Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim şekilde yapacaksınız artık UFT-8 yaoınca normal. V1.2 de oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum hocam.Herkes takmış V1.2 ye tamam güzel yazılım ama V1.4 te bende canavar gibi çalışıyor V1.2 den de hiçbir şeyi eksik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 23 Kasım 2013; 10:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Şelaleli olan 1.3leri kuruyorum.
    Her seferinde Wifi'ye tekrar şifre girmem gerekiyor.

Eski 1.02 yi nerden indirebilirm. Paladyum sen kullanıyorsun sanırım.

ben aslında artık bastcastle v1.04 ü kullanıyorum rash.87 nin upload ettiğini ama sizde sanırım yeşil ekran veriyor. bende de ilk yüklediğimden beri hiç bir problem yaratmadı. baya hızlı ve stabil. menu hızı sanırım 3.0.5.5 i ikiye katlar. wifi adaptör ile sorun yok. benim için sadece klasörleme sistemi yatay değil de dikey olsa süper olacak. thumbgen ile yarattığım posterler dikey klasöre tam oturuyor ve daha büyük gözüküyor görsel olarak çok iyi oluyor. ama bastcastleda klasörleme yatay tek eksiği o bence. sizin için v1.02 yi sendspace e yükledimhttp://www.sendspace.com/file/hx1itm . bu yazılımda yazı tipi olarak default u seçerseniz hiç bir türkçe karakterde problem yaşamazsınız. utf ile de uğraşmanıza gerek yok. sadece her film başlangıcında altyazıyı aktif etmeniz gerekiyor okadar. buarada v1.04 altyazıları otomatik görüyor ve cec desteği de mevcut. saygılar.

edit: buarada yüklediğim v1.02 cs li versiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 23 Kasım 2013; 14:36:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Dediğim şekilde yapacaksınız artık UFT-8 yaoınca normal. V1.2 de oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum hocam.Herkes takmış V1.2 ye tamam güzel yazılım ama V1.4 te bende canavar gibi çalışıyor V1.2 den de hiçbir şeyi eksik değil.

hocam birçok kişinin v1.02 takılmasının sebebi kolay kolay kimsede problem çıkarmıyor. bende siz v.104 bugfixi siz yükleyene kadar v1.02 kullanıyordum. bastcastle v1.03 ile beraber yeşil ekran sorunundan ben dahil baya kişi çekiyor. şansıma sizin yüklediğiniz v.104 problemsiz çalıştı bende ve yazılım bence mükemmel. daha önce dediğim gibi klasörleri yatay değilde dikey gösterse bir daha tövbe başka yazılma geçmem. 3d bluray sorunsuz menu geçişleri gayet hızlı. internet sorunsuz. yani size teşekkür ederim fix li halini paylaştığınız için. ben çok memnunum. en azından hantal 3.0.5.5 a muhtaç kalmadım.

• Paladyum hocam V1.4 te ayarlara giriyorum sistem ayarlarında yazı şeklini değiştirmeye yer yok sanıyorum sizde de aynı yani yazılım ne verdiyse o yazı şeklinde izliyoruz galiba.Diğer modsuz bast castle versiyonlarında da böyle miydi acaba hatırlamıyorum da.Mesela 1.3 te
  • quote:

Paladyum hocam V1.4 te ayarlara giriyorum sistem ayarlarında yazı şeklini değiştirmeye yer yok sanıyorum sizde de aynı yani yazılım ne verdiyse o yazı şeklinde izliyoruz galiba.Diğer modsuz bast castle versiyonlarında da böyle miydi acaba hatırlamıyorum da.Mesela 1.3 te

bastcastle v1.02 de seçilebiliyordu (v.103 hiç çalıştıramadım benim cihazda o yüzden bilmiyorum). bunda dediğiniz gibi seçenek yok ama şöyle birşey var zaten v1.02 dede türkçe karakter sorunu yaşamamak için default seçmek gerekiyordu (belki farklı bir kaç tane daha font olabilir tam bilmiyorum) bunda da sadece default yüklü o yüzden türkçe de sıkıntı olmuyor ama tabiki farklı bir karakter isteyebilirsiniz. ama mevcut değil ne yazık ki. ben default u ince ve sade bulduğum için genel olarak tüm yazılımlarda zaten bunu kullanıyordum.

• quote:

bilgisayardan egreate ulaştığım bu ekrandan bahsediyorum.
    Sanırım çok farklı video siteleri cihaza eklenebilir.

Bast-castlea özel türkçe youtube,Cec, Türkçe dil ve cs mode olan yazılım yok değil mi?

Ah keşke türkçe altyazı veya dil içeren siteler eklense de VOD sistemi Türk kullanıcılar için de kullanılablise..
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    bildiğimiz üzere 3d isolarda harici tr alt yazı ekleyince takılma oluyordu yazılımlarda.belkide bu yüzden adam font koymadı bi bildiği olabilir ;-) font seçme olayı cs modlularda var sanırım.modsuz bast castle da yok galiba baksam iyi olur aslında.acaba font olayı mi takılmaya sebep oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

egreat r6s ***orjinal ve en güncel**** firmware indirmek için internet linki verirmisiniz

özellikle 3.0.5.5 orjinal ***modlanmamış*** firmware arıyorum... linkini verirseniz sevinirim...

tekrar soruyorum...???
  • 1.04 kurulabilse 1.02 istermiydim.
    Piyasadaki tüm modlu modsuz +lı mos lu tüm fwleri kurdum.

