Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktaykaranfil1981

mrb yazılım yğkleniyor yani güncellme yapıyorum hatta en sürüm bu galiba DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V19.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (16.02.2014) bunu yükledim dün akşam bir film açtım izledm cihazdn ertsi gün açıp bakayım dedim gene aynı yazıyı verdi (plase wait for usb update) bir kaç gün önce başka eski yazılımlarıda denedim onlardada aynı sorunu yaptı bunu sorunu nasıl çözebilrz

usb update yaptığınız usb halen cihaza takılıdır muhtemelen.
    cihazda o .img dosyasını yeni yazılım olarak görerek sürekli güncelleme var hatası veriyordur muhtemelen.

update yaptığınız usb belleği cihazdan çıkartarak açın bence düzelecektir.
    Düzelirse .img dosyasını siler öyle kullanırsınız usb belleği.

• teşkrler arkadslar hertürklü denedm olmadı bende servisi aradım getirin bakalım dediler cihazı götürdüm verdim cihazın işi uzun dediler yeni bir tane r6s cihaz verdiler hiç uğraştırmadn sorunsuzca halletik yenisinde şuan hiç bir sorun yok inşallahda sorun çıkartmaz cvplarınız için teşkredrm
  • R6S için servis hizmeti alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Cihazım tamamen bozuldu sanırım. Açtığım zaman kırmızı yanan standby ışığı sönüyor ve başka hiç bir hareket olmuyor. Ekranına açıldığına dair hiç bir yazı gelmiyor. Tv ekranına da görüntü gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer7434

R6S için servis hizmeti alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Cihazım tamamen bozuldu sanırım. Açtığım zaman kırmızı yanan standby ışığı sönüyor ve başka hiç bir hareket olmuyor. Ekranına açıldığına dair hiç bir yazı gelmiyor. Tv ekranına da görüntü gelmiyor.

SANCAK BİLGİSAYAR .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

R6S için servis hizmeti alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Cihazım tamamen bozuldu sanırım. Açtığım zaman kırmızı yanan standby ışığı sönüyor ve başka hiç bir hareket olmuyor. Ekranına açıldığına dair hiç bir yazı gelmiyor. Tv ekranına da görüntü gelmiyor.

SANCAK BİLGİSAYAR .

Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba,daha önceden soran oldu mu yada konuşuldu mu bilmiyorum fakat bizim R6s ve R6s Plus cihazlara Wireless USB Mini Keyboard takılabiliyor mu ?

Link veriyorum sakıncalı değildir umarım.
    http://www.ebay.com/itm/RC12-Wireless-Air-Fly-Mouse-Keyboard-Remote-Control-MINI-PC-Android-TV-Box-Media-/360754311350
    http://en.egreatworld.com/en/product-detail-347.html

Egreat in kendi ürünü de var sanırım ama android sistem ile çalışıyor.Bizim cihazda android fakat kullandığımız yazılımlar farklı galiba.
    Fikri olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 5 Nisan 2014; 16:45:22 >

• quote:

bence önce farklı bir rom atıp deneyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbora

quote:

farklı bir rom ile denemeyi tavsiye etmiyorum.sonradan cihaza hiç bir yazılım yüklenmiyor.cihazım booth loaderi değişiyor.uzak durum o işten bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

quote:

farklı bir rom ile denemeyi tavsiye etmiyorum.sonradan cihaza hiç bir yazılım yüklenmiyor.cihazım booth loaderi değişiyor.uzak durum o işten bence.

İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hiç açılmadığı için room yüklemesi yapamazdım. Sorun bir arkadaşımızın dediği gibi adaptörle alakalıymış. Bunun öğrenmek için sancak bilgisayara gitmem gerekti. Sağ olsunlar çok ilgilendiler. Yeni bir adaptör verdiler, birde Auron son versiyonu kurdular, en iyisi olduğunu söyleyerek. Borcumu ödemek istediğim zamanda, gerek olmadığını söylediler. Sancak bilgisayara ilgi alaka ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemden dolayı, çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_1989

arkadaşlar bu egreat r6s modeli usb hard disc üzerinden 20-30 gb'lık filmleri süper akıcı oynatabiliyor mu
    mkv üzerinden film izlerken dts-hd ma veya dolby true hd gibi kayıpsız ses formatlarını receiver'a sorunsuz aktarabiliyor mu
    bd-iso peformansı ve görüntü kalitesi sizce nasıl,,,
    çok daha yüksek fiyata satılan "dune" marka media playerlardan görüntü kalitesi olarak eksiği var mı

sorduklarının cevabı konunun içinde var diyebilirsiniz ama inanın iki gündür 80 sayfanın içinde dolanırken kayboldum
    sonunda yazmaya karar verdim

Arkadaşın sorularını bir de ben sormak istiyorum. Tatmin edici bir yanıt alamamış.

Dts hd ve dolby true hdleri sorunsuz raw pass yaparak filmleri oynayabiliyor mu? Almayı düşünüyorum, net bir cevap verebilirseniz karar vereceğim.

• egreate takılı harddiskin içeriğini hangi SSH komutu ile görebiliyoruz? (bastcastle 1.03 yüklü)

bilgisayardan putty ile bağlandım, root dedim, yolu buldum ama içeriği göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü nerden alabiliriz? tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paladin

Merhaba,

Ben de geçen egreat r6s aldım, sorunsuzca torrent web ui'ye girdim ve ekledim.
    fakat download başlamıyor (tracker zamunda)

bu arada version 3.0.5.5

yardım için teşekkür ederim.

bende de aynı sorun var.siz çözebildinizmi.
  • İki tane 3dbluray iso film indirdim(2d+3d olanlardan half sbs değil) fakat, 3d görüntü almayı başaramadım.
    Filmlerin menüsü geliyor menüden 3d yi seçiyorum 2d başlıyor, 2d yi seçiyorum zaten direk 2d yi açıyor.
    İlk indirdiğim film Thor 2d+3d bluray iso dosyası belki sorunludur diye hercules 2d+3d iso yu indirdim sonuç aynı.
    Menü geçişleri de çok stabil değil, player ile mi ilgili yoksa bir yerde yanlış mı yapıyorum.

Bu arada, mediaplayer 3d destekli avrye bağlı, avr de tv ye, kablo hdmi 1.3
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda bd auton on otomatik 3d yi seçme, herzaman sor seçili olsun ve oynatmak için bastığında açılan menuden menu olmadan oynat diyerek izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull26

Ayarlarda bd auton on otomatik 3d yi seçme, herzaman sor seçili olsun ve oynatmak için bastığında açılan menuden menu olmadan oynat diyerek izle.

Hatırladığım kadarı ile, otomatik 3d tanımlı.

Akşam deneyeceğim teşekkürler sayın redbull26.
  • Pek kullanmadığım r6s med.playerimi satıyorum.
    Adaptörü, hdmi kablosu ve kumandası ile sıfır gibi.
    Kutusu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull26

Yazılım son yazılım değil onunla mı alakalı bilemedim. Herşey doğru fakat 2d nin ötesine geçemedim.
  • Benim Egreat r6s cihazım birden bire bozuldu, kendi ekranında hello yazıp kalıyor, bazen bunu da yapmıyor TV ekranına da görüntü vermiyor nedeni ne olabilir? Lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kornrulez kullanıcısına yanıt
    Çok nadir olsa da bende de ara sıra yapıyor bende BastCastle v1.4 Bugfix yüklü.Hello yazısı öylece kalıyor bende aç kapa yapıyorum sorun çözülüyor.Dediğim gibi çok nadir oluyor bu 2 ayda bir gibi.Aç-kapa taktiğini deneyin bence.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.