir 3D.İso deneme şansım olacak baktım problem var yukarıdaki yazılımı kurup bi bakacağım.Bir de sizlere bir sorum olacak ağa Wifi dongle ile bağlanıyorum fakat HDTV 720p diziler hariç diğer Bluray720p filmler ve Bluray1080p filmler ağdan oynatmaya çalıştığımda donuyor.Sizce bu benim Wifi'den bağlanmamdan mı kaynaklanıyor Lan dan bağlansam bu sorun yine olur mu ? Lan dan bağlanan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.
  • Bast Castle V1.4 Bug Fix versiyon info içinde 1.03 mü yazıyor.
  • Birde Bu Airfun Uygulamasını açıpta ip adresinden bağlanınca modülleri ekleme silme install edebileceğimiz bir ekran çıkıyor.
    Sanırım script yazma ve eklemek isteyenler için çok iyi.
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Ben LAN dan bağlanıyorum. Sorun yok 720p leri sorunsuz oynatıyor. 1080p lerde sorun olacağını sanmam.
    üstteki son yazılımı kullanıyorum. (3.0.5.5)
  • bilgisayardan egreate ulaştığım bu ekrandan bahsediyorum.
    Sanırım çok farklı video siteleri cihaza eklenebilir.

Bast-castlea özel türkçe youtube,Cec, Türkçe dil ve cs mode olan yazılım yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 21 Kasım 2013; 13:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Bast Castle V1.4 Bug Fix versiyon info içinde 1.03 mü yazıyor.

Hayır hocam v1.04 yazıyor müzik falan çalıyor güzel güzel :D

esode hocam herhalde benim modem alt katta ve ben wifi ile bağlandığımdan donuyor Lan ile deneyeceğim.http://www.hizlial.com/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500-wifi-powerline-genisletici-baslangic-kiti/30.024.9250.0065 bu linkteki cihazdan almayı düşünüyorum da Lan için hem digitürk'ü falan da bağlarım.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 21 Kasım 2013; 14:41:38 >

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Bug fix versiyon ile de denedim.hep yesil ekran hatası aliyorum. 1.04 yuklemenin yolu yokmudur. Ne yuklesem bastcastle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D iso ları altyazılı izlerken problem yaşayan arkadaşlar Hdmi kablo değiştirmeyi denedilermi? hdmi kablo ile alakalı olabileceğini düşünüyorum.
  • Yukarıda benim bi arkadaşa upload ettiğim v1.4 bug fix var onu mu denediniz?Bende daha da yeşil ekran falan olmadı.Sadece 1 defa oldu o da çok öncede kaldı.Yeşil ekran olursa aç kapa yöntemi ile çözülüyor her zaman da çıkmıyor.Benim uploadımı bir deneyin hocam.
  • Arkadaşlar sonunda uğraşıp ağdan bilgisiyara girebildim.Yalnız d sürücüsünü paylaşıma açmama rağmen sadece c nin içerisine görebiliyorum.Birde hdd den altyazı izlediğim aynı filmi ağdan izlerken alt yazı yok diyor.nedendir acaba çözemedim bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Yukarıda benim bi arkadaşa upload ettiğim v1.4 bug fix var onu mu denediniz?Bende daha da yeşil ekran falan olmadı.Sadece 1 defa oldu o da çok öncede kaldı.Yeşil ekran olursa aç kapa yöntemi ile çözülüyor her zaman da çıkmıyor.Benim uploadımı bir deneyin hocam.

evet bu sürüm çok iyi. menu çok hızlı. egreatin kendi yazılımları gibi hantal değil ve 3d bluray iso her türlü sorunsuz. birde hdmi kablo sorunlu olabilir denmiş. hdmi sorunlu olsa bastcastle da takılma yapması gerek miyor mu? bana alakasız geldi.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.