Sanırım plus modellerde çalışmıyor bu fwler. Yeşil Hep yeşil.

1.02 için çok teşekkür ederim Paladyum.
  • quote:

bildiğimiz üzere 3d isolarda harici tr alt yazı ekleyince takılma oluyordu yazılımlarda.belkide bu yüzden adam font koymadı bi bildiği olabilir ;-) font seçme olayı cs modlularda var sanırım.modsuz bast castle da yok galiba baksam iyi olur aslında.acaba font olayı mi takılmaya sebep oluyor.

Fontla ilgili olacagini sanmiyorum cunku cs modlu yazilimlarida hiç takilmiyor bastcastle in. Bastcastle daha sade takiliyor zaten genel olarak veya bu tarz şeylerde üşeniyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d filmlerde altyazı takip etmek çok kötü oluyor. ocean predators 3d iso indirdim. Alt yazılı bir deneyim dedim gözlerim oldukça rahatsız oldu. 3d bence TR dublaj izlenmeli
  • quote:

Dediğim şekilde yapacaksınız artık UFT-8 yaoınca normal. V1.2 de oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum hocam.Herkes takmış V1.2 ye tamam güzel yazılım ama V1.4 te bende canavar gibi çalışıyor V1.2 den de hiçbir şeyi eksik değil.

Hocam hatırlarsan 3 ay kadar önce seninle yazılımlar hakkında görüşmüştük. sen v1.3 kurmamı tavsiye etmiştin. Bu konuda işin ustasısın seni dinlerim. ne dersin v 1.4 mü kurayım
  • seboist322 S kullanıcısına yanıt
    vallahi seboist hocam işin ustası değilde o kadar çok yazılım denedim ki sayısını bilmiyorum.hepsinde bi eksik çıktı değiştirdim ama en son bast castle v1.4 bug fix yükledim yeşil ekran yok hızlı görseli bence en iyisi youtube lar hepsi çalışıyor hemde türkçe.picassa çalışıyor foto aramak için.dailymotion çalışıyor video için.ağdan 720pHdtv dizilerimi takılmadan alt yazılı olarak direk oynatiyorum.torrent çalışıyor.iptv dalgası ile işim olmaz zaten.yakında 3d iso deneyecegim o da sorun çıkarmazsa tamamdır daha ne isteyebilirim ki ben bu yazılımdan cihazdan.link konuda mevcut indirin yükleyin.cihazım r6s,plus kullanan arkadaşlarda yeşil ekran çıkmış.denemeden bilemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede r6s plus var 1.4 yazılımı aynen yeşil ekran...Tekrar eski yazılıma döneceğim artık
  • şu anda tekrar başa döndüm.1.02
  • komşu güzel bir derleme yapmış
    http://egreat-r6s.galfas.gr/rtd1186-firmware-list/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

şu anda tekrar başa döndüm.1.02

Bende en sonda bıraktım V1.04 Canavar gibi maaşallah :D
  • arkadaşlar bugün 3.yazılımıda attım sonunda.1.04. merak edip duruyordum.rash.87 arkadaşımızın linkinden indirdiğim dosya
    sanırım r6s pro modeline uyumlu değildi ve yeşil ekran hatası verdi.Az önce yukarıda DoSöDoKöKo arkadaşın verdiği linkteki 1.04 dosyasını
    indirdim.Bu dosya diğer 1.04 versyonundan 40-50 mb büyük idi.Sanırım r6s pro lar için yapılmış ve herhangibir yeşil ekran hatası
    almadım.Yeşil ekran hatası alanlar http://egreat-r6s.galfas.gr/rtd1186-firmware-list/ linkindeki yazılımı buradan indirebilirler.

Yalnız bir iki şey gözüme çarptı.
    1- Her filme girdiğimde her seferinde Türkçe alt yazıyı seçmem gerekiyor ve sanırım altyazı fontları değişmiyor.(arial vb gibi)
    2- Filmden çıkıp tekrar girdiğimde diğer yazılımlardaki gibi kaldığı yerden başlat çıkmıyor.Ayar menüsünde de göremedim.Sizdede durum aynı mı acaba...

• http://dfiles.eu/files/vsmd6o039

bunu da deneyebilirsin.
  • quote:

http://dfiles.eu/files/vsmd6o039

bunu da deneyebilirsin.

bu yazılım nasıl hocam yukarıda yazdığım sorunlar bunda da varmı.1.04 dünde baya çeşidi varmış.
    benim indirdiğim 143 mb.sizinki 117 mb yukarıda arkadaşın verdiği 94 mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 24 Kasım 2013; 20:34:01 >

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.