Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde elime 4K görüntü geçti.Cihazda bir deneyeyim dedim açmadı.Desteklenmeyen format diye uyarı çıktı.Destekleyen yazılım varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Windows 8'de görmek istediğin dizine paylaşım veriyorsun. Egreat'te DLNA seçeneğinin açık olması gerekiyor.

Düzeltme;
    Ben Windows 8'de Egreat'ten bağlanmak için kullanıcı tanımladım ve şifresini verdim. Bu şekilde sorunsuz bağlandım.
    Bu şekilde'de olmazsa bütün ayarlarımı kontrol edip tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Çok teşekkür ederim, eve geçince deneyip sonucu aktaracağım.

Edit: başaramadım :) ne paylaşıma açabildim ne kullanıcı tanımlayabildim (:

Windows 8 demi paylaşım yapamadınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Windows 8'de görmek istediğin dizine paylaşım veriyorsun. Egreat'te DLNA seçeneğinin açık olması gerekiyor.

Düzeltme;
    Ben Windows 8'de Egreat'ten bağlanmak için kullanıcı tanımladım ve şifresini verdim. Bu şekilde sorunsuz bağlandım.
    Bu şekilde'de olmazsa bütün ayarlarımı kontrol edip tekrar yardımcı olmaya çalışırım.

Evet hocam. Pasif gözüküyor paylaşım butonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düzeltme;

Evet hocam. Pasif gözüküyor paylaşım butonu

Windows kullanıcı yetkilerinde alakalı bir durum o zaman. Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. Windows un aktivasyonunu ve kullanıcı yetkilerini kontrol etmeni tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar bende Egreat R6S PRO versiyon media player alarak kullanmaya başladım. Daha önce deneyen veya soran oldumu bilmiyorum ancak Gopro kamerlar ile (1 ve 3 ) çektiğim mp4 formatlı videoları oynatırken takılma yapıyor. Seslerinide oynatmada zorlanıyor veya sanki slowmotion gibi oynatıyor. Film olarak elimde bulunan mp4 formatlı filmlerde ise herhangi bir sıkıntı yok. Sadece tahmin yürüterek şunu düşündüm bu tip aksiyon kameraların fps leri çok yüksek geliyor olabilirmi? Çünkü daha öncede farklı bir tecrübem olmuştu. Gopro ile çektiğim videoyu HTC One telefonumda veya Samsung 10.1 tablette izlemeye çalıştığımda yine bu aletlerde de zorlanma ve kasma olduğunu farketmiştim ancak bilgisayarda izlerken hiç bir sıkıntı yoktu, dolayısıyla Egreat ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Deneme şansı olan arkadaşlar varsa veya daha önce deneyenler tecrübelerini benimle paylaşabilirse sevinirim.

• arkadaşlar altyazı sorunum var
    ğ yi göstermiyor.bunu nasıl çözebilirim
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Altyazı karakter seçimini türkçe yap,olmuyorsa UFT-8 yap düzelir.

Anime mi izliyorsun yoksa ?
  • Her iki seçeneğide denedim olmuyor.vikings ve the wlking dead izliyorum.ğ harfi hariç bir problem yok cihazi daha dün aldim sancak bilgisayar en güncel yazılm oldyğunu söylüyor.ama evet problem var dediler biraz bekleyin yeni güncelleme yolda olduğunu söylediler.beklicez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben wd live ile film seyrediyorum denemek için iso indirdim ve orunsuz açıldı. Ancak altyazısorununu aşamadım. Srt dosyaını hangi dosyaya koymam lazım?
    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    hocam sana kalmış beklemek yeni yazılım çıkacak diyorlar.Fakat bir sürü yazılım var şuan ve bu sorun küçük bir sorun muhtemelen ya yazılımla alakalı yada altyazı ile.bende de iron man 3 filminde altyazı ekliyorum harici olarak dahili olan 10 dil altyazıyı görüyordu ama harici yok.sadece o filmde böyle oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

hocam sana kalmış beklemek yeni yazılım çıkacak diyorlar.Fakat bir sürü yazılım var şuan ve bu sorun küçük bir sorun muhtemelen ya yazılımla alakalı yada altyazı ile.bende de iron man 3 filminde altyazı ekliyorum harici olarak dahili olan 10 dil altyazıyı görüyordu ama harici yok.sadece o filmde böyle oldu.

