Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birebir aynı problem bende de var. Otomatik 3d seçili değil. Menü oynatımı kapalı fakat 3d iso yu bir türlü görmüyor. Projeksiyonun üç boyut seçeneği aktif olmuyor. İşin ilginç tarafı aynı filmi aynı cihazlarla daha önceki versiyon kuruluyken çok güzel izlemiştim. 3.0.5.6 v19 da bir şeyi yanlış yapıyorum ama neyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovi

Birebir aynı problem bende de var. Otomatik 3d seçili değil. Menü oynatımı kapalı fakat 3d iso yu bir türlü görmüyor. Projeksiyonun üç boyut seçeneği aktif olmuyor. İşin ilginç tarafı aynı filmi aynı cihazlarla daha önceki versiyon kuruluyken çok güzel izlemiştim. 3.0.5.6 v19 da bir şeyi yanlış yapıyorum ama neyi

Bootloader + yeni yazılımı yükleyince sorun çözüldü bende.
    Ama 3d bana göre değilmiş, görüntü ve derinlik çok güzel ama 15 dakikadan sonra gözler perişan oldu benim. 2d olarak izlemeye devam ettim.

• Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılımdan kastın 3.0.5.6 v19 dimi?? Hay allah bende neden olmuyor acaba? Gerçi genelde sbs izliyorum ama eksiklik olunca insana batıyor işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar,
    E-Great R6S için kulanabileceğimiz Sancak Bilgisayar onaylı en problemsiz yazılım hangisidir. Link verebilir misiniz?
    Teşekkür ederim.
    Sinan KAHYAOĞLU
  • egreat r6s e download programı kuruluyor mu? ( torrent programı kullanıyorum şu an)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egreat r6s cihazını kullanarak bağlı harddiske nasıl altyazı indirebilirim h, bunun için pyload yüklesem divxplanetden altyazı indirebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

egreat r6s cihazını kullanarak bağlı harddiske nasıl altyazı indirebilirim h, bunun için pyload yüklesem divxplanetden altyazı indirebilir miyim?

Bnde merak ettim bu cevabi eger yapilabiliyor ise muthis
    Konuyu pek takip edemedi ancak stock rom ile torrent indiriliyormu bu cihazda 6 aydir kullaniyorum takip kullandim hic kurcalamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

egreat r6s cihazını kullanarak bağlı harddiske nasıl altyazı indirebilirim h, bunun için pyload yüklesem divxplanetden altyazı indirebilir miyim?

Konuyu pek takip edemedi ancak stock rom ile torrent indiriliyormu bu cihazda 6 aydir kullaniyorum takip kullandim hic kurcalamadim.

Altyazı indirilemez diye biliyorum. Ama torent indirebilirsiniz.
    Her halükarda pc gerek. Altyazı da pc ile indirilip adı video dosyasına göre yeniden adlandırılır.
    Yoksa yeniden adlandırma falan r6s ile yapmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

quote:

Her halükarda pc gerek. Altyazı da pc ile indirilip adı video dosyasına göre yeniden adlandırılır.

yeniden adlandırma yapılabilir sanırım

ben iphone a prompt adında bir telnet programı yükledim. bu prog ile egreat arayüzüne bağlanıyorum (egreat ip no yazarak), sonra da egreate bağlı harddiskimin içeriğini linux komutları ile (ls -als yazarak) görebiliyorum.

benzer linux komutları ile dosya ismi değiştirilebilir sanırım.

• stock yazılım ile torrent indirilemiyor

• quote:

yeniden adlandırma yapılabilir sanırım

ben iphone a prompt adında bir telnet programı yükledim. bu prog ile egreat arayüzüne bağlanıyorum (egreat ip no yazarak), sonra da egreate bağlı harddiskimin içeriğini linux komutları ile (ls -als yazarak) görebiliyorum.

benzer linux komutları ile dosya ismi değiştirilebilir sanırım.

Zorluktan kastım kumanda ile yapılması idi.
    iphone klavyesini kullanarak değiştirmek bile kumanda ile yazmaktan daha kolay ama o da pratik değil.
    Stock yazılımın durumunu yüklemediğim için bilmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

egreat sitesine girip baktığımda söz konusu firmware'in aynı anda R1 için de geçerli olduğu dikkatimi çekti.

Aslında R1 sahibiyim ancak cihazı kullanan ben değilim, şu anda elimde ve yükleme yapmam gerekiyor.

5 yıl eevl öncelikle firware attım ardından da modlanmış bir dosya gönderdim ki torrent vb. işlemler için kullanabileyim.
    R6 için modlanmış istemciler mevcut mudur?

Aşağıdaki firmwarei indirdim (R200,R1,R1B,R2A,R4A,R6A firmware, ver:1.0.5.39 (2011-01-21 update))
    Başlı başına torrent istemcisi barındırıyor mu acaba?

