Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ,2 gün önce 3d film indirdim. Film %98 de kalmıştı.Bende takıldı diye indirmeyi sonlandırdım.Film bilgisayar üzerinde gom player ile kontrol ettiğimde yüklenmiş görünüyor.Hiç bir sorun yok. Fakat egreat r6s de bilinmeyen dosya formatı hatası veriyor ve filmi açmıyor. Aynı şekilde pio bdp150 de de denedim.Oda bilinmeyen dosya hatası verdi. İndirdiğim film 38 gb . Bunu kurtarmanın yolu var mı? Eğer yok ise ağ üzerinden oynatma yoluna gideceğim. Egreatın bilgisayarımdaki klasörleri görmesi için hangi ayarları yapmam gerekli .tşk
  • Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Film başlıyor. Normal izliyoruz 6. dk mı 10.dk mıydı neydi hatayı aldığım süre. Sonra hata geçiyor film devam ediyor. Ama o sırada sahne gitti mi gitmedi mi emin değilim. Gittiyse ne kadar gitti belli değil yani ?

AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 sürümü kurulu.

Ekrandaki hatayı veren filmde Hunger.Games.Catching.Fire.2013.COMPLETE.BLURAY-PCH

Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventkirca -- 15 Mart 2014; 20:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leventkirca

Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Film başlıyor. Normal izliyoruz 6. dk mı 10.dk mıydı neydi hatayı aldığım süre. Sonra hata geçiyor film devam ediyor. Ama o sırada sahne gitti mi gitmedi mi emin değilim. Gittiyse ne kadar gitti belli değil yani ?

Ekrandaki hatayı veren filmde Hunger.Games.Catching.Fire.2013.COMPLETE.BLURAY-PCH

Ne yapabilirim?

Hangi dakikada olduğunu net yazabilirsen kontrol ederim. aynı film bende de var henüz izlemedim.

• Hdd bilgisayarda gece dosya kopyala isine bıraktım. Bakınca yazarim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Film başlıyor. Normal izliyoruz 6. dk mı 10.dk mıydı neydi hatayı aldığım süre. Sonra hata geçiyor film devam ediyor. Ama o sırada sahne gitti mi gitmedi mi emin değilim. Gittiyse ne kadar gitti belli değil yani ?

Ne yapabilirim?

Hangi dakikada olduğunu net yazabilirsen kontrol ederim. aynı film bende de var henüz izlemedim.

Hocam baktım 05:55'te yapıyor. Bir dakika o yazı kalıyor. Ondan sonra başka yapıyor mu bakmadım filmi izlemiş gibi olmayayım diye.

Bir yandan da bilgisayarda daemon tools'a iso'yu takıp power dvd 11'e takıp oynattım aynı yerde gene aynı yazıyı verdi.

• Arkadaşlar az önce Bastcastle yazılımını birdaha tekrar kurmamak üzere sildim. son çıkan yazılımıydı.
    Fakat en önemli şeyden yoksundu ses ve video kodeklerinden. dts uzantılı müzik dosyalarını ve bazı videoları görmüyor malesef.
    Auron son yazılımını yükledim şuan sorun yok ilerleyen zamanlarda tekrar dan tecrübelerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkank

Arkadaşlar merhaba ,2 gün önce 3d film indirdim. Film %98 de kalmıştı.Bende takıldı diye indirmeyi sonlandırdım.Film bilgisayar üzerinde gom player ile kontrol ettiğimde yüklenmiş görünüyor.Hiç bir sorun yok. Fakat egreat r6s de bilinmeyen dosya formatı hatası veriyor ve filmi açmıyor. Aynı şekilde pio bdp150 de de denedim.Oda bilinmeyen dosya hatası verdi. İndirdiğim film 38 gb . Bunu kurtarmanın yolu var mı? Eğer yok ise ağ üzerinden oynatma yoluna gideceğim. Egreatın bilgisayarımdaki klasörleri görmesi için hangi ayarları yapmam gerekli .tşk

torrentten mi indirdiniz ? Eğer öyleyse kurtarılabilir bir iki taktik var.
  • esode E kullanıcısına yanıt
    Hocam örneğin hangi dosyada ses kodeğini falan görmedi.Bende sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

Orijinalden alıntı: tugberkank

Arkadaşlar merhaba ,2 gün önce 3d film indirdim. Film %98 de kalmıştı.Bende takıldı diye indirmeyi sonlandırdım.Film bilgisayar üzerinde gom player ile kontrol ettiğimde yüklenmiş görünüyor.Hiç bir sorun yok. Fakat egreat r6s de bilinmeyen dosya formatı hatası veriyor ve filmi açmıyor. Aynı şekilde pio bdp150 de de denedim.Oda bilinmeyen dosya hatası verdi. İndirdiğim film 38 gb . Bunu kurtarmanın yolu var mı? Eğer yok ise ağ üzerinden oynatma yoluna gideceğim. Egreatın bilgisayarımdaki klasörleri görmesi için hangi ayarları yapmam gerekli .tşk

torrentten mi indirdiniz ? Eğer öyleyse kurtarılabilir bir iki taktik var.

slm sayın rash.87 vuze torrent programı ile indirdim.Çözüm varsa cok sevinirim. tşk

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    dts uzantılı müzik dosyaları.
    mesela metallica ve eagles ın dts uzantılı müziklerini görmüyor.
    video olarakta dün herşeyi denememe rağmen ( tekrar sildim yükledim hddye falan ) walking dead in 350mb lık dvx dosyasını görmedi.
  • Bu cihazdan nerde bulabilirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapabilirim?