Tesadüfe bakın, ben de bu filmde deneyeyim dedim indirdim ancak alt yazıyı koyacak yer bulamadım. Siz nasıl gördünüz altyazıları?
  • Gopro görüntüsü ile hiç deneyen yokmu ? :) Merak içindeyim cidden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bollu

quote:

Tesadüfe bakın, ben de bu filmde deneyeyim dedim indirdim ancak alt yazıyı koyacak yer bulamadım. Siz nasıl gördünüz altyazıları?

ben mkvmerge gui programı ile yaptım.program yardımı ile film içerisinde gömülü olan yazıları çıkarttım sadece filmi muxing yaptım.remuxing ettiğim filmi aynı adı taşıyan klasöre koydum ve harici srt altyazıyı ekledim aynı isimde olarak sıkıntı yok.indirdiğim asıl filmi sildim.

• Sayın Rash, bir noktayı aydınlatayım. Ben WD kullanıyorum bu durum bir farklılık yaratırmı?
  • bollu kullanıcısına yanıt
    Hocam hdd olarak sıkıntı yaratmaz şöyle ki eğer bluray.iso yada 3D.iso izleyecekseniz usb 3.0 bağlantı noktası olmalı hdd'de.birde wd'lerin bazı modelleri adaptör beslemeli.Konu içerisinde konuşuldu bu harici beslemeli hddler isolarda daha iyi performans gösteriyor takılma olmuyor sanirsam.

• quote:

Hocam hdd olarak sıkıntı yaratmaz şöyle ki eğer bluray.iso yada 3D.iso izleyecekseniz usb 3.0 bağlantı noktası olmalı hdd'de.birde wd'lerin bazı modelleri adaptör beslemeli.Konu içerisinde konuşuldu bu harici beslemeli hddler isolarda daha iyi performans gösteriyor takılma olmuyor sanirsam.

Ben filmi problemsiz seyrediyorum. Benim derdim altyazı, indirdiğim altyazıyı ne şekilde filme ekleyeyebilirim? Standart riplerde sorun yok uzantılarını eşitle seyret fakat konu iso olunca nasıl yapacağımı bilemiyorum. Selamlar.
  • bollu kullanıcısına yanıt
    https://docs.google.com/file/d/0B0VmPcEZTp8NWWUtdkZ1M2h0dFE/edit bu adreste ki programı kullanarak iso filmlerine altyazı hatta Türkçe ses dosyası bile ekleyebilirsin.
  • quote:

https://docs.google.com/file/d/0B0VmPcEZTp8NWWUtdkZ1M2h0dFE/edit bu adreste ki programı kullanarak iso filmlerine altyazı hatta Türkçe ses dosyası bile ekleyebilirsin.

3 adet dosya görüyorum biri text dosyası diğerini indirdim çift tıkladım birçok satırı taradı o kadar. cypresshilltr kardeşim beceremedim galiba biraz daha ayrıntılı anlatmanı rica ederim. Selamlar ve teşekkürler.
  • Olayı yanlış anlamışım hocam kusura bakma ben olaya hep R6s gözünden baktım WD falan yazınca da Hdd geldi ilk aklıma :D Çok pardon.
  • quote:

Olayı yanlış anlamışım hocam kusura bakma ben olaya hep R6s gözünden baktım WD falan yazınca da Hdd geldi ilk aklıma :D Çok pardon.

demek dostum lafımı olur.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.