Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Ayarlardan ses ayarlarını yaptın mı?.
    Setup > Audio > HDMI Output ayarlarından HDMI RAW'u seçili hale getirirsen DTS-HD Master, True HD sesleri alabilirsin.

Her türlü ayarı yaptım. Daha önceki versiyonda Dts-hd master ses formatlı filmleri izlerken anfimde Dts-hd master yazısı gözüküyordu. Şimdi sadece Dts yazısı çıkıyor. Bu formattaki filimlerin çoğu bu şekilde. Sadece bir kaç filimde Dts-hd master gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 9 Şubat 2014; 15:14:30 >
  • hemen hemen 2 senedir egreat r6s kullanıyorum blackcastle yazılımla. 1 defa anakartta sıkıntı oldu sağolsunlar sancak pc garanti kapsamında değiştirdi.

cihaz genel performanstan çok memnunum ama daha önce bu cihazla kullandığım 160gb wd harici diskim bozuldu. kullanımdandır dedim takmadım fakat şuan gene aletle kullandığım 2tb seagate harici diskim sıkıntı yaratmaya başladı. alet sürekli takır takır ses yapıp okumamaya başladı. aleti çıkarıp pc ye takıp onardığımda düzeliyor sonra bir süre sonra gene bu şekilde okumamaya başlıyor.

emin olmamakla birlikte bu durumun cihazdan ; egreat r6s; kaynaklandığını düşünmeye başladım. bu gibi bir sıkıntı yaşayan oldu mu forumda ?

açıkçası cihazdan ve bu uzakdoğu menşeili markalardan iyice soğudum. philips in medya playerini almayı düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Almak istediğim Egreat R6S Plus Pro mediya oynatıcının USB 3.0 girişi acaba en fazla kaç TB HDD tanıya bilir 3 mü 4 mü? Ben olabildikçe daha fazla TB almak istiyorum, yani WD Red 4TB HDD ama R6S Plus Pro bu hard diski tanır mı tanımaz mı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Önceden Teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paladin

Merhaba,

Ben de geçen egreat r6s aldım, sorunsuzca torrent web ui'ye girdim ve ekledim.
    fakat download başlamıyor (tracker zamunda)

bu arada version 3.0.5.5

yardım için teşekkür ederim.

arkadaşlar bilgisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnf

Merhaba arkadaşlar,
    Almak istediğim Egreat R6S Plus Pro mediya oynatıcının USB 3.0 girişi acaba en fazla kaç TB HDD tanıya bilir 3 mü 4 mü? Ben olabildikçe daha fazla TB almak istiyorum, yani WD Red 4TB HDD ama R6S Plus Pro bu hard diski tanır mı tanımaz mı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Önceden Teşekkürler!

Ben 4tb WD My Book denedim, onu görmedi..3 tb lık WD'ler sorunsuz çalışıyor.

Bir rivayete göre Seagate 4Tb lık drive ları görüyor diye duymuştum. Ama yine de bir deneyen varsa teyit almak lazım derim... Deneyen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun...

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: basart

quote:

Orijinalden alıntı: gnf

Merhaba arkadaşlar,
    Önceden Teşekkürler!

Ben 4tb WD My Book denedim, onu görmedi..3 tb lık WD'ler sorunsuz çalışıyor.

Bir rivayete göre Seagate 4Tb lık drive ları görüyor diye duymuştum. Ama yine de bir deneyen varsa teyit almak lazım derim... Deneyen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun...

Saygılar...

2+2 veya 3+1Gb olarak bölünse görür mü acaba?
    Bölerek deneyen var mı?