Yada kurabilmek için cihazıma ne yapmam gerekir?
    Teşekkür ederim herkese..
  • arkadaşlar 2 yıldır kullandığım egreat r6s cihazım artık donmalardan beni bıktırdı.tüm yazılımları denenme ve en son
    modsuz orijinal yazılıma dönmeme rağmen yine donuyor yine donuyor.Ayrıca 500 ve 640 hdd lerin usblerden yeterinde
    beslenememesinden kaynaklanıyordur diye adaptörlü 2 tb hdd taktım sonuç yine aynı.Yeni bir cihaz almak istiyorum.egreat r200s ile wd live
    arasında kaldım.İkiside 400 tl civarında.r200 s biraz daha üstün(3d,usb3,hdmı 1.4 gibi) ama yine de bu cihazdada takılmalar olur diye
    korkuyorum.Sizden tavsiyen wd live mi r200s mi...
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Binlerce kez denedim ama değişen birşey olmadı 😒 sancak bilgisayar a gönderdim bakalım sonuç bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

bu cihazlarda ''samba'' fonksiyonu ile cihaza bağladığımız harddiskin içeriğini bilgisayardan görüp değiştiremiyor muyuz?

bunu araştırıyorum, öyle ise bilgisayara gerek kalmadan iphone ile cihaza bağlanıp iphone a indirdiğim altyazıyı cihaza da gönderebilir (miyim) im...

• quote:

bu cihazlarda ''samba'' fonksiyonu ile cihaza bağladığımız harddiskin içeriğini bilgisayardan görüp değiştiremiyor muyuz?

bunu araştırıyorum, öyle ise bilgisayara gerek kalmadan iphone ile cihaza bağlanıp iphone a indirdiğim altyazıyı cihaza da gönderebilir (miyim) im...

Evet, bilgisayardan cihazı ve bağlı diski görerek herşeyi yapabilirsiniz.
    Bu dedikleriniz tablet ile de yapılabiliyor, sanırım iphone ile de yapılabilir.
  • quote:

quote:

Evet, bilgisayardan cihazı ve bağlı diski görerek herşeyi yapabilirsiniz.
    Bu dedikleriniz tablet ile de yapılabiliyor, sanırım iphone ile de yapılabilir.

bağlı cihazı görmek için ''enter \\ipadresi'' mi yazmam gerekiyor sadece?

eğer öyle ise @nickimsonikimsi arkadaşa haber verelim, artık bilgisayara gerek kalmadan, iphone/ipad yardımı ile, egreate bağlı harddiske altyazı kopyalayabileceğiz demek ki..

akşam deneyeceğim..

• quote:

bağlı cihazı görmek için ''enter \\ipadresi'' mi yazmam gerekiyor sadece?

eğer öyle ise @nickimsonikimsi arkadaşa haber verelim, artık bilgisayara gerek kalmadan, iphone/ipad yardımı ile, egreate bağlı harddiske altyazı kopyalayabileceğiz demek ki..

akşam deneyeceğim..

Ben tablette ES File Explorer kullanıyorum.
    Herhangi bişey yazmadım, pc ile ağda bir ayar yapmadan nasıl gördüyse tablette de görmüştü.
    Uzun zamandır r6s'imi kullanmıyorum. Bilgilerim eski yani. Sizi de yanıltmak istemem.
  • tabletten (ipad mi) cihazı ve bağlı hard diski ES file explorer ile görüyorsunuz , yanlış anlamadıysam?

tabletiniz android olduğu için direk gördü diyeceğim, pek de doğru olmayacak sanırım..

cihazı ve bağlı harddiski pc ile nasıl görüyordunuz?
  • Egreate bağlı harddiskin içeriğini, PC yi açmadan iphone dan görüp her türlü işlemi yapabilmek ve iphonedan altyazı indirmek için:

gerekli olanlar

-iphone için
    1-jb yapılmış olması (aşağıdaki programlara sahip olmak için)
    2-safarid download manager veya icab mobile internet tarayıcısı (altyazıları indirebilmek için)
    3-iFile programı (altyazıları istediğimiz klasöre yapıştırmak için)
    4-Ftp on the go programı (altyazıları egrate upload yapabilmek için)

yapılacaklar

1-altyazıyı safari veya icab mobile ile indiriyoruz (safari var/mobile/media/downloads'a ; iCabmobile ise var/mobile/Applications/iCabmobile/Documents içine indirir)
    2-indirdiğimiz bu altyazıyı iFile ile Ftp on the go programının belgelerine (var/mobile/applications/FtpOnTheGo/documents/Files) yapıştırıyoruz
    3-Ftp on the programını açıyoruz
    4-Egreat'e bağlı harddsike bağlanıyoruz (Connect to FTP server yazan yere Egreatın ip adresini yazıyoruz, kullanıcı adı ve şifreye ''root'' yazıyoruz,connection protocolü FTP seçip connect diyoruz),
    5-Böyle hard disk içeriğini görüyoruz, altyazıyı hangi klasöre yükleyeceksek oraya geliyoruz
    6-FTP on the programında, altta ''saved files'' yazan yerde altyazımıza tıklayıp yukarı ok tuşuna basıyoruz, böylece altyazıyı upload etmiş oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 6 Mayıs 2014; 12:30:23 >

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.