Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir mediya oynatıcıya ihtiyacım var.

- Sopcast ile maç izleyebilir miyim?
    - Iptv olarak kullanabilmek
    - 3D ready projeksiyon ile 3D film izleyebilmek
    - Teknolojisi yeni (Sanırım Android tabanlı almalıyım)

Bu cihaz bunları sağlar mı?
  • Bu media player dan var bende sormak istedigim digiturk play i bu media playerdan izleme imkanimiz varmi varsa nasil izleyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Bu media player dan var bende sormak istedigim digiturk play i bu media playerdan izleme imkanimiz varmi varsa nasil izleyebiliriz.

bildiğim kadarı ile maalesef yok
  • filmleri afişleriyle beraber listeleyebilecek ve sorunsuz bir sürüm arıyorum hangisini önerirsiniz
  • Android media player'larda digitürk play üyelik ile izleniyor değil mi?

• Egreat r6s plus yeni aldım,bu akşam cihazı açtım.
    İlk ekranda siyah fon üzerinde egreatworld.com yazısı çıkıyor 1-2 sn sonra parlak yeşil çizgili gidip gelmeler oluyor sonra cihazın ön paneli guide moduna geçiyor ve tv ekranında hiçbirşey çıkmıyor. Cihazı söküp lg marka monitöre taktığımda menü ekranı çıkıyor. Yapmam gerekenler hakkında fikir sahibi olan var mı?
    Not: tv im panasonic L42D25E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 2 Ocak 2014; 21:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

Egreat r6s plus yeni aldım,bu akşam cihazı açtım.
    İlk ekranda siyah fon üzerinde egreatworld.com yazısı çıkıyor 1-2 sn sonra parlak yeşil çizgili gidip gelmeler oluyor sonra cihazın ön paneli guide moduna geçiyor ve tv ekranında hiçbirşey çıkmıyor. Cihazı söküp lg marka monitöre taktığımda menü ekranı çıkıyor. Yapmam gerekenler hakkında fikir sahibi olan var mı?

Cihazın tv ye bağlı iken bir kaç defa aç-kapa yap bekle elbet açılır.Bende de oluyordu böyle durumlar.Yazılım ile alakalı oluğunu düşünüyorum.Benim V1.4 te geçen yeşil ekran yaptı aç-kapa yaptım düzeldi.
  • quote:

Egreat r6s plus yeni aldım,bu akşam cihazı açtım.

monitore takili iken ayarlardan cozunurlugu 720p gibi gorece dusuk bir degere ayarlayin. kaydedip kapatin ve televizyona baglayip acin. sanirim TV mevcut cozunurlugu kaldirmiyor. HDMI Auto secip de deneyebilirsiniz.

Om panelde guide yaziyorsa player isletim sistemini yuklemis ve acilmis demektir

Hormetler
  • 720p de de olmadı. siyah ekran ya Da tv uyumsuzluğu yaşayan ve bunun sebebini bilen var mı? Neticede evde ikinci monitör olmasa aleti hiçbir şekilde çalıştığını göremeyecektim. Tv im panasonic marka bununla sorun olması kronik bir durum mu?

• quote:

720p de de olmadı. siyah ekran ya Da tv uyumsuzluğu yaşayan ve bunun sebebini bilen var mı? Neticede evde ikinci monitör olmasa aleti hiçbir şekilde çalıştığını göremeyecektim. Tv im panasonic marka bununla sorun olması kronik bir durum mu?

Bende Panasonic TX-L55ET5E modeli var. Bu cihazla gayet güzel kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkarmıyor cihaz. Sizin cihazınız arızalı olabilir.
  • Bir yıldan fazladır edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum ki o siyah olayı hdmı cec ile alâkalı değil ise yazılımla alakalı.birde hdmı cec i kapalı yapıp denemekte fayda var.
  • Arkadaşlar cihazı açık tuttuğum sürece artık siyah ekran olayı yaşamıyorum. Lakin başka bir sorun çıktı yardımcı olursanız sevinirim:
    Yeni aldığım 2.5 inç 1.5 TB seagate USB 3.0 harddisk ten çalıştırdığım filmler yavaş akıyor. USB 3.0 slotuna takınca zaten çalışmayan HD usb 2.0 slotuna takınca çalışıyor. eski haricimi taktığımda bu durumu yaşamıyorum. Bilgisayarımda da filmleri akıcı bir şekilde izleyebiliyorum. Acaba sorun yazılımsal mı? Yeni diske format atmalı mıyım?Önerileriniz ya da bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?
  • arkadaşlar bende r6s plus modelini almaya düşünüyorum ama bir konuda size danışmak istedim. bu cihaz filmleri tam ekran yapabiliyormu acaba.sağdan soldan görüntu kaybı olmadan.
  • Görüntü ve ses kalitesi iyi. Sağdan soldan kesinti yapmıyor.

• quote:

Arkadaşlar cihazı açık tuttuğum sürece artık siyah ekran olayı yaşamıyorum. Lakin başka bir sorun çıktı yardımcı olursanız sevinirim:
    Yeni aldığım 2.5 inç 1.5 TB seagate USB 3.0 harddisk ten çalıştırdığım filmler yavaş akıyor. USB 3.0 slotuna takınca zaten çalışmayan HD usb 2.0 slotuna takınca çalışıyor. eski haricimi taktığımda bu durumu yaşamıyorum. Bilgisayarımda da filmleri akıcı bir şekilde izleyebiliyorum. Acaba sorun yazılımsal mı? Yeni diske format atmalı mıyım?Önerileriniz ya da bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Hdd ye ext3 formatı çektim. Sonra da pcden birkaç film yükledim. Bu sefer ext3 formatı halini egreat tanıdı fakat hdd deki c dizini içini lost/found olarak görüp dosyaları göstermiyor. Tam bir format sorunsalı oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 9 Ocak 2014; 22:49:00 >

• r6 plus da torrent kullanmak için en stabil yazılım hangisidir.yardımlarınızı bekliyorum
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    derin renk ayarını off yapıp denermisin..
  • Beyler win8 kullanıyorum. Pc ile aynı ağdaki r6s i görmem için nereden nasıl bir ayar yapmam gerekiyor? Yine aynı ağdaki xp yüklü olan kuzenimin pc sini görebiliyorum.

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Windows 8'de görmek istediğin dizine paylaşım veriyorsun. Egreat'te DLNA seçeneğinin açık olması gerekiyor.

Düzeltme;
    Ben Windows 8'de Egreat'ten bağlanmak için kullanıcı tanımladım ve şifresini verdim. Bu şekilde sorunsuz bağlandım.
    Bu şekilde'de olmazsa bütün ayarlarımı kontrol edip tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypresshilltr -- 21 Ocak 2014; 17:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Windows 8'de görmek istediğin dizine paylaşım veriyorsun. Egreat'te DLNA seçeneğinin açık olması gerekiyor.

Düzeltme;
    Ben Windows 8'de Egreat'ten bağlanmak için kullanıcı tanımladım ve şifresini verdim. Bu şekilde sorunsuz bağlandım.
    Bu şekilde'de olmazsa bütün ayarlarımı kontrol edip tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Çok teşekkür ederim, eve geçince deneyip sonucu aktaracağım.

Edit: başaramadım :) ne paylaşıma açabildim ne kullanıcı tanımlayabildim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 21 Ocak 2014; 21:15:39 >
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.