Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psykopat81

Egreate bağlı harddiskin içeriğini, PC yi açmadan iphone dan görüp her türlü işlemi yapabilmek ve iphonedan altyazı indirmek için:

gerekli olanlar

-iphone için
    1-jb yapılmış olması (aşağıdaki programlara sahip olmak için)
    2-safarid download manager veya icab mobile internet tarayıcısı (altyazıları indirebilmek için)
    3-iFile programı (altyazıları istediğimiz klasöre yapıştırmak için)
    4-Ftp on the go programı (altyazıları egrate upload yapabilmek için)

yapılacaklar

1-altyazıyı safari veya icab mobile ile indiriyoruz (safari var/mobile/media/downloads'a ; iCabmobile ise var/mobile/Applications/iCabmobile/Documents içine indirir)
    2-indirdiğimiz bu altyazıyı iFile ile Ftp on the go programının belgelerine (var/mobile/applications/FtpOnTheGo/documents/Files) yapıştırıyoruz
    3-Ftp on the programını açıyoruz
    4-Egreat'e bağlı harddsike bağlanıyoruz (Connect to FTP server yazan yere Egreatın ip adresini yazıyoruz, kullanıcı adı ve şifreye ''root'' yazıyoruz,connection protocolü FTP seçip connect diyoruz),
    5-Böyle hard disk içeriğini görüyoruz, altyazıyı hangi klasöre yükleyeceksek oraya geliyoruz
    6-FTP on the programında, altta ''saved files'' yazan yerde altyazımıza tıklayıp yukarı ok tuşuna basıyoruz, böylece altyazıyı upload etmiş oluyoruz.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 6 Mayıs 2014; 12:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diveman kullanıcısına yanıt
    Bütün yazılımlar demişsin ama yinede sorayım. Bastcastle 1.0.3 versiyonu denedin mi? Ben bu fw i kullanıyorum hiç bir sorun yok oldukça stanil çalışmakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba
    Benim cihazda 1.04 yüklü 1.03'ü yüklediğimde yeşil ekranda kalıyordu. Sizin 1.03 ün linkini yazabilirmisin? Denemek istiyorum da.
  • merhabalar,

egreat r6s cihazım satılıktır

http://forum.donanimhaber.com/m_91757898/f_//tm.htm#91757898
  • cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben BastCastle ın 2 ayrı versiyonunu yükledim biri son çıkanıydı. oynatmada falan sorun yok fakat. dts uzantılı müzik dosyalarını görmüyor. ve internetten indirdiğim bazı mkv uzantılı dizileri görmüyordu. sizdede aynı sorun varmı? Kullandığınız bastcastle ın linkini yollayabilirmisiniz?
  • hi media nın yeni mediaplayeri çıkmış arkadaşlar..

fakat chip özelliklerine bakınca, Video için özel bir chipe sahip olmadığı gözüküyor..
    oynatıyor fakat..1186 benzeri bir chipe sahip değil..

ve hala en iyi oynatıcı fiyat perfpormansta ,online videoda egreat olduğunu düşünüyorum..

yanlış mı düşünüyorum?
  • beyler şuan en stabil Egreat R6S plus sıfır cıhaza versiyon verimli olabilecek firware hangisidir saygılar link atarsanız sevinirim
    bir arkadaşım stabil olarak bunu yükle demişti ama sizede sormak istedim AURON EGREAT R6S 3.0.1.0 ULTRA EXTREME PACK V12.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 10 Haziran 2014; 14:41:58 >
  • İyi çalışmalar. Egreat r6s Plus kullanmaktayım. Avatar filmını 3d iso olarak ındırdım. yanlız 3d hıcte bekledıgım gıbı degıl. yani avatarda bazı yerlerde dışa tasma mevcuttu ama 50GB lık blurayda buna rastlamadıgım gıbı sankı 3d sı pek ıyı degıl. bu medıa playerden kaynaklı olabılır mı? yani normal bluray 3d kalıtesınde oynatamıyor mu videoları?
  • Arkadaşlar Westerd Digital (WD TV Streaming Media player) nasıldır? kullanan varmıdır? iso yada 3d iso gösterirmi? Stabil ve kaliteli bir cihaza benziyor.
  • beyler geçen hafta çinden aldıgım rs6 +plus cihazıma naptım ettiysem orjinal yazılımından başka bir versiyon atamadım sorun nedir bilen eden varmı bu durumu neyi yüklesem yazı ekrana çıkıyor ve kalıyor öle hiçbir şekilde cihaz açılmıyor aç kapa teknigide yapıyorum ama nafile sadece orjınal yazılım ile açılıyor cihaz çok saçma bir durum bu sizdekı makınlarla çinden gelenler farklımıdır nedır çözemedim durumu :(not atmadıgım firware kalmadı bir yardım lütfen
  • yokmu bir hayırsever insan oglu soruma cevap versin konu foslamış analaşılan millet başka cihazlara yönelmiş bizde aldık elimzde patlıcak şimdii:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma_w1070

yokmu bir hayırsever insan oglu soruma cevap versin konu foslamış analaşılan millet başka cihazlara yönelmiş bizde aldık elimzde patlıcak şimdii:(

http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

yukarıdaki konudaki yazılımı bootloader ile yüklemeyi denedinmi ?

