Demek ki bu cihazı almakla hata yaptım. O zaman Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) cihazımı satıyorum. İlgilenen varsa ciha 2 haftalık. 1-2 defa kullanıldı
XBMC yi geçtik te orijinal yazılım ile YAMJ oynatsa yeter, afişleme konusunda hangi programları kullanıyor yada kullanabiliyormu
cihaz şuan bende yok . ancak egreat serisinin cihazlarını test ettiğimden YAMJ destekliyor diye biliyorum.
ayrıca custom firmvarede srjg diye bir afişleme yazılı daha olması lazım.
Arkadaşımda plus olmayan model var, zaten herşeyi aynı, ondan playeri alıp deneyeceğim, benim emektar m34a çalıştırıyorsa bunun da çalıştırması lazım ama bakalım.
Hala karar veremedim himedia ile bunun arasında.
Dün arkadaşımın r160s modelini kurdum eve, işlemcileri aynı zaten karar vermemi kolaylaştıracaktı.
Yeni arşivimin tamamı remux lardan oluşuyor. Hemen benim emektar m34a nın açtığı fakat düzgün oynatamadığı videolarla başlayayayım dedim ama sonuç hüsran.
M34a nın downgrade ederek oynatabildiği hd ses formatlı filmleri R160S passthrogh yaparak bile açmakta zorlandı,
Arada büyük işlemci farklarının olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım. m34a dan nasıl daha kötü oynatır anlayamıyorum açıkçası.
Benim arşiv ağda Nas4Free kurulu bilgisayarımda, filmlerin maximum bitratesi 35mbps civarında, yani kablolu ağdan çok rahat çalıştırması lazım, daha doğrusu m34a nın performansından iyi olması lazım ama değil.
R160S in modlu olan ve orijinal olan en son yazılımı ayrı ayrı güncellenerek denendi sonuç aynı.
Merhaba orjinal bast castle v1.02 versiyonu arıyorum bulmadım olan varsa paylaşabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus777
Merhaba orjinal bast castle v1.02 versiyonu arıyorum bulmadım olan varsa paylaşabilir mi?
Auron ekibinin yazılımlarında AC3 desteği var deniliyor fakat ikinci ses seçimi olmuyor. ben mi eksik birşeyler yapıyorum anlamadım. Amacım orginal dilde olan filmlere indirdiğim ac3 türkçe ses dosyasını bilgisayardaki gibi seçip türkçe izlemek.
dts-hd ve dolby-hd destekliyor bu alet değilmi ?
mkv de görüyor da 3d iso dosyası izlerken harici altyazıyı görüyor mu
chemistdelightC
kullanıcısına yanıt
Evet görüyor...
çok teşekkürler birde bende bastcastle yüklü şu ip tv menüsünde hiç bir kanal çalışmıyor.ip tve izlemek için başka ekstra bi programmı yüklemek lazım
Displaydeki bir digitin bir ledinin eksik yanmasından dolayı, sancak bilgisayara gönderdim, tamir edip geri gönderdiler. Şu anda hiç bir sorunu yoktur.
Cihazın yanında wireless dongle hediye edeceğim. 1 yıldan fazla onun da garantisi devam ediyor.
Cihaz temizdir, displaydeki koruma jelatini çıkarılmamıştır.
Arkadaşlar bir sorunum var. Kutudan çıkan e-sata kablo ile elimde boş boş duran harddiski cihaza takıp kullanıyordum. İşi biten dosyaları silerkern bazılarını silemediğini farkettim. Habire silinemez salt okunur dosya falan yazıyordu. Ayarlarda dolanırken harici bellek formatla seçeneği gördüm ve formatladım. Şimdi ise hdd hiç görmüyor fakat hdd çalışıyor. Acaba hdd çalışmasını sağlayan alt dosyalar silindiğindenmi böyle oldu. Bunu nasıl tekrar yükleyebilirim varmı tecrübesi olan. Bu arada bilgisayarlarımda e-sata girişi ne yazıkki yok.
Auron ekibi son olarak çalışmalar devam ediyor demişti. Bir gelişme yok mudur ki acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D
Dün arkadaşımın r160s modelini kurdum eve, işlemcileri aynı zaten karar vermemi kolaylaştıracaktı.
Yeni arşivimin tamamı remux lardan oluşuyor. Hemen benim emektar m34a nın açtığı fakat düzgün oynatamadığı videolarla başlayayayım dedim ama sonuç hüsran.
M34a nın downgrade ederek oynatabildiği hd ses formatlı filmleri R160S passthrogh yaparak bile açmakta zorlandı,
Arada büyük işlemci farklarının olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım. m34a dan nasıl daha kötü oynatır anlayamıyorum açıkçası.
Benim arşiv ağda Nas4Free kurulu bilgisayarımda, filmlerin maximum bitratesi 35mbps civarında, yani kablolu ağdan çok rahat çalıştırması lazım, daha doğrusu m34a nın performansından iyi olması lazım ama değil.
R160S in modlu olan ve orijinal olan en son yazılımı ayrı ayrı güncellenerek denendi sonuç aynı.
NAS kaynağından izleyen kimse yokmu arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: paladyum
Auron ekibi son olarak çalışmalar devam ediyor demişti. Bir gelişme yok mudur ki acaba?