Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bollu

quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

https://docs.google.com/file/d/0B0VmPcEZTp8NWWUtdkZ1M2h0dFE/edit bu adreste ki programı kullanarak iso filmlerine altyazı hatta Türkçe ses dosyası bile ekleyebilirsin.

3 adet dosya görüyorum biri text dosyası diğerini indirdim çift tıkladım birçok satırı taradı o kadar. cypresshilltr kardeşim beceremedim galiba biraz daha ayrıntılı anlatmanı rica ederim. Selamlar ve teşekkürler.

Linteki 2 exe'yide indiriyorsun.
    tsMuxerGUI.exe isimli dosyaya tıkladığında program karşına geliyor.

Input sekmesinde en üst sağ köşese ADD butonuna tıklayıp bluray filmininin içinde PLAYLIST klasöründe filmin başlmasını sağlayan *.mpls (Bu dosyanın numarası her filmde değişebilir) dosyasını seçip ekliyorsun.
    Sonra yine ADD butonuna tıklayıp sub veya srt uzantılı altyazı dosyasınıda ekliyorsun.
    SUBTITLE sekmesinde eklediğin altyazının renk, boyut gibi ayarlarını yapabilirsin. Ya da varsayılan ayarları kullanabilirsin.
    INPUT sekmesinde en altta OUTPUT bölümü vardır. Oradan oluşturacağın iso'nun adını hangi dizine kayıt edeceğini seçip START MUXING butonuna tıklaman yeterli.
    Makinanın özelliklerine göre işlem 5-15 dakika arası sürebilir.

• düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bollu -- 1 Şubat 2014; 22:38:24 >
  • Arkadaşlar elimde 5-6 tb bluray.iso film var. Çoğu Türkçe dublaj, elimde olmayan filmlerle takas yapmak istiyorum çünkü 50 mb fiber netim olsa da biliyorsunuz indirmesi baya bi zaman alıyor. Özellikle elinde Türkçe dublaj bluray.iso formatında film olan arkadaşlara 2 tb harddiski doldurup yollayabilirim filmleri alıp kendi filmlerini doldurup bana gönderir bu şekilde elimizdekileri paylaşmış oluruz. Ilgilenen arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
  • Bayağı bir uzun süreceğe benziyor ama olacak galiba. Yardımlar için teşekkürler.
  • Sanırım oldu fakat nereden açacağımı bulamıyorum şimdi. Dizin yazmayı unuttum.?

• Bu dosyalardan rar olanı açtım, filmin ilk dosyasını tıkladım fakat altyazıyı göremedim. Bir yerde yanlış yaptım galiba.
  • DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V18.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (03.02.2014)

DOWNLOAD AURON EGREAT R200S-R200S PLUS-R300 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V18.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (03.02.2014)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

NOT: YAZILIMIN DAHA SAĞLIKLI ÇALIŞMASI İÇİN ÖNCE BOOTLOADER YAZILIMI YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ !!!

NOT 2: V18.0 YAZILIMDA İP TV + FUTUBOX BULUNMAKTADIR !!!

• güncelleme için teşekkürler
  • 3.0.5.6 yazılımını R6S plus cihazında deneyenler cihaz stabil olarak çalışıyormu?.
    Ne gibi değişiklikler var? Son yazılımı yüklemeye değermi?
    Günceli yakalayalım derken eldekinden de olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bollu

Bu dosyalardan rar olanı açtım, filmin ilk dosyasını tıkladım fakat altyazıyı göremedim. Bir yerde yanlış yaptım galiba.

Sen işlem yaparken iso file tipi seçmemişsin. Şuan işteyim. İşin çok acil değilse evde vakit bulduğum bir zaman resimli anlatım yapabilirim.

• Acelem yok beklerim. Teşekkürler.
  • Sayın Miralay ve Auron ekip son yazılımı yayınlamış.Var mı deneyen,gözlemlerini paylaşabilecek olan arkadaş ?
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Ben dun yukledim (once yeni bootloader yukleyerek). Alti video uzerinde test ettim. Biri takilan bir filmdi, sorunsuz oynatti.

Mp3, 3D ve web servislerini denemedim.

Hormetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Sayın Miralay ve Auron ekip son yazılımı yayınlamış.Var mı deneyen,gözlemlerini paylaşabilecek olan arkadaş ?

arkadaşlar artık futubox şifresi ..vs alıp girmenize gerek yok bu yazılımı yüklemek isteyenler futuboxu ücretsiz izleyecekler.

futubox kullanıcı adı şifre giriş derdine son !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Sayın Miralay ve Auron ekip son yazılımı yayınlamış.Var mı deneyen,gözlemlerini paylaşabilecek olan arkadaş ?

arkadaşlar artık futubox şifresi ..vs alıp girmenize gerek yok bu yazılımı yüklemek isteyenler futuboxu ücretsiz izleyecekler.

futubox kullanıcı adı şifre giriş derdine son !!!

bu yazılımın iptv ve futubox olyaını r6a yazılımına da entegre edermisin acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 5 Şubat 2014; 14:14:54 >
  • Aslında çok meraklandım şimdi ama stabilitemi de bozmak istemiyorum.Ağa wi-Fi dongle ile bağlanmasam futubox izlerim ama imkanlar kısıtlı.Yakın zamanda deneriz inşallah @Miralay25 ve Auron ekibe teşekkürler. @basitadam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    V18 de USB 3.0 Seagate harddiski gormedi. Umutluydum bu sefer halbusi

Hormetler
  • Merhaba,

Ben de geçen egreat r6s aldım, sorunsuzca torrent web ui'ye girdim ve ekledim.
    fakat download başlamıyor (tracker zamunda)

bu arada version 3.0.5.5

yardım için teşekkür ederim.
  • Son versiyonu yükledim. Ancak daha önce dts-hd master formatını gören anfim. Bu defa bu ses formatını sadece dts olarak veriyor.
    Çözemedim soru.
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan ses ayarlarını yaptın mı?.
    Setup > Audio > HDMI Output ayarlarından HDMI RAW'u seçili hale getirirsen DTS-HD Master, True HD sesleri alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.