Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diveman sizin indirdiğiniz de benimkide sanrım 1.04 değil.
    Özellikler bölümünden bakın isterseniz.
    1.03 yazıyor.
  • aynen valla hocam ya.siz deyince şimdi baktım 1.03 yazıyor ama bendeki daha önceden
    indirdiğim 1.03 den farklı.sanırım bu biraz daha modifiye edilmiş hali.Arka plana şelale
    falan koymuşlar.Auron yazılımındaki gibi wifi,usb bildirim simgeleri falan eklemişler birde sanırsam menüleri
    Türkçeleştirmişler.1.04 görünümlü 1.03 yapmışlar
  • http://egreat-r6s.galfas.gr/rtd1186-firmware-list/

bu linkteki orjinal 3.0.5.3 i yükledim, Bast Castle V1.04 versiyonuna kürdan+USB ile dönebilir miyim? yoksa ne yapmalıyım ve ayrıca döneyim mi?

3.0 USB den 2,5 HDD i cihaz görmüyor.., 2.0 dan da takılarak oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

Şuan cihazımdan yana hiçbir sorunum yok çünkü daha öncedende belirttilğim gibi artık 3.5" lik hdd kullanıyorum.
    Fakat bu cihazdan kardeşime de alıcam ve kardeşimde 2.5" lik bir harici hdd var o yüzden; şu adaptör işini kesinleştirmek için bir elektronikçi arkadaşa gidip sorucam ve olmadı 0.6 A Max lık bir adaptör alıp deniyicem. Sonuçları size buradan yazarım.

hocam 2,5'' HDD lerde takılma mı yaptı sizde de ?
  • Aynen sorun yaptı. takilmalar falan oldu. Ben sorunun USB güç çıkışından olduğunu düşünüyorum. Fakat Egreat in kullandığı adaptörlerin amperinden de kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

Aynen sorun yaptı. takilmalar falan oldu. Ben sorunun USB güç çıkışından olduğunu düşünüyorum. Fakat Egreat in kullandığı adaptörlerin amperinden de kaynaklanıyor olabilir.

çözüm bulabildiniz mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

komşu güzel bir derleme yapmış
    http://egreat-r6s.galfas.gr/rtd1186-firmware-list/

buna ilave birde alttaki site var...

http://www.zippyshare.com/sticky/au7hafv5/dir.html

http://www.zippyshare.com/sticky/ieu2tlcl/dir.html

• quote:

quote:

komşu güzel bir derleme yapmış

buna ilave birde alttaki site var...

http://www.zippyshare.com/sticky/au7hafv5/dir.html

http://www.zippyshare.com/sticky/ieu2tlcl/dir.html

çok arandım ama orjinal 3.0.5.5 firmware download linki bulamadım....

bilen var mı?

yoksa 3.0.5.5 firmware sallama mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

bu linkteki orjinal 3.0.5.3 i yükledim, Bast Castle V1.04 versiyonuna kürdan+USB ile dönebilir miyim? yoksa ne yapmalıyım ve ayrıca döneyim mi?

3.0 USB den 2,5 HDD i cihaz görmüyor.., 2.0 dan da takılarak oynatıyor.

benim cihaz hemen hemen tüm yazılımlarda 500 ve 640 gblık hddlerde gerek usb 2 den ve gerekse usb 3 den taksam bile
    bir iki film oynattıktan sonra bazen de birinci filmde takılma yapıyordu.Bende 2 tblık hdd usb 3 den
    bağladım sorun yok şu an.sanırım yukarıda arkadaşların belirttiği gibi sorun yazılımdan ziyade usb çıkışlarının zayıf olup
    500 gb adaptörsüz hddleri kaldıramamasından geliyor.Valla kürdanla hertürlü yazılımı yükleyebilirsiniz.Sorun olmaz yani...

• 2,5'' HDD den bağladıktan sonra takılma sorunum çözüldü

USB 3.0 noktasına bağladım, sorun çözüldü, USB 3.0 dan okumuyor sanıyordum ama 1-2 dk beklemek lazımmış

bu arada torrent arayüzüne giremiyorum:

404: Not Found

Couldn't find Transmission's web interface files!