Hocam baktım 05:55'te yapıyor. Bir dakika o yazı kalıyor. Ondan sonra başka yapıyor mu bakmadım filmi izlemiş gibi olmayayım diye.

Bir yandan da bilgisayarda daemon tools'a iso'yu takıp power dvd 11'e takıp oynattım aynı yerde gene aynı yazıyı verdi.

hocam bende sorun görünmüyor. Aynı filmi indirmiştim bende. takılmadan hata vermeden devam ediyor.

Aynı film derken aynı release grubununki mi?

Hunger.Games.Catching.Fire.2013.COMPLETE.BLURAY-PCH

PCH yani sizinde indirdiğiniz ve sorun yok.

Sizde yazılım olarak ne kurulu cihazda acaba? Yani cihaza mana buluyorum ama o zaman bilgisayar niye aynı haltı dedi onu anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapabilirim?

hocam bende sorun görünmüyor. Aynı filmi indirmiştim bende. takılmadan hata vermeden devam ediyor.

Sizde yazılım olarak ne kurulu cihazda acaba? Yani cihaza mana buluyorum ama o zaman bilgisayar niye aynı haltı dedi onu anlamadım?

Bahsettiğiniz mesaj izlediğiniz versiyonun illegal olarak kopyalanmış olduğunu, orjinal olmadığını belirtir bir uyarı. Ripleyenler sanırım bunu gözden kaçırmışlar. Sizin oynatıcılarınızla bir alakası yok. Uyarı yazısı çıkmayan diğer arkadaşın izlediği aynı rip grubununsa muhtemelen sizden daha sonra, düzeltilmiş halini indirmiş olabilir.
    Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: orchant

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapabilirim?

Bahsettiğiniz mesaj izlediğiniz versiyonun illegal olarak kopyalanmış olduğunu, orjinal olmadığını belirtir bir uyarı. Ripleyenler sanırım bunu gözden kaçırmışlar. Sizin oynatıcılarınızla bir alakası yok. Uyarı yazısı çıkmayan diğer arkadaşın izlediği aynı rip grubununsa muhtemelen sizden daha sonra, düzeltilmiş halini indirmiş olabilir.
    Saygılar..

yazının ne demek olduğunu anladım onda sıkıntı yokta acaba bölgesel ayar falan mı var dedim. Mesajın altında orjinalse altta çalışan başka bir kopyalama programından falan bahsediyor. Dedim egreat'in bilmediğimiz bir ayarı falan ya da yazılımın bir ayarı mı var diye merak ettim.

• BastCastle ı kullanan arkadaşlar hangi sürümünü kullanıyor? yazılım mp4 uzantılı filmleri ve dts uzantılı müzik dosyalarını görmüyor? ( son bastcastle ı denedim )
  • Arkadaşlar Egreat R6S bunu almak ıstıyorum iso 3d oynatımı için alabileceğim yer ve bu ürünü tavsiye edermisiniz sıkıntısı var mı ?
  • mrb benm egreat r6s cihazı update güncelleme yapıyorum cihazın elektriniği kesip tekarar açınca gene update istiyor yani cihaz açılmıyor eski sürümleride denedim yenileride sebebi ne olabilir teşekrler
  • oktaykaranfil1981 O kullanıcısına yanıt
    merhaba cihaza hiç bir şekilde yazılım yüklenmiyor mu? Benimde başıma gelmişti bu olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb yazılım yğkleniyor yani güncellme yapıyorum hatta en sürüm bu galiba DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (16.02.2014) bunu yükledim dün akşam bir film açtım izledm cihazdn ertsi gün açıp bakayım dedim gene aynı yazıyı verdi (plase wait for usb update) bir kaç gün önce başka eski yazılımlarıda denedim onlardada aynı sorunu yaptı bunu sorunu nasıl çözebilrz
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    evet hocam aynı sorun bende de oldu.ilk önce 120 gb lık WD HDDden tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı.bilgisayara taktığımda düzeliyordu ama tekrar tekrar aynı sorun ortaya çıktı.
    sanıyorum cihaz HDDlerde bad sector hatalarına neden oluyor sebebini bilemiyorum.daha sonra 640gb lık canım samsun hdd aynı şekilde giti. zaten cihaz belli dosya boyutunun üzerindeki filmlerde sürekli takılmalar
    ortaya çıkarıyor.aldım alalı bir ay sorun çıkarmadan kullanma imkanı vermedi lanet olasıca.her türlü orijinal ya da modlu yazılımı denememe ve servise göndermeme rağmen sorunu çözemedim.
    lanet olsun diyorum bir daha ne olduğu belirsiz Uzakdoğu cihazları almaya.
    şahsen ben de goldmaster hdm 175 almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.