Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın. Bende sabahdan beri araştırırken senin verdiğin linkden en sonki 3.0.5.5 orjinal (offical) firmware'i yükledim. Sorunsuz açıldı. Ayar yaptım. Ofisdeyim diye uğraşamadım. Fakat wireless bulabilmesine rağmen şifreyide girdim fakat bağlanamadı. Bende üstünde durmadım. evde denicem bakalım. bu arada eski bir r6a kullanıcısı olarak bana menü çok sade geldi. bu menüyle internete girilir, torrent indirilebilir, canlı tv kanalı falan izlenebilirmi.Yoksa bast castle falanmı yüklemeli.
  • Satın almayı düşünen varsa 125TL'den satıyorum.
  • SULZER S kullanıcısına yanıt
    bu firmware bu ürünün orjinal firmware i... neyse o hali...
    bahsettiğiniz ilave özellikler için ben farklı yöntemler ve cihazlar kullanmaya başladığım için artık STABİLİTE ve SORUNSUZLUĞA daha çok önem veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

bu firmware bu ürünün orjinal firmware i... neyse o hali...
    bahsettiğiniz ilave özellikler için ben farklı yöntemler ve cihazlar kullanmaya başladığım için artık STABİLİTE ve SORUNSUZLUĞA daha çok önem veriyorum

Cihazi denedim ve cok memnun kaldim 3d iso filmden. Mukemmeldi. Fakat filmin orjinalinde turkce dublaj yok. Altyazida yine turkce yok. Biz kendimiz filmin icine ayrica altyazi yukleyebiliyormuyuz. Mesele ben r6a da normal bir altyaziyi programla 3d hale cevirip filmin bulundugu dosyanin icine atiyordum ve ayni ismi veriyordum. Altyaziyi acip bunu secebiliyordum. Bunda bu altyazi gorunmedi. Normalde bu cihaz 3d olduugu icin rahatlikla gormesi gerekmezmi. Gormesi icin ne yapmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmanager

Satın almayı düşünen varsa 125TL'den satıyorum.

bedava almayı düşünen atlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMeOkTaY

Arkadaşlar,
    Bu online film izleme menüsüne kendimiz de site ekleyebilir miyiz ?

Arkadaşlar bu soruma yanıt alırsam süper olur... Desteğinizi rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

sdizdar nickli arkadaşa satılmıştır, hayırlı uğurlu olsun
  • Avatar 3D 2009 Blu-ray AVC DTS-HD.iso 46gb
    bu sürüm 3d değil mi filmi 2d açıyor 3d olarak izleyemedim.Blue ray menüsü yok direk film başlıyo egreat menüsünden 3d yapınca da olmadı.ilk iso denemem.Dona dona oynatıyo dts tru hd orjinal sesi.Sesi türkçe dubalaj alınca yağ gibi akıyo.Eğer bu filmi 3d olarak izleyen varsa bastcastle yükleyip de deniyecem.
  • dosya infosu:[disc]
    type=BD-ROM
    version=AnyDVD HD 7.1.1.0 (BDPHash.bin 12-11-09)
    totalsectors=24438784
    label=RED_BIRD_3D_FE
    region=0
  • quote:

quote:

quote:

@pmanager arkadaşımın kargosunu teslim aldım gönderdiği r6s cihazının sorunsuz olmasından dolayı kendisine teşekkür eder yaşamında muvaffakiyetler dilerim.
    selamlar sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

quote:

quote:

quote:

@pmanager arkadaşımın kargosunu teslim aldım gönderdiği r6s cihazının sorunsuz olmasından dolayı kendisine teşekkür eder yaşamında muvaffakiyetler dilerim.
    selamlar sevgiler.

Ben tesekkur ederim, guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an en stabil yazılım hangisi?
  • Uzunca bir zamandır M34A kullanıcısıyım. Makinemden oldukça memnundum(1080p ve torrent ve ağ iletişimi açısından)
    Artık sürekli remux formatında film izlediğim için, M34A, dts hd leri dts ye downgrade yapıp, true hd leri gönderememesi, yüksek bitrateli filmlerde sorun çıkarması nedeniyle yeni bir media player araştırmasına giriştim.

Egreat R6S Plus ile Himedia Q5 - Android Smart TV Box, konularını kaç gündür okuyorum fakat bir karara varamadım.
    Benim amacım, Büyük oranda remux bluray izlemek, (3d ilerde düşünülebilir/ olması gerekir.) yeni nesil ses formatlarını passthrough yapabilecek, özellikle de görüntü ve ses kalitesi iyi olacak bir player olmalı.

Ben ikisi arasında kaldım ama başka önerilere de açığım.

Teşekkürler.....
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    R6S fiyat/performans acisindan oldukca basarili. 3d tecrubem olmadi ama diger formatlarda neredeyse hic sorun cikarmadi bana.

Yine de butce var ise yeni Dune serisi akil celiyor

Hormetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

R6S fiyat/performans acisindan oldukca basarili. 3d tecrubem olmadi ama diger formatlarda neredeyse hic sorun cikarmadi bana.

Hormetler

Valla tabiki bütçe olayı durumu değiştirebilir ama ben 3D bluray iso denedim kaç tane ve kendim altyazı ekleyerek. İnan mükemmel bile az kalır. Bu cihaz her şeyi açıyor ve fiyat performans olarak gayet başarılı.
  • yabancı forumda r6s ve r6s plus cihazlarda aşağıdaki yazılımın çalıştığından bahsetmiş birisi.

R6S + R6S PRO (1186) inext_hd1_v2.5_moS, HDD 1Tb NTFS ESATA,

inext_hd1_v2.5_moS.zip

Denemedim. ikiside 1186. olması gerekli. Ancak Şüphelerim var.Deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 12 Aralık 2013; 18:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

Hormetler

Duneye o kadar para bayılmaya pek niyetim yok :)
    Videoları açması tamam, ancak görüntü kalitesi nasıl himedia ile karşılaştıran oldu mu acaba.
    Ağ performansı da benim için çok önemli ağda 5 tbye yakın video var.
  • Selam arkadaşlar. Egreat r6s kullanıyorum. cihazım bazı filmeleri görmüyor. pc den bakınca görünen film dosyalarının içi boş görünüyor.
    örnek olarak :
    Stalingrad.3D.2013.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264-CiNEMAN (.mkv )
    Man.Of.Steel.3D.2013.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-PublicHD
    yardımcı olursanız sevinirim...
    Cevap verecek kimse yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata21 -- 14 Aralık 2013; 23:32:14 >
  • Arkadaşlar, XBMC kurulumunu Egreat r6s cihaza yapabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMeOkTaY

Arkadaşlar, XBMC kurulumunu Egreat r6s cihaza yapabiliyor muyuz ?

hayır cihaza XBMC kurulamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.