Users: to tell Transmission where to look, set the TRANSMISSION_WEB_HOME environment variable to the folder where the web interface's index.html is located.

Package Builders: to set a custom default at compile time, #define PACKAGE_DATA_DIR in libtransmission/platform.c or tweak tr_getClutchDir() by hand.

sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
  • ben modlanmış firmware lerin dertlerinden bıktım... artık orjinal kullanıyorum başım rahat.....
  • quote:

ben modlanmış firmware lerin dertlerinden bıktım... artık orjinal kullanıyorum başım rahat.....

torrent için modlanmış olması şart mı?

düzeltme: torrent olayını da hallettim, bast castle v1.04 yazılımı ile..sanırım orjinal yazılımlarda torrent uygulaması yok..

torrent indirecek arkadaşlar için önemli olabilir,

1-dışarıdan 2,5'' USB den güç alan hard diski USB 3.0 bağlantısına bağladım,
    2-torrent arayüzüne girdim (cihazdaki ip adresini bilgisayarımda adres çubuğuna yazdım , yani 192.168.1.5:9091 yazdım). bağlanamıyorsanız cihazı ve bilgisayarınızı tekrar başlatın.
    3-username : torrentuser
    password :webtorrent
    transmission arayüzüne girdikten sonra bilgisyaraınızdaki torrent dosyasını gösterin, cihaz download etmeye başlamalı

-bast castle v1.04 yazılımında premium uygulamalar kısmında services bölümünden transmission uygulamasının aktif olduğunu (yeşil oynat işaretli olmalı, değilse üzerine gelip kumandadan ok tuşuna basıp start deyin) kontrol edin. eğer aktif değilse cihazın kablosunu çıkarıp takın-kumandadan tekrar başlatın. bilgisayarı da tekrar başlatın.
    -ayrıca cihazın ayarlar kısmından torrent uygulamasının açık (on) olduğuna emin olun
    -VE AYRICA YİNE CİHAZ AYARLAR KISMINDA VE TRANSMİSSİON WEB ARAYÜZÜNDE TORRENT KAYIT YERİ OLARAK HARD DİSKİNİZİN YOLUNU SEÇİN (BENİMKİ \C ŞEKLİNDEYDİ, GENELDE 2 HARD DİSK TAKILI İSE BİRİNCİSİ \C, İKİNCİSİ \D OLUYOR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 26 Kasım 2013; 22:36:46 >

• şu satırları yazdığın bilgisayar ile torrent yazılımı kullanmak daha akılcı ve pratik değilmi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Kasım 2013; 2:02:36 >
  • quote:

şu satırları yazdığın bilgisayar ile torrent yazılımı kullanmak daha akılcı ve pratik değilmi....

bence de pratik, ancak akılcı mı onu tam bilmiyorum, çünkü cihazı aldığım için artık 30-40 GB büyüklüğünde bluray indirmeye başlayacağım, bilgisayarın devamlı açık kalması nedeniyle harcanan elektrik cihazın devamlı açık kalmasıyla harcanan elektrikten fazla ise akılcı değil diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bugün Egreat R6Spro cihazım lime ulaştı. İçinde hangi yazılım var bilmiyorum ancak bu cihaz için yazılım büyük bir karmaşa haline gelmiş durumda.
    Siz üstadlara sorum şu olacak;
    Sorun yaşatmayacak yazılım hangisidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

quote:

ben modlanmış firmware lerin dertlerinden bıktım... artık orjinal kullanıyorum başım rahat.....

torrent için modlanmış olması şart mı?

düzeltme: torrent olayını da hallettim, bast castle v1.04 yazılımı ile..sanırım orjinal yazılımlarda torrent uygulaması yok..

torrent indirecek arkadaşlar için önemli olabilir,

1-dışarıdan 2,5'' USB den güç alan hard diski USB 3.0 bağlantısına bağladım,
    2-torrent arayüzüne girdim (cihazdaki ip adresini bilgisayarımda adres çubuğuna yazdım , yani 192.168.1.5:9091 yazdım). bağlanamıyorsanız cihazı ve bilgisayarınızı tekrar başlatın.
    3-username : torrentuser
    password :webtorrent
    transmission arayüzüne girdikten sonra bilgisyaraınızdaki torrent dosyasını gösterin, cihaz download etmeye başlamalı

