Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paladyum

Merhabalar,

Auron V19 ile futubox problemini çözebilen varmı.. şifre istiyor sürekli. V18'de direk açılıyordu şifresiz?

slm hocam çözebildin mi sorunu?
  • Yok hocam v19 da futubox iptal.. V18 ede daha donup deniyemedim. Denersem bilgi veririm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    ikisindede iptal..

MOS 1.04 mode 3 yazılımına hdforall scriptini ekleyebilsek keske..
  • slm arkadaşlar rs6 plus makinem ağda bilgisayarı görüyor ama aç dediğimde kullanıcı adı ve password istiyor nerde yanlış yapıyorum acaba.
  • https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=hGZ5U6LnJLYaY7cKdj8Q%2BGFEEgz023sdOa0yeRXKcAU%3D

Buradan en iyi yazılım olan bastcastle mode3 ü indirin. 1.04

Fakat cs mode yok bunda..Nasıl ekleyecez yardım edin ekleyelim..

Youtube hd çok güzel olmuş..Çok kullanışlı..

CSMODE scriptini 1.02 yazılımın içinden alarak üstteki yazılma ftp ile atmaya çalışıyorum..Çalışmıyor..Kesin eksik atıyorum..

Miralay bu işi yapabilir sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 6 Mart 2014; 21:43:40 >
  • arkadaşlar dreamboxlar için turkvod diye bir uygulama var. çok güzel bir uygulama vk com sitesinde video aramada yapılabiliyor.çok güzel portallarıda var. ancak bu uygulamayı egreat r6s plus cihaza nasıl yükleyebiliriz çözemedim:) var mıdır bilgisi olan.
  • atalay3650 kullanıcısına yanıt
    Aynı iki fwdeki programı bile bir diğerinden diğerine aktaramadım..onun için yardım eden yokken,Senin dediğin daha büyük bir iş..

edit: Turkvod çok güzelmiş.. Onuda eklersek harika olur..python kullanıyor turkvod ve cihazda python dosyaları mevcut..

Yokmu yazabilecek bir kişi..Yada öğretecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 7 Mart 2014; 23:14:53 >
  • GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    turkvod başlı başına bir media player olabilecek özelliklere sahip bir program. özellikle vk com dan video aramaya izin vermesi çok iyi. hiç film indirmeye gerek duymadan turkvod üzerinden vk com üzerinden filmleri izleyebiliyorum. umarım bu cihazada gelir.
  • GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    bu yazılımı kurdum fakat. sistem bilgisi kısmında v1.03 yazıyor. bu fake 1.04 müdür??
    bu yazılım dts ye tam destek vermiyormu? 3 adet dts müziği görmedi
  • 1.04 eklemeleri yapılmış buna..Fakat 1.03 yazıyormuş...
    Moservicede ki ustaların eseri..DTS desteği olmalı.
  • Bastcastle 1.04 Mod3 yazılımını 2 gündür test ediyorum. Şuan için gayet hoşuma gitti.

ilk gözüme çarpan artıları;

- Saat ve tarih göstergesi doğru bir şekilde geliyor ve çalışıyor.
    - Bendeki Philips marka televizyonumda egreatin uzaktan kumandasındaki power düğmesine bastığın anda televizyon kumandasına gerek kalmadan egreat ekranı geliyor.
    - Orjinal yazılımdaki filmleri albüm şeklinde gösterme gayet hoştu fakat bunda daha farklı bir gösterim yapmışlar o da hoşuma gitti.
    - Orjinal yazılımda film izlerken çok nadiren minik kasılmalar oluyordu, fakat bunda henüz buna rastlamadım. Sanırım en önemli özelliği övünüldüğü üzere hızlı bir yazılım olması.

Gördüğün eksileri;

- DTS uzantılı müzik dosyalarını orjinal yazılım görüyordu fakat bastcastle malesef görmüyor. Filmlerde DTS ile ilgili gördüğüm bir sorun yok.
    - Orjinal yazılımda menü arka plan font u değiştirebiliyordum, fakat bunda değiştirmeyi bulamadım. Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
    - IPTV diye bir özellik eklemişler fakat internet bağlantısı bağlı olduğu halde hiçbir tv kanalını açamadım.
    - Menü deki sol üst köşede bulunan ve moskova hava durumunu gösteren şeyi değiştirmeyi bulamadım. belkide değişmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esode -- 9 Mart 2014; 11:11:53 >

• Turkvod ve Seyirtürk gelse bu cihaz tadından yenmez. Yabancılardan hayır gelmez yapsa yapsa auron ekibi ya da Linux bilgisi olan bizden Biri yapabilir bunu.

• iptv ye yeni adresler ekleniyor..Bu sana kalmış..
    İnternette Nexte ait birçok iptv adresi vardı. Hd kalitede..
    Bunları ekleme yöntemi var.Şuan aklımda değil.

egreat ile Aynı ağa bağlı olan bir pcden ;
    browserdan 192.168.2.53
    adresine girerek eklemeler yapılabiliyor..
    Ayrıntı çok fakat.Bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Turkvod ve Seyirtürk gelse bu cihaz tadından yenmez. Yabancılardan hayır gelmez yapsa yapsa auron ekibi ya da Linux bilgisi olan bizden Biri yapabilir bunu.

Haklısın fakat nasıl..Eminimki çalışır.
  • http://mkmodul01.zz.mu/test/tv/

bu linki smart tv browseri ile açınca türkçe video ve dizi içeriği çıkıyor..
    süper birşey bunu egreatde denedim olmadı...Fakat olması gerek.

Mkvod4 çıkmış..ve Bizim için en iyi yapılabilecek şey,Çok az bir bilgisi olan birinin bu yazılımı egreate kurması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 9 Mart 2014; 19:03:28 >
  • Hocam sizden turkvod vb VOD olayının cihazda çalışabilmesi ile ilgili bir bilgi rica etsek.
  • arkadaşlar bu egreat r6s modeli usb hard disc üzerinden 20-30 gb'lık filmleri süper akıcı oynatabiliyor mu
    mkv üzerinden film izlerken dts-hd ma veya dolby true hd gibi kayıpsız ses formatlarını receiver'a sorunsuz aktarabiliyor mu
    bd-iso peformansı ve görüntü kalitesi sizce nasıl,,,
    çok daha yüksek fiyata satılan "dune" marka media playerlardan görüntü kalitesi olarak eksiği var mı

sorduklarının cevabı konunun içinde var diyebilirsiniz ama inanın iki gündür 80 sayfanın içinde dolanırken kayboldum
    sonunda yazmaya karar verdim
  • Egreat r6s yeni sattim bende cihaz 20_-30 gb filmleri oynatmasinda bir sıkıntı yok dts-dd seslerde sorunsuz aktariyor ama true hd sesde sorun oluyor zorlaniyor cihaz Ses gidip geliyor film agir cekimde oynuyor ileri geri sardiginizda ses stereo gorunuyor anfide benim gozlemledigim

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

Egreat r6s yeni sattim bende cihaz 20_-30 gb filmleri oynatmasinda bir sıkıntı yok dts-dd seslerde sorunsuz aktariyor ama true hd sesde sorun oluyor zorlaniyor cihaz Ses gidip geliyor film agir cekimde oynuyor ileri geri sardiginizda ses stereo gorunuyor anfide benim gozlemledigim

Bu dediğiniz yazılımdan kaynaklanıyor. En son yazılımlarda bu sorun oluyor. Benimde başıma geldi. Bende yazılım olarak ULTRA EXTREME PACK V12 yüklü idi sanırım. Akşam bakar yazarım buraya istersen. Hiçbir sorun yaşamadım bu yazılımla..
  • Arkadaşlar bu cihaza xbmc nasıl yükleriz?
    Aslında direk aşağıdaki uygulamayı yüklemek istiyorum ancak bizim cihaz hangisine giriyor nasıl yaparız bilemedim. Var mıdır fikri olan?

www.turk-dreamworld.com/f149-dreambox-plugins-enigma2/1165838-karakus-portal-xbmc-eklentisi-plugins.html
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.