Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: charisma_w1070

malesef dün akşamki denemelerden sonra yine olmadı ne yaptıysam nafile egreat yazısı çıkıyor ekran donup kalıyor makina modlu yazılım kabul etmiyor sanrım çinli deyüs bize çakma cihaz gönderdi bootloder da yaptım yinde aynı ben aliexpress uyuşmazlık açtım bu cihaz fake diye bakalım ne olucak satıcıda tutturmuş bana video çek diye mal herife analatamadım bu cihaz orjınal yazılımdan başka yazılım kabul etmiyor dıye ya işine gelmiyor yada salak yapıyor bakalım ne olucek beklemedeyim :)

Bende çinden aldimda hic düşünmedim eagreat un çalmasının olacağını aldığından beri orijinal yazilimdayim modlu yazılımın ne artışı var anlamadigimdan sanırım.ve cihaza ROM atarken ölmesinden korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

malesef dün akşamki denemelerden sonra yine olmadı ne yaptıysam nafile egreat yazısı çıkıyor ekran donup kalıyor makina modlu yazılım kabul etmiyor sanrım çinli deyüs bize çakma cihaz gönderdi bootloder da yaptım yinde aynı ben aliexpress uyuşmazlık açtım bu cihaz fake diye bakalım ne olucak satıcıda tutturmuş bana video çek diye mal herife analatamadım bu cihaz orjınal yazılımdan başka yazılım kabul etmiyor dıye ya işine gelmiyor yada salak yapıyor bakalım ne olucek beklemedeyim :)

Bende çinden aldimda hic düşünmedim eagreat un çalmasının olacağını aldığından beri orijinal yazilimdayim modlu yazılımın ne artışı var anlamadigimdan sanırım.ve cihaza ROM atarken ölmesinden korkuyorum

valla dostum sorma bende yüklemesem modlu yazılımı birşey analamıycam eleman harbi dangalak adam video çek diyor başka birşey demiyor diyorum senin ürün sahte bana orjinal oldugunu kanıtla tık yok escalte açtım uyuşmazlık bakalım 1 kaç güne sonuç çıkar adam sahte ürün sattırmaz diyor aliexpress bakalım görücez ben yalanmı söyliycem yüklense yükleriz sancak bilgisayardaki arkadaşta midemi bulandırdı sahte olabilir diye anlaycagın durum bulanık sende bi dene istesen diycem ama nezamn aldıgını bilmedigim için iş işten geçmiş olabilir:(

• Ben 7 aydır kullaniyorum nasıl anlicaz acaba sahte ile orijinal farkını illaki bi trick vardır
    Ben dealextrem denir aldım sahte olmasına ihtimal veriyorum ama kuskulanmadim değil sizede geçmiş olsun.

• sorunun kaynağı bulundu beyler söylenen veya yazılan Chipset:RTD1186DD、512MB DDR3 SDRAM,4G MLC bizdeki CHİPSET sonu CD olurda bukadarını beklenmiyordu hain çinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 20 Haziran 2014; 17:45:48 >

• quote:

sorunun kaynağı bulundu beyler söylenen veya yazılan Chipset:RTD1186DD、512MB DDR3 SDRAM,4G MLC bizdeki CHİPSET sonu CD olurda bukadarını beklenmiyordu hain çinli

Valla hic anlamadım neler olmuş acmissiniz içini simdi urun cakmami yoksa bir alt model falan mi

• quote:

quote:

sorunun kaynağı bulundu beyler söylenen veya yazılan Chipset:RTD1186DD、512MB DDR3 SDRAM,4G MLC bizdeki CHİPSET sonu CD olurda bukadarını beklenmiyordu hain çinli

Valla hic anlamadım neler olmuş acmissiniz içini simdi urun cakmami yoksa bir alt model falan mi

Aynen ole kardesum cihaz cakma gecmus ola cine geri yolluycam eleman gonder diyor cakal çinli

• Sendeki cihazın dış görünüşü böylemi acaba. İnşaalah çözersin sıkıntıyı kardeşim. İstersen bendeki cihazın içini açar bakarım chip setine.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Sendeki cihazın dış görünüşü böylemi acaba. İnşaalah çözersin sıkıntıyı kardeşim. İstersen bendeki cihazın içini açar bakarım chip setine.

yok kardeşim benim cihaz seninkinle alakası yok pis çinli dolandırdı bizi anlaşılan :)

• quote:

quote:

Sendeki cihazın dış görünüşü böylemi acaba. İnşaalah çözersin sıkıntıyı kardeşim. İstersen bendeki cihazın içini açar bakarım chip setine.

yok kardeşim benim cihaz seninkinle alakası yok pis çinli dolandırdı bizi anlaşılan :)

Gerçekten sahte gibi duruyor. Egreat yazısı bile küçücük. Kumanda da farklı

• quote:

quote:

quote:

Benimkinin aynisi
    Aylardır orijinal diye kullandığım sahte çıktı şimdi ne yapmalıyım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimkinin aynisi
    Aylardır orijinal diye kullandığım sahte çıktı şimdi ne yapmalıyım.

Siz başka yazılım yükleyebiliyormusunuz..

• Hic denemedim denemeye de niyetin yoktu çok ama çok memlundum taaki resimlerde gördüğüm gibi egreat yazısının bendede küçücük olduğunu görene kadar hayır çakma ise de nasıl bu kadar tıpatıp oluyor aklım ermedi ayrıca kullanımda nasıl bir fark ortaya koyar oda merak konusu tabi bu arada kumanda ayni düz siyah kalitesiz gelmişti zaten ilk elime geçtiğinde de 8ay oldu ürünü alalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 22 Haziran 2014; 11:14:53 >
  • quote:

Hic denemedim denemeye de niyetin yoktu çok ama çok memlundum taaki resimlerde gördüğüm gibi egreat yazısının bendede küçücük olduğunu görene kadar hayır çakma ise de nasıl bu kadar tıpatıp oluyor aklım ermedi ayrıca kullanımda nasıl bir fark ortaya koyar oda merak konusu tabi bu arada kumanda ayni düz siyah kalitesiz gelmişti zaten ilk elime geçtiğinde de 8ay oldu ürünü alalı

içindeki çiplerde degişik dostum asıl önemli olan o fake mal fason cipsetleri kakalamış deyuslar bende avrupadaki bir forum sitesinde araştırıken farkettim bu durumu ben ürün geri yolluyorum paramı iade alıcam senin durum nedir bilmiyorum allahtan ben erken farkettim yoksaa çinli bizi fenaa yiycekti :)
  • quote:

quote:

Hic denemedim denemeye de niyetin yoktu çok ama çok memlundum taaki resimlerde gördüğüm gibi egreat yazısının bendede küçücük olduğunu görene kadar hayır çakma ise de nasıl bu kadar tıpatıp oluyor aklım ermedi ayrıca kullanımda nasıl bir fark ortaya koyar oda merak konusu tabi bu arada kumanda ayni düz siyah kalitesiz gelmişti zaten ilk elime geçtiğinde de 8ay oldu ürünü alalı

içindeki çiplerde degişik dostum asıl önemli olan o fake mal fason cipsetleri kakalamış deyuslar bende avrupadaki bir forum sitesinde araştırıken farkettim bu durumu ben ürün geri yolluyorum paramı iade alıcam senin durum nedir bilmiyorum allahtan ben erken farkettim yoksaa çinli bizi fenaa yiycekti :)

Bende mail attım gelen cevaba gore hareket edicegim 8 ay oldu bir gelişme olacağını pek sanmıyorum ancak bakalım umarım pozitif dönüş yaparlar yaklaşık 100 dolar para vermiştim zamanında hayret ettim hadi LG Samsung Apple çakması yapın da egreat nedir çok ilginç acaba sizin posta ne kadar tutacak ?

• Postaneden ogrenebilrsin gitcege yere gore degisir sanirim

• Bu sıradan bir media player değilki..
    farketmiş olmanız gerekirdi..

Android varmı ?
    İso dosyalarını açıyormu,
    full sbs 3d çözüyormu ?

bunları yapmaması gerek sahteyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Bu sıradan bir media player değilki..

Android varmı ?
    full sbs 3d çözüyormu ?

30gb lil mkv oynattı o yetermi dediklerinizi denemedim her gece ortalama 7-8gb lık film izlerim sadece

• mkv yi herşey ornatıyor artık..

iso açın.
    bastcastle yükleyin.
    yada menülerin resmini çekip foruma koy.bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Bu sıradan bir media player değilki..

Android varmı ?
    full sbs 3d çözüyormu ?

orjinal cihaz da 3d full sbs çözmez arkadaşım.
  • çözer..Kullanıyoruz..Amacımız o zaten egreat r6s almakta.
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.