Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm egreat rs6s en son yazlımını nereden bulabilirim yardımcı olmanız ricası ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Son versiyonu yükledim. Ancak daha önce dts-hd master formatını gören anfim. Bu defa bu ses formatını sadece dts olarak veriyor.
    Çözemedim soru.

Yeni versiyon ile birlikte sorun düzelmiştir

evet aynı sorun bende de var idi hangi yazılım ile düzeldi?
  • ada-m- A kullanıcısına yanıt
    AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (16.02.2014)

DOSYA LİNKİ:

PART:http://forum.donanimhab...823/f_//tm.htm#74279823
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIM LİNKİ:

DOSYA LİNKİ:

PART:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/f_//tm.htm#74279823

DOWNLOAD AURON EGREAT R200S-R200S PLUS-R300 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIM LİNKİ:

DOSYA LİNKİ:

YAZILIMLARI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !

BİR SONRAKİ YAZILIM ÇIKIŞ TARİHİ: İŞLERİMİZİN YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI (15.06.2014) TARİHTEN SONRAKİ GÜNLERDİR !!!

selamun aleyküm vermiş olduğunuz AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIMINI yükledim tabiki dediğiniz gibi ilk önce BOOTLOADER yazılımını yükleyerek r6s Plus cihazıma sorunsuz olarak yükledim,yanlız 2 sorunum var göze çarpan 1: WEB-DL formatında ses var görüntü yok,videodandır belki dedim ama kaç tane WEB-DL indirdiysem aynı ses var görüntü yok. 2:film izlerken donup kalıyor sadece kumanda'da POWER tuşu çalışıyor diğer tuşların hiçbiri çalışmıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekor -- 20 Şubat 2014; 12:40:48 >

• Sevgili cypresshilltr kardeşim, herşeyi hallettikten sonra adresdeki rar dosyasının içi...

Birşeyi yanlış yaptım ama ne olduğunu sen soyleyeceksin umarım.

Selamlar.
  • bollu kullanıcısına yanıt
    Bollu selam,
    Resim küçük olduğundan bişey göremiyorum.
  • v18 paketi yükledim. true hd 8ch sesi çözmedi. acaba v19 paketinde aynı sorun var mıdır?

playvision hda-51a decover ve thx550 var
  • bollu kullanıcısına yanıt
    Peki,
    R6S açmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIM LİNKİ:

DOSYA LİNKİ:

DOWNLOAD AURON EGREAT R200S-R200S PLUS-R300 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIM LİNKİ:

DOSYA LİNKİ:

YAZILIMLARI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !

BİR SONRAKİ YAZILIM ÇIKIŞ TARİHİ: İŞLERİMİZİN YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI (15.06.2014) TARİHTEN SONRAKİ GÜNLERDİR !!!

İyi geceler,
    V19 yükledim ilk zamanlar yüksek çözünürlüklerin yayınlar izlenebilirken bir kaç gündür şifre gerekiyor.Çözüm varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Peki,
    R6S açmayı denedin mi?

Alayamadım, nasıl yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bollu -- 25 Şubat 2014; 17:09:36 >
  • egreat s plus ankaradan satmak isteyen arkadaş varsa pm den mesaj atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 25 Şubat 2014; 16:00:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

hemen hemen 2 senedir egreat r6s kullanıyorum blackcastle yazılımla. 1 defa anakartta sıkıntı oldu sağolsunlar sancak pc garanti kapsamında değiştirdi.

cihaz genel performanstan çok memnunum ama daha önce bu cihazla kullandığım 160gb wd harici diskim bozuldu. kullanımdandır dedim takmadım fakat şuan gene aletle kullandığım 2tb seagate harici diskim sıkıntı yaratmaya başladı. alet sürekli takır takır ses yapıp okumamaya başladı. aleti çıkarıp pc ye takıp onardığımda düzeliyor sonra bir süre sonra gene bu şekilde okumamaya başlıyor.

emin olmamakla birlikte bu durumun cihazdan ; egreat r6s; kaynaklandığını düşünmeye başladım. bu gibi bir sıkıntı yaşayan oldu mu forumda ?

açıkçası cihazdan ve bu uzakdoğu menşeili markalardan iyice soğudum. philips in medya playerini almayı düşünüyorum.