• elimde fazla olan egreat r6s pro satılıktır !

http://forum.donanimhaber.com/m_87895614/tm.htm
  • Takip
  • Egreat r6s ye son yazılımı yükledim.şuan için stabil görünüyor.fakat futubox uygulamasını göremedim. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bollu kullanıcısına yanıt
    Sevgili cypresshilltr, acelem yok dedim ama..! Sen bilirsin artık...
  • almak isteyen olursa satılık egreat r6s
    http://forum.donanimhaber.com/m_87914914/f_//tm.htm#87914914
  • tugberkank T kullanıcısına yanıt
    Hocam, Uygulamalarım canlı tv yabancı tv, high definitions ın içinde mevcut.
  • Sayın;MİRALAY 25;
    Son yazılımınızı yükledim her yazılım bir öncekine göre gelişim içinde mükemmeli en iyi bu işin profosyen li olarak siz daha iyi bilirsiniz,ben şahsen çok memnunum,EMEKLERİNİZ İÇİN SİZE VE ŞAHSINIZDA EKİBİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDER,Başarılarınızın daim olmasını dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull26

Hocam, Uygulamalarım canlı tv yabancı tv, high definitions ın içinde mevcut.

Tşk ederim . Kontrol ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clp

Sayın;MİRALAY 25;
    Son yazılımınızı yükledim her yazılım bir öncekine göre gelişim içinde mükemmeli en iyi bu işin profosyen li olarak siz daha iyi bilirsiniz,ben şahsen çok memnunum,EMEKLERİNİZ İÇİN SİZE VE ŞAHSINIZDA EKİBİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDER,Başarılarınızın daim olmasını dilerim...

biz teşekkür ederiz kullanıcıları memnun ettiysek ne mutlu bize yabancı sitelerde dahi auron ekibinin yazılımları kullanılıyor.

https://www.google.com.tr/?gfe_rd=ctrl&ei=g8n9UufhBsrc8ge00IHACA&gws_rd=cr#q=AURON+3.0.5.3+ULTRA+EXTREME+PACK&start=0

Dünyada Yazılım kullanımı arttıkça bizde yazılımlar üstüne daha çok düşüyoruz.Hatalar tespit edildikçe fixliyoruz.

futubox olayları çözüldükten sonra düşünülen ve projeye konulmuş ilerki günlerde uygulanan

1-daha fazla futubox kanalı

2)Ücretsiz digiturk kanalları izleyebilme imkanı (üzerinde çalışılıyor epey uğraş istiyor )

3)Birden fazla video ve ses kodeklerinin paketi yüklenip kullanıcıya seçme hakkı.

Sevgili bollu,
    kusura bakma ancak zaman bulup makine başına oturabildim.
    Elimden geldiğinde anlatmaya çalıştım resimlerle.
    Umarım yardımı olur.

• cypresshilltr dostum merhaba. Senin kullandığın sürücüyle benimki farklı diyemi dosyalarımız farklı emin değilim. Daha önemlisi STREAM İLE PLAYLIST dosya sayıları tutmuyor, acaba eksikmi indi bilmiyorum. Örneğin hangi dosya ile başlamam için medtaplayer classic ile bulabilirsin diyorsun ya, bendeki o dosya numarası; 00874, playlistte bu sayıda dosya yok bu da bana eksik indiğini düşündürüyor. Başka bir film indirerek deneyeyim. Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için. Şimdilik görüşmek üzere.
    Selam bollu,
    her filmin playlist dosya sayısı değişebilir. Aynı olmak zorunda değil.
    Benim örnek aldığım filmde çok fazlaydı. Bazı filmlerde 5-10 tane olabiliyor.
    K-lite code pack'i kurup media player classic programından bluray film içinde ki BMDV klasörünü gösterirsen film direk açılıyor.
    Film başladığında media player classic programının başlık çubuğunda hangi .mpls dosyasını açtığını görebilirsin.
  • Bu cihaza en uygun hdmi 1.4 tavsiyesi verebilir misiniz? Dün marketlerde bakındım ama birden fazla 1.4 var ve seçim yapamadım. Bana ve kutu üstünde yazana göre herşey aynı ama ne hikmetse fiyatı farklı. Aynı markanın bile birden fazla 1.4 kablosu var.
  • Demek istediğim, sendeki dosya değil. Benim indirdiğim filmin stream klasörünün içindeki dosya sayısı ile play list klasörünün içindeki dosyaların sayısını kasdettim. Yani bu dosyaların birbirine eşit olmaları gerekmiyormu? Benim film IRON MAN 3. Bu film üzerinden konuşuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.