-bast castle v1.04 yazılımında premium uygulamalar kısmında services bölümünden transmission uygulamasının aktif olduğunu (yeşil oynat işaretli olmalı, değilse üzerine gelip kumandadan ok tuşuna basıp start deyin) kontrol edin. eğer aktif değilse cihazın kablosunu çıkarıp takın-kumandadan tekrar başlatın. bilgisayarı da tekrar başlatın.
    -ayrıca cihazın ayarlar kısmından torrent uygulamasının açık (on) olduğuna emin olun
    -VE AYRICA YİNE CİHAZ AYARLAR KISMINDA VE TRANSMİSSİON WEB ARAYÜZÜNDE TORRENT KAYIT YERİ OLARAK HARD DİSKİNİZİN YOLUNU SEÇİN (BENİMKİ \C ŞEKLİNDEYDİ, GENELDE 2 HARD DİSK TAKILI İSE BİRİNCİSİ \C, İKİNCİSİ \D OLUYOR)

Alıntıları Göster
    bast castle v1.04 yazılımında premium uygulamalar kısmında services bölümünden transmission uygulamasının aktif olduğunu (yeşil oynat işaretli olmalı, değilse üzerine gelip kumandadan ok tuşuna basıp start deyin) kontrol edin.
    Hocam hangi v1.04 bu benim premium uygulamalarda services seçeneği yok malesef.tamam torrentte sorun yok çalışıyor da services nerede ne işe yarar ?

• bu linkte Bast Castle V1.04 yazıyor ama yükleyince v1.03 gözüküyor olabilir:

services o anda aktif olan uygulamaları gösteriyor sanırım, durdurulabiliyor, silinebiliyor, tekrar başlatılabiliyor mesela..

@RoMeOkTaY, bu işte ben de yeniyim, yukarıda verdiğim linkteki v3.0.5.3 de torrent uygulaması yoktu (orjinal sürüm olduğu için olabilir) , dünden beri Bast Castle V1.04 kullanıyorum (modlu sürüm yani), forumun son 1-2 sayfasında da tavsiye edilen bu sürüm.
  • @psykopat81 eve gidip bi' deneyeceğim. Eğer kendi yazılımı hoşuma gitmez ise v1.04 kurayım.. Ama verdiğiniz linkte bir sürü sürüm var ? hangisi E.G. Plus ' a uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMeOkTaY

@psykopat81 eve gidip bi' deneyeceğim. Eğer kendi yazılımı hoşuma gitmez ise v1.04 kurayım.. Ama verdiğiniz linkte bir sürü sürüm var ? hangisi E.G. Plus ' a uygundur.

orjinal ve bastcastle v.104 ü denedim, sorun çıkmadı.
  • Arkadaşlar dün itibariyle egreat r6s pro cihazı satın almış bulunmaktayım.Cİhazda sanırım 3.3.5 versiyonu yüklü bulunmakta.Menü geçişleri ve film ileri geri sarma opsiyonları hoşuma gitti.Ancak 2 konuda sıkıntı yaşadım aşağıda print screen olarak klasörlerini gösterdiğim 2 filmin .srt uzantılı altyazılarını göstermedi.Aynı isimle olmasına rağmen altyazılar çıkmadı.
    2.Olarak da film ismiyle aynı isimde poster resmi klasör içine koymama rağmen filmlerin sadece normal klasör görünümlerini gördü .Poter şeklinde göstermek mümkün müdür?Şimdiden teşekkürler...
    Not: Tv samsung 40c650 modeli ve kendi oyatıcısından altyazılar sıkıntısız olarak oynatılmakta.Flash bellekte 32 gb sony şu ana kadar western media player hd live oynatıcımda sıkıntısız çalışan bir flash bellek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris3000 -- 28 Kasım 2013; 9:31:46 >

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.