S. A arkadaşım sendeki sorunların aynısı bendede var 750gb seagate harddisk imde zaman zaman okuyamama PCye takınca sorun düzeltme gibi hatalarla karşılaşıyordum benimde seninki gibi harddiskimden alışılmış dışında takırtılı sesler geliyordu genel olarak oynatmalarında bir problem yoktu sancak bilgisayara gönderdim bende,onlarda sağolsunlar ilgilendiler üstüne para verip 2 günlük kullanılmış sıfır cihazı üstüne bir miktar verip egreat r6s plus modelini aldım şu an için hiçbir sorunum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekor -- 27 Şubat 2014; 18:55:24 >

• Yeni yazılımda 7.1 kanal hd seslerde sorun oluyor. Ses gidip geliyor..
  • Arkadaşlar sancak bilgisayardan almış olduğum Egreat R6s Plus cihazımı satıyorum.Arkadaşlar cihazım daha 3 haftalıktır.2 günlük olarak sancak bilgisayardan aldım 2 hafta kadarda ben kulandım.Cihazın garanti başlangıç tarihi 19-10-2012 tarihlidir.8 ay daha garantisi vardır.Nedeninide şöyle anlatayım bende egreat R6s vardı o cihazda bazı sorunlar yaşayınca servise gönderdim onlarda cihazı değiştireceklerdi veya anakartı değiştirip bana geri göndereceklerdi karşılıklı anlaşıp üzerine bir miktar para verip Egreat R6s Plus modelini 2 günlük kullanılmış olarak aldım sebebiyse cihazı alan kişinin model yükseltmek istemesi ve ben sorunsuzca kullanıyorum.İhtiyaç fazlası olduğu için satmak istiyorum ilgilenenler pm ile iletişime geçebilir arkadaşlar.
    Kutu içeriği=Egreat R6s Plus cihaz,Adaptör,Kumandası,Garanti belgesi ve kullanım klavuzudur.

Fiyat= 190 TL

Konu linki= http://forum.donanimhaber.com/m_88565557/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: bollu

quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Peki,
    R6S açmayı denedin mi?

Alayamadım, nasıl yapacağım?

cypresshilltr kardeşim, arkadaşın biri Egreat r6s cihazını satışa çıkarmış onu görünce jeton düştü. Benim böyle bir cihazım yok. Ben WD live den izliyorum. Durum bu.
  • Arkadaşlar ben de evde kullanım yeri olmayan EGREAT R6S cihazımı satıyorum.

Ürün Sancak Bilgisayardan 9 Ekim 2012 tarihinde satın alınmıştır.
    Ekran jelatinleri sökülmemiş sıfırdan farksız, kutusunda, faturalıdır...

İstediğim Ücret 175 TL'dir. Ankarada elden teslimat ya da istediğiniz sitede GET ile de satış açabilirim.

Evde ve de medya player özelliği çok iyi olan lg 5+1 3D sinema sistemi ile Samsung 46es6570 tv im olduğundan cihazı nerdeyse hiç kullanmadım.
  • BC_v1.04_Mod3 yazılımını indirdim kurdum..Çok güzel mükemmel olmuş..
    hızlı youtube hd performanslı türkçe..

Fakat CS mode yüklü değil.
    glavtv vs yüklü..

service olarak eklemeler yapabiliyorsun uygulamalara fakat aralarında cs yok..

Eklemesi çok kolaydır eminim..Fakat nasıl yapsam bilmiyorum.
  • Merhabalar,

Auron V19 ile futubox problemini çözebilen varmı.. şifre istiyor sürekli. V18'de direk açılıyordu şifresiz?
  • kusursuz ve eksiksiz olan r6 plus cıhazımı satıyorum.cihaz bana hediye geldi.bu yüzden faturası yok.
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.