Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar benim makinem de yeni geldi 3.055 sürümü benim sorunum wireless olarak kendi modemime bağlanamadım başka ağları görüyo ama benimkini görmedi vede normal filmler izlerken sorun yok ama 3d filmleri açtığımda video akıyo ama kumandadan ses ve altyazı seçmeye gelince kumanda tepki vermiyo bastıktan 5-10 sn sonra tepki veriyo sonrada hç vermiyo.önce kumandamı bozuldu dedim ama açıp kapayınca eski haline geliyo sorun yok acaba 3d filmleri oynatırken gücü mü yetmiyo ondan mı.Vede makine ilk açıldığında wiriless mı wifi plugin mi ne öyle bi uyarı veriyo gidiyo sonra.
  • kablosuz ağ ayarlarını cihazdan yaptınız mı? (ayarlar bölümünde). LAN kablosu ile modeminize bağlanmayı deneyin, hata verecek mi acaba.

wireless plugin uyarısı bende de çıkıyor.

3D iso deneme şansım olmadı henüz, aynı filmi farklı bir Hard disk ile deneyin bir de..
  • Hocam kumandadan altyazıyı nasıl açacağım.Otomatik olarak kendisi görmüyor mu aynı klasörde ve aynı isimde olduğunda ?
  • kablosuz ağ ayarlarına girince ap ara diye bişey çıkıyo arayınca komşuların wireless lar gözüküyo benimki gözükmüyo.Tv de akıllı tv tvden bağlanabiliyom benim ağa çok da lazım değil aslında da merak ettim ip tvye bakcaktım.Zaten makinenin menüsünde internet kısmına giriyorum adres girecek yeri bulamadım bikaç yer imi var sağ altta da %0 da bişey yüklenemiyo anlamadım.İso dosyası falan da değildi 3d film 10 gb mkv dosyası.Acaba sürümle alakalı bişey mi bastcastle 1.04 ü mü yüklemem gerekiyo.Yüklersem eski haline getirebilirmiyim.Orjinal modsuz sürüm kullanıyorum kafam rahat demişti biri forumda öyle mi yapsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris3000

Hocam kumandadan altyazıyı nasıl açacağım.Otomatik olarak kendisi görmüyor mu aynı klasörde ve aynı isimde olduğunda ?

Merhaba,
    Film başladıktan sonra kumandada subtitle tuşuna basarsanız altyazı seçenekleri çıkar, eklediğiniz harici altyazı "1.srt" diye en üstte çıkacaktır.

menü tuşuna basarsanız da view seçeneğinden thumbnail'i seçerseniz klasörleri içindeki film afişinin büyük haliyle görebilirsiniz. Bir de "all media" yerine sadece "movies" i seçerseniz film dosyalarından başka dosyayı göstermez, karışıklığa yol açmaz.

Kolay gelsin.

http://www.w2comp.com/cfolder/w2comp/Library/Tree/HDD_Media_Players/EGREAT/Realtek_1186/R6S_w2comp_06.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchant -- 28 Kasım 2013; 10:42:06 >

• bir sorunum var.
    elimdeki filmde 10 adet ses dosyası gömülü ve sonuncusu Türkçe
    Torrent ten indirim ilk orijinal TR sesli film. Percy Jackson Sea of Monsters
    ama gel gör ki; cihaz 8 tane sesi görüyor, nasıl hallederim
    gereksiz sesleri çıkartmadan tabi ki
    ilk defa indirme işlemi dışında bir işlem yapmadan film izleyeceğimi sanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemistdelight

kablosuz ağ ayarlarına girince ap ara diye bişey çıkıyo arayınca komşuların wireless lar gözüküyo benimki gözükmüyo.Tv de akıllı tv tvden bağlanabiliyom benim ağa çok da lazım değil aslında da merak ettim ip tvye bakcaktım.Zaten makinenin menüsünde internet kısmına giriyorum adres girecek yeri bulamadım bikaç yer imi var sağ altta da %0 da bişey yüklenemiyo anlamadım.İso dosyası falan da değildi 3d film 10 gb mkv dosyası.Acaba sürümle alakalı bişey mi bastcastle 1.04 ü mü yüklemem gerekiyo.Yüklersem eski haline getirebilirmiyim.Orjinal modsuz sürüm kullanıyorum kafam rahat demişti biri forumda öyle mi yapsak.

modem ile cihaz yakında mı? uzak olduğu için görmüyor olabilir mi? wireless plugin ile alakası olabilir mi acaba diye düşünüyorum, benim cihaz tv nin yanında olduğu için LAN kablosu ile bağladım, kablosuz denemedim, bir ara deneyip unutmazsam sonucu yazayım buraya.

Half SBS tarzında 3D.mkv yi sorunsuz oynattı benim cihaz

Sürüm değiştirmeyi deneyin, eski haline getirebilirsiniz evet.Ben bast castle kullanıyorum, torrent olduğu için, benim de kafam şimdilik çok daha rahat :)

güncellerken :
    1-cihazı kapatın,
    2-yandaki reset girişine kürdan sokun,
    3-kumandadan cihazı açın,
    4-please wait to update yazınca
    5-USB yi takın (USb içinde rar dan çıkarılmış update dosyası olsun)

bu sırayla yapmakta fayda var, çünkü USB yi takıp kumdandadan cihazı açınca USB den okuması gecikiyor/hiç okumayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikahmet

bir sorunum var.
    elimdeki filmde 10 adet ses dosyası gömülü ve sonuncusu Türkçe
    Torrent ten indirim ilk orijinal TR sesli film. Percy Jackson Sea of Monsters
    ama gel gör ki; cihaz 8 tane sesi görüyor, nasıl hallederim
    gereksiz sesleri çıkartmadan tabi ki
    ilk defa indirme işlemi dışında bir işlem yapmadan film izleyeceğimi sanmıştım
    tüm sesler aynı formatta mı?
  • teşekkürler 2-3 gün daha kurcalayım cihazı sonra sürümü bastcastle 1.04 yapacam .sonra da orjinal yazılımı bi denerim ama bulamadım 3.055 in orjinalini.orjinal yazılımlarda menü türkçe olmuyo dimi bide çince olmasın en azından ingilizce oluyodur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemistdelight

teşekkürler 2-3 gün daha kurcalayım cihazı sonra sürümü bastcastle 1.04 yapacam .sonra da orjinal yazılımı bi denerim ama bulamadım 3.055 in orjinalini.orjinal yazılımlarda menü türkçe olmuyo dimi bide çince olmasın en azından ingilizce oluyodur inş.

http://egreat-r6s.galfas.gr/rtd1186-firmware-list/

bu linkteki v3.0.5.3 ile türkçe idi menü..
  • chemistdelight C kullanıcısına yanıt
    Hocam Plus modeli var herhalde sizde. Wifi plug-İn yazısının çıkması çok normal bir durum bende r6s var usb dongle ile wifi ye bağlanıyorum,dongle ı taktığımda ve wifi ayarlarını yaptığımda cihazı her açtığımda Wifi Plug-İn yazısı çıkıyor zaten o yazı çıkmazsa kablosuz bağlanamıyorum burada sorun yok yani.Aslında olay basit sizinde makul bil bilgiye sahip olduğunuzu varsayıyorum tabiki.Ağ ayarlarına girdiğinizde ap ara diyeceksiniz zaten komşuların wifi ağları görünüyor demişsiniz bu durumda ya sizin ağ çok uzak kalıyordur yada modeminiz sizin ağ isminizi yayımlamıyordur.Modem arayüz seçeneklerinden AĞ ADINI YAYIMLA seçeneğini (yada bunun gibi birşey) aktif edin yada kontrol edin hocam.Aklıma bunlar geliyor.Ama pc bağlanıyor derseniz pc önceden ağı tanıdığı için bağlanmada sorun olmaz.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orchant

quote:

Orijinalden alıntı: baris3000

Hocam kumandadan altyazıyı nasıl açacağım.Otomatik olarak kendisi görmüyor mu aynı klasörde ve aynı isimde olduğunda ?

Merhaba,
    Film başladıktan sonra kumandada subtitle tuşuna basarsanız altyazı seçenekleri çıkar, eklediğiniz harici altyazı "1.srt" diye en üstte çıkacaktır.

menü tuşuna basarsanız da view seçeneğinden thumbnail'i seçerseniz klasörleri içindeki film afişinin büyük haliyle görebilirsiniz. Bir de "all media" yerine sadece "movies" i seçerseniz film dosyalarından başka dosyayı göstermez, karışıklığa yol açmaz.

Kolay gelsin.

http://www.w2comp.com/cfolder/w2comp/Library/Tree/HDD_Media_Players/EGREAT/Realtek_1186/R6S_w2comp_06.jpg

Allah razı olsun üstad

• teşekkürler ilginiz için egreat r6s pro benim modelim.Yukarda resmi verilen kumandasının tuş yerleri falan da değişik bendeki zaten.Eve gidince denerim modem ayarlarından 2 metre mesafede çünkü.Sonra sırasıyla lan koblosu takarak vede bastplast 1.04 yükleyerek deniycem.
  • hayır değil.
    5 i dts 5 i ac3
    görünenler
    5 dts 3 ac3
    sondaki 2 gözükmüyor
  • quote:

hayır değil.
    5 i dts 5 i ac3
    görünenler
    5 dts 3 ac3
    sondaki 2 gözükmüyor

torrentde sorun olabilir, sonradan siz eklemediniz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

hayır değil.
    5 i dts 5 i ac3
    görünenler
    5 dts 3 ac3
    sondaki 2 gözükmüyor

torrentde sorun olabilir, sonradan siz eklemediniz değil mi?

ben eklesem sadece tr sesi bırakırdım.
    sorun orada zaten.
    orijinal ellemeyeyim dedim.
    neyse şimdi diğer sesleri atıcam artık
    teşekkürler
  • ağım gizli değilmiş ama modem ayarlarından kanalı değiştirince wirelessı gördü şu an.nete bağlanabildim ama online tvde hd kanallarda kullanıcı adı ve şifre istiyo.kullanıcı adına ne yazılacak acaba.3d film izledim donma vs yok ama kumandanın tepki vermemesi devam ediyo bende bu sorunu medi playerın ayarlarından otomatik 3d ye geç gibi bişeyi kapalı yaptım önce filmi 2d yapıp ses veya altyazıyı kumandadan istediğim gibi seçtikten sonra tv kumandasından 3d yapııp izledim.Bu dediklerim 3.055 sürümü için.
  • chemistdelight C kullanıcısına yanıt
    Wifi sorununun çözülmesine sevindim.3D izledim demişsiniz Half sbs mi 3D.iso mu izlediniz,nasıl bir Hdd kullandınız paylaşır mısınız bizimle hocam ?
  • half sbs izlyrum.wd marka 750 gb lik hariciyi usb ile bağlyrum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.