birde yüklemeleri kürdan yöntemi ile mi yapmaya çalışıyorsun yoksa cihazın içindenmi ?
  • Buyuk ihtimalle elindeki orijinal cihaz degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

yokmu bir hayırsever insan oglu soruma cevap versin konu foslamış analaşılan millet başka cihazlara yönelmiş bizde aldık elimzde patlıcak şimdii:(

http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

yukarıdaki konudaki yazılımı bootloader ile yüklemeyi denedinmi ?

birde yüklemeleri kürdan yöntemi ile mi yapmaya çalışıyorsun yoksa cihazın içindenmi ?

kürdan yöntemiyle yapıyorum kardeşm cıhaz orjınal yazılımndan başka bişey açmıyor örnek verdgin yerlerdeki yazılımları yükledım ekrana yazı gelıyor öylece kalıyor kıtlenıyor aç kapa yapıyorum ney yaptıysam bi çare acaba diyorum bu pro olan modeller farklı versiyonmu bootloaderla hiç denemedim baurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 18 Haziran 2014; 11:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Buyuk ihtimalle elindeki orijinal cihaz degil.

nasıl yani orjina lcihaz degil çakmasıdamı var bunların:)

http://www.aliexpress.com/item/R6S-Media-Player-3D-Wifi-Network-H-264-Blu-ray-Full-HD-1080p-Video-E-SATA/574564281.html
    aldıgım adamın linkide bu ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 18 Haziran 2014; 12:32:15 >

• quote:

dostum böyle bir durum varsa söylede bir an önce geri postalıyım ürünü öyle attın ortaya pislik çekildin cevap verirsen sevinirim üçkagıtçı çinlilere paramızı kaptırmayalım
  • quote:

quote:

dostum böyle bir durum varsa söylede bir an önce geri postalıyım ürünü öyle attın ortaya pislik çekildin cevap verirsen sevinirim üçkagıtçı çinlilere paramızı kaptırmayalım

Ben de ebay uzerinden plus modelini Hong Kong saticisindan aldim, onyuzbin kere yazilim yukledim, herhalde iki yildan fazla olmustur, sorun cikmadi.

Sadece su olabilir: Anakart dizaynlarinda surum farklari mumkun. yuksek frekansla calisan komponentler var, pcb dizayni onem kazaniyor. eski surum kartlari bu sekilde korsanvari eritiyor olabilirler

Hortmetler

• quote:

Orijinalden alıntı: basitadam

quote:

quote:

Ben de ebay uzerinden plus modelini Hong Kong saticisindan aldim, onyuzbin kere yazilim yukledim, herhalde iki yildan fazla olmustur, sorun cikmadi.

Sadece su olabilir: Anakart dizaynlarinda surum farklari mumkun. yuksek frekansla calisan komponentler var, pcb dizayni onem kazaniyor. eski surum kartlari bu sekilde korsanvari eritiyor olabilirler

Hortmetler

acaba diyorum benim projeksiyon aletim var benq w1070 ondan dolayımı açmıyor bugun bir arkadaştan rs6-plus bootloder ve URON EGREAT R6S 3.0.1.0 ULTRA PACK V12 aldım bugun akşma onu kurucam bakalım sonuç ne olucak ilginç olan orjınal firmwarelerde sorun yokken modlu yazılımlarda ekrana EGREAT yazısı gelip hiçi bir şeklide açılmaması cihazın ilginç geldi bana belki bootloder'la açılma şansı yakalarım cihazda yazılım kalıntıları olmuş olabilri baya bir versiyon attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 19 Haziran 2014; 14:31:45 >

• artı satcıyla görüştüm cihaz orjinal diyor başka birşey demiyor cihaza orjınal yazılım atman senin için avantaj gibi bişiyler söylüyor bana hangi yolla yazılım atıyorsun diyede vurgu yapıyor
  • malesef dün akşamki denemelerden sonra yine olmadı ne yaptıysam nafile egreat yazısı çıkıyor ekran donup kalıyor makina modlu yazılım kabul etmiyor sanrım çinli deyüs bize çakma cihaz gönderdi bootloder da yaptım yinde aynı ben aliexpress uyuşmazlık açtım bu cihaz fake diye bakalım ne olucak satıcıda tutturmuş bana video çek diye mal herife analatamadım bu cihaz orjınal yazılımdan başka yazılım kabul etmiyor dıye ya işine gelmiyor yada salak yapıyor bakalım ne olucek beklemedeyim